Мамо, готова си, нали, през АПРИЛ да гушнеш бебче ти?!

• 28 412
  • 669
  •   1
Отговори
# 495
Момичета преди два дни пуснах поръчка от Next i Amazon чрез  www.riminikids.com .За услугата взимат7% от общата стойност на поръчката и паунда е фиксиран на 2,50лв също така и 1,30паунда на кг за доставка с куриерска фирма.

# 496
danny elle аз си правих това изследване във въпросната клиника,при д-р Янкова и съм много доволна,не са те измамили.може би не са ти разяснили напълно резултатите.не знам колко си годишна и поради каква причина си правиш такива изследвания,но ми се струва,че се злоупотребява с младите бъдещи майки и ги карат да си правят не дотам нужни неща.

# 497
   Здравейте и от мен. Най-накрая намерих време малко да попиша и аз. Бяхме за 10 дена на гости на моите родители и нямах достъп до интернет и от 3 дена не мога да смогна да ви изчета  Simple Smile  Но много интересна информация прочетох  newsm10  И мен живо ме вълнува нормалното раждане след секцио, така силно исках да родя нормално и първия път, но уви - не било писано. Бебо е бил целия омотан в пъпната връв и започна да се задушава. Дано да е била само тази причината и този път да се справя с нормално раждане. Много трудно се възстанових след секциото, кърмата ми тръгна чак на 6-7 ден, което отдавам пак на операцията, но каквото ще става да става, важното е да родя живо и здраво бебче.
  А относно пола, много искам този път момиченце, но от опит знам, че и момченцата са сладки, така че няма да го върна и да е момченце  Mr. Green

# 498
  Може ли и аз да получа паролата за албумчето? Интересно ми е има ли други мами с такива голеееми кореми като моя. Корема ми продължава да си е като за 5-6 месец и май в близките 6 месеца по-малък няма да става  Mr. Green На моменти чак ме болят мускулите от преразтягане, а се подувам от всичко, особено от вода .
  Аз също не смятам да правя БХС, просто не искам да знам, така или иначе няма да искам да махна бебето, пък и не влизам в рискова група.  Ако имам да изкупвам грехове ще ги изкупвам и така.
  Разбира се, никой не задължавам с моето мнение, нито пък укорявам някой, всеки има право на избор.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 22:48 от Mama Ivy

# 499
dru4ka, на 31 години съм и това ми е първа бременност. Доколкото съм информирана това вече са стандартни, макар и незадължителни изследвания. Не съм притеснена от самите резултати, тъй като всичките ми показатели са в границата на нормата и нямам висок риск за нито едно от заболяванията. Дали са излишни или не зависи от гледната точка, аз лично не съжалявам, че съм ги направила, макар да знам, че понякога се случва да докарат бъдещите майки до лудост от притеснение, което се оказва неоправдано. Проблемът е в това, че аз бях насочена и си записах час при самата Янкова, а накрая ми провеждаха изследването лекари, които не познавам и които не съм избрала. Тази практика е много некоректна от страна на медицинския център. Надявах се ако някой е ходил при конкретните две лекарки (а не при Янкова) да сподели опит и впечатления! Благодаря ти все пак  Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 22:51 от danny_elle

# 500
Здравейте момичета и мен може да ме отпишете от темичката. Аз от вторник насам минах през ада и днес на 100% ми потвърдиха че бебо е с увреждане и 90% вероятност за синдром на Даун и 10% вероятност от други увреждания и сигурно поради тази причина преди 3 дни му спря сърчицето. Утре отивам да ми кажат кога ще ми направят кюртаж.
Съжалявам за лошите новини, но трябваше с някой да споделя.
Успешна бременност на всички и здрави и хубави бебоци накрая. Дано повече няма отписвания от темичката ви. Целувки на всички и благодаря за подкрепата досега.

# 501
   Много съжалявам Juli Ivka. Времето е пред теб, настрой се, че е било за хубаво и само напред. Скоро ще очакваме хубави новини  newsm10

# 502
Съчувствам ти, Juli Ivka! Не искам и да се опитвам да си представя как бих се чувствала в такъв момент! Дано ти предстоят по-хубави преживявания  Praynig

# 503
  • В Голямото село
Juli_Ivka, много съжалявам и ти пожелавам от сърце в най-скоро време пак да се отчетеш в някоя бремелинска темичка! Вярвам, че случилото се е само за добро и природата си знае работата - за твое добро и за доброто на бебчо... Не се отчайвай и не се предавай, продължавай смело напред - не си сама!  bouquet  bouquet  bouquet

# 504
искрени съчувствия и от мен Juli Ivka.съжалявам за лошите новини.дано скоро имаш отново повод за радост.

# 505
  • Пловдив
 spoko Juli Ivka - сигурно наистина е било ад за теб и съжалявам , че се е наложило да преживееш това, но явно наистина природата сама е взела решение бремеността да не продължи и вярвам , че това е било най-добрия вариант, колкото е да е тежък.  Не мисли много за кюртажа и после след като ти дадат зелена светлина започвайте с бебеправенето- по мое впечатление нищо не лекува такава загуба както следваща бременост  Hug (поне при мен така се получи).
Rosie-Posie - относно обзавеждането на детската и легълцата , които си пуснала с линк : Ами имаме именно такова сгъваемо и точно така реших чуденката за легло на баткото в началото за около 8-9 месеца (докато ни направят поръчката за кошара, която дадохме в 6я му месец много се прогочи работата) . Само че не искам вече ставане посред нощите за да вдигна бебето за кърмене, за да го погледна дори само как е (защото в началото сигурно пак ще ме вдига всеки звук от легълцето както с баткото), а и защото с баткото имах проблеми с кърменето, и в последствие разбрах, че би ми било много по-лесно ако просто легълцето му е било долепено до моето и е можело при призив за сукане просто да го придърпам и да го сложа легнало до менили  да се поизправя на възглавница. Честно казано в момента ми е фикс идея всичко свързано с предотвратяване на всякакви излишни проблеми с кърменето - искам да се улесня и да си дам възможно най-добрия старт този път, като част от това е удобството на обзавеждането вкъщи и затова го разглеждам отсновно от тази гледна точка. Иначе тези сгъваеми кошарки са много удобни за пътуване-  само дето малкия вече не иска да спи в нея а се намърдва при нас с татко му . После голямо преимущество е и следващия вариант на употреба - игрушалник за вече отрасналото дете, в което можеш да го оставиш спокойно без да се притесняваш до какво опасно нещо ще допълзи - ето от този вариант останах най-доволна - така го ползвахме половин година приблизително, така че тази кошара е при всички положения по-добър вариант от коша , който си гледала. Такъв кош имаше една приятелка и изобщо не й беше практичен- още на втори - трети месец си взе детето в нейното легло. То за всеки е различно, ама моите впечатления са такива.
Момичета, с интерес следя обсъждането за дрешките- скоро можем да слагаме и покупките в албумчето, само да се престрашим всички с пазаруването  Wink

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 04:00 от delilah_qk

# 506
Много съжалявам, Juli Ivka. Но не се натъжавай - времето е пред теб. Кураж и търпение Hug  bouquet

# 507
  • В Голямото село
delilah_qk, аз много бързо и радикално реших нашия проблем със ставането посред нощ за кърмене - просто взех детето да спи до мен на спалнята Simple Smile. И сега се чудя даже дали има смисъл изобщо да купуваме отделно легло, ама като знам как каката ще изревнува и ще иска и тя да спи при нас - а четирима вече ставаме множко за спалня 160/200  Laughing
Аз пък реших че и днес няма да ходя на работа и ще изкрънкам от GP-то още един ден болничен. Направо си изкашлям дробовете от тая кашлица и започвам много да се нервирам. А и доста често ми става лошо - вчера ми се наложи да пътувам права в градския транспорт за около половин час, накрая наистина щях да припадна. Нещо хич не съм на себе си тия дни. Днес обаче пратих детето на ДГ и смятам малко да се повъргалям в леглото и да не върша нищо.
Весел и усмихнат ден за всички!

# 508
Juli_Ivka много съжалявам за случилото се.Бъди силна и продължавай смело напред.

# 509
Здравейте мами Simple Smile
През април очаквам 3то дете Simple Smile и ми е мнооого радостно. Имам 2 момчета - на 10 и на 1,2 г.
В началото бяха 2 плодни сакчета, но едното беше доста по-малко от другото и сега остана само 1 бебе. Казаха, че е "синдром на изчезващия близнак". Силно се надявам, че всичко за напред ще се развива нормално и пожелавам на всички да гушнат на финала едно сладко и здраво бебе.
На 35 г съм и казаха, че задължително трябвало да си направя БХС. С предната бременност не правих такова изследване. Притесняват ме по-скоро резултатите, които са крайно не-окончантелни, някакси не могат да дат отговор на въпроса "да или не". Както и да е.  Ще мине и това.
Хубав ден на всички, ще ми бъде приятно да си бъбря с вас.

Общи условия

Активация на акаунт