Мамо, готова си, нали, през АПРИЛ да гушнеш бебче ти?!

• 28 547
  • 669
  •   1
Отговори
# 330
Забравих да ви спомена,че мисля да си направя допълнително здравно осигуряване. Дженерали е фирмата с която работи Аг Семена,където мисля да раждам и ще си ми осребрят всяка фактура. Утре ще ходя до фирмата да ми обяснят всичко в пълни подробности.

# 331
Здравейте и от мен,момичета,

Тъкмо вчера ви се похвалих,че оминават гадостите и днес съм като парцал и аз,сигурно от топлото време....гади ми се, спи ми се, а имвах доста работа вкъщи...насила я свърших...дано утре не съм така,че пак на работа и на лекар трябва да водя малката,че кашля...

За кафето- и азпреди да забременея пих по едно-две, а сега изобщо не ми се пие,няколко пъти пробвах мляко с нес ,дори и и с безкофеиново нес,но не ми харесва нещо вкуса,а преди го обожавах...
И аз знам,че е дно кафе няма как да навреди,а и за ниско кръвно-с каквото сме до колкото разбирам повечето-е даже препоръчително.

За цигарите-повръща ми се направо от миризмата и от киломтри разбирам кой  пушил-а пред съм палвала от време на време.
Оставям ви засега-до скоро!
И приятна и успешна седмица на всички!

# 332
Да се изкажа и аз за кафето и цигарите.
Преди пушех по кутия на ден и пиех поне 3 кафета най-малко:mrgreen:
Откакто съм забременяла не понасям нито кафе нито цигари повдига ми се и от двете.Ами беше голям проблем как ще спра да пуша,но то си дойде от само себе си.

# 333
На мен вкусовите ми предпочитания така се изменииха, че чак не вярвам. То почти нищо не ми е вкусно, но нещата за които преди умирах, сега на моменти са ми направо отвратителни. Чудя се дали не е от самовнушение това, знам ли :thinking Майка ми все повтаря, че си внушавам, че ми е лошо Grinning

# 334
Здравейте мили бременелки, отдавна не съм ви писала, но редовно ви чета. Все още ме е страх да се хваля и коментирам бременността си. На 30.9 съм на преглед, дано всичко мине добре  Praynig !!! Моята докторка не е много по обясненията и общо взето нищо не знам със сигурност, понякога ми идва да я застрелям  #2gunfire , обаче тука в Пилзен трудно е да те вземе някой, още като чуят чужденец и те гонят  Sad . Утре за първи път ще ми вземат кръв за изследвания. Относно кафето аз пия по едно сутрин, иначе заспивам права. Не съм повръщала нито веднъж  Mr. Green , но от време на време ми се повдига  Sick . Апетит голям, коремче голямо и т.н. Blush . От мен засега толкова  Hug ,леко бременеенеееееееееееее на всички и здрави бебчета в коремчетата  Peace .

# 335
  • Бургас
Здравейте момичета,
за кафето аз пия по едно сутрин пристрастена съм просто,а за цигарите бях решила да ги отказвам и тъкмо бях спряла да пуша и разбрах,че съм бременна до момента не съм качила и грам.С първата бременност ги бях  отказала 6м преди да започнем с опити за бебо и също не бях качила кг.,но за сметка на това трупнах 35килца до края та сега внимавам,че мн трудно се свалят.За киселините намен ми помагаше много сладолед и киви особенно кивито действа супер.А сега допивам кафенцето и отивам да се оправям за работа на вас пожелавам днес да не ви е лошо.

П.С. Моля за паролата на албумчето

# 336
  • España (Плевен)

Добро утро, момичета  balloon  
Не знам за вас, но най омразния ми ден е понеделник. Слава богу, че не ходя и на работа... Как ви мина уикенда? Ние  с Нелито направихме една хубава разходка в събота, а в неделя беше релакс вкъщи. Днес денят ми започна с лека депресия. След като оставих Нелката и се почуствах много гадно. Трябва да започна с нещо да се занимавам - иначе ще изкукам...
За кафенцето - пиех по една чашка на ден, а сегааа хич не се и сещам. Нямам такова желание. Не пушач съм. И ми е добре така.
Решила съм да си купя едно кантарче, че нямам вкъщи. Все още не знам колко съм и дали съм качила нещо. На преглед съм чак на 7-8 октомври. Но иначе си хапвам.  Grinning
Ами, момичета засега лек и успешен ден...  Hug

Как да се справите със сутрешното гадене         / инфо /

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 08:47 от К А Т И

# 337
добро утро момичета.лека и успешна седмица.на тези,които им става лошо,пожелавам скоро да се почувстват по добре.изпивам си кафето(без него не мога) и хуквам из дебрите на родната бюрокрация.завиждам ти Elia,че не си качила.в момента,в който спрях цигарите и трупнах две килца.ограничавам се,внимавам,спортувам и пак.направо съм ужасена,аз съм си слаба(не толкова по природа,колкото се старая),но какво ще се случи до края на бременността?а и след 2 месеца ще спра да работя активно! приятен ден на всички мами!

# 338
.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 14:35 от FourSeasons

# 339
ДОБРО УТРО април ки ,
Кати и на мен нещо понеделника не ме кефи ,добре ,че и аз не съм на работа ,но Алекс днес си остава в къщи ,че някакъв вирус върлува и много дечица са болни ,реших да не рискувам таман от известно време не се е разболявала .
Аз в момента се наслаждавам на сутрешното си кафе ,което е с много мляко .
пия само по едно сутрин ,че иначе до 11 не пия ли кафе ,после умирам от главоболие  целия ден .
цигарите ги спрях преди година и половина ,и много се радвам ,че вече наистина не ме блазнят както преди.
кантар си имам в къщи ,но като се кача направо се стресирам ,много мощна съм станала направо не мога да се гледам ,то всичко ми е в повече.
това от мен за сега лек и спорен ден ,без гадене ,неразположения и така .......... Heart Eyes

# 340
Добро утро,но не е никак добро
Алекс е супер зле,не става от леглото вдига се пие вода и пак ляга.Едвам го вдигнах до 00 да отиде и пак заспа в ръцете ми. Видимо няма нищо друго освен разстройство и температурата мерихме няма. Не иска нито чай нито дренки само вода пие, а аз не искам лекарства  ooooh! Cry

# 341
  • София
Здравейте момичета, аз също не мога да пия кафе и не знам вече дали го обичам. А преди пиех кафета по цял ден! Тотално ми се преобърнаха вкусовете и дори ми е трудно да повярвам!!!

Усмивки от мен и весело настроение въпреки понеделника!!!

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 342
Добро утро и от мен.За мен е добро,тъй като днес най-после се поразхлади.Изгрее ли слънцето и тепмературите тръгнат ли нагоре ставам парцал и едва гледам,така ми се гади.Аз кафе и цигари не употребявам,но и преди да забременея бях така,така,че не съм лишена.Най-после мога да се похваля ,че вече не изпитвам такъв зверски глад.Сега опитвам да хапвам регулярно през 3 часа и поне 2 пъти храненето ми е да е плодове.И аз забелязвам,че не ми се хапва сладко,но така бях и с първата бременност.
VesitoAJ ,остави детенце да спи-сънят лекува,а това,че пие водичка е добре,поне няма да се обезводни.Опитай да му капнеш по нещо против разстройство във водичката,ако ли не просто го остави и не се притеснявай.Знаеш,че малко трябва да е няколко дни на диета ,когато поиска храна,така,че с ориз и картофки,скоро ще се регулира стомахчето.

# 343
Добро утро момичета! Моля ,някой ако знае да сподели в нашето положение при разстройство какво може да се взема.Снощи бях цяла вечер дежурна в тоалета  явно съм лепнала някой вирус.

# 344
Здравейте и от мен!
 Да си кажа и аз-не пия кафе(освен капучина с много мляко,докато работех.Сега през отпуската не близвам) и по принцип не пуша.Димът и миризмата на кафето силно дразнят нюха ми.
 В събота и неделя много се изтощих от разходки по парковете.както вече казах в събота бяхме в "Заимов",а в чера в "Св.Троица".В резултат на това получих силно главоболие отново.Като си измерих кръвното се стресирах-75/35.Гадеше ми се от това и едвам изпих 500мл айрян със сол.На порции по няколко глътки.Към 02ч най-накрая ме отпусна главата и заспах.Днес пак не съм много добре,но се ядва.
Tosi и VesitoAJ за разтройство много помага Ентерол.Има го и на таблети и на прахчета за децета.Може да се приема и от бременни.Съдържа дрожди,които възстановяват нормалната флора на червата.Друго,което помага е 1с.л. натурално нишесте,размито малко с водичка.И Веси,давай на малкия на  често  по малко водичка със захар или компот(от дренки или дюли) за да не се обезводни.Ако може и малко сол да сложиш ще е още по-добре.Корите от нар,сварени на чай също помагат,но горчат и трябва повечеко захар да се добави.Ако целия ден е така унил бързо го води на лекар.А за разтежа на зъбите не е е ли голям вече?Не са ли пораснали всички зъбки?

Общи условия

Активация на акаунт