Мамо, готова си, нали, през АПРИЛ да гушнеш бебче ти?!

• 28 406
  • 669
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,
и аз се включвам в априлските майки - моят термин засега е на 04.04.2011г.

# 241
Момичета,добавих анкета,за да имате време да гласувата за заглавие,понеже всички са хубави,но за съжаление трябва да изберем само едно....

# 242
здравейте мами
да се отчета и аз

толкова ми е зле и безпомощно тези дни , че ходих на лекар днес
като ме видя и прегледа , искаше да ме остави да лежа в болницата
на системи , малко да ме свести
но аз-не, имам деца
толкова зле не ми е било никога, само ми се лежи , кръвното ми е 90/50, нямам сила да си измия зъбите
не го пожелавам на никой
викам на Доки , дай лекарства , а той ми се смее, лекът щял да доиде след 9 месеца
ако и утре ми е толкова зле , пращам децата на някъде и отивам да полежа в болница

# 243
 welcome на новите мами, леко бременеене момичета  Peace

Дани, децата ще са добре, когато и ти си добре   Rolling Eyes . Щом се чувстваш така отпаднала дай си почивка, ако трябва и в болница да е  Hug

VesitoAJ , по мои сметки ако се осигуряваш на 1000 лв. 5 месеца после ще взимаш около 550 лв. на месец една година. Все ще си в плюс, дори ти сама да си внасяш осигуровките  Peace

delilah_qk, това е много хитро с лавандуловото масло. От собствен опит знам, че върши работа  Wink . Само че навремето баба ни мажеше с лавандулов спирт вечер преди лягане. Тогава още нямаше други репеленти  Grinning .

# 244
здравейте, при мен почти всички симптоми изчезнаха като изключим раздразнителността  newsm78 утре съм на преглед да видим какво ще каже доки и дано всичко да е наред  Praynig
може ли една парола и за мен за албумчето  Grinning благодаря ви предварително  Laughing

# 245
Добро утро на всички!  Вчера бях на преглед и аз, както някой беше казал, си купих доза спокойствие за известно време. Пораснали сме- 4, 5 см, имаме си ръчички, краченца и мърдаме Grinning. Вчера не можех да говоря от вълнение. И на мен гинекологът ми каза, че съм 11 седмица, а не 10-та и ми потвърди термин 12 април. Днес съм решила да не пия Деган пък да видим какво ще стане. Лек и успешен ден !

# 246
  • España (Плевен)
                                         Здравейте, майчета !!!

Още не съм закусила, но да се отчета за днес.  Simple Smile Simple Smile
Вчера бях на родителска среща в градината на Нелито. Заболя ме главата. Толкова неща искат... Но какво да се прави - нали е за децата.
А тази сутрин се събудих - сякаш не съм спала. Така ме болят очите... Но като цяло денят мисля, че ще е хубав. Остават малко дни до студената есен, за това трябва да се насладим максимално.  Heart Eyes
Хайде да се хващам в работа... и да излизам на разходка. Лек и успешен ден...  Hug

# 247
Добро утро и от мен! Денят обещава да е хубав.Днес съм на преглед и вече нямам търпение.Снощи беше доста тежко и при мен ,не успях да си изкъпя детето,нито да го приспя-заспах още в 8,добре,че татито се е погрижил,днес ми просветна и скачам ,че имам доста задачки.Погледнах албумчето и видях чудесни снимки,прекрасна булка,малки сладури и мини коремчета.Скоро ще снимам и аз  и ще пусна.Хубав ден на всички.

# 248
здравейте и от мен.можете ли да ми кажете как да се включа към априлските мами?още не съм разучила форума и ми е малко мътно.моето бебе трябва да се роди между 4 и 10 април.и ще ми е трето дете.когато бях бременна с другите ми две деца въобще нямаше такива форуми.много ми е любопитно и полезно всичко това.моля да ми помогнете да се включа,защото имам много въпроси,нищо че съм ветеран.доста неща се забравят,а и сега ми се струва всичко по различно,та аз съм родила малкия ми син преди 12 год.

# 249
  • София
Момичета, добро утро. Откакто се включих исках да ви напиша, колко ви се възхищавам и радвам!!! Има толкова мами чакащи второ, трето, че дори четвърто детенце, има и толкова млади мами и всякакви други!!! Страхотни сте и ми давате много сила.

Аз лично от месоядец станах почти вегетарианка, не мога да ям куп и да пия неща. Постоянно ми е лошо, но не спирам да ям, защото като прегладнея ми става съвсем зле. Качила съм 1-2 килца от ядене на банички и плодове, но аз и без това варирам в рамките на месеца с поне 2 кила особено около цикъл. Иначе спя нон стоп и се изморявам бързо. Но въпреки всичко съм толкова щастлива и как иначе!?

# 250
  • Бургас
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И КРАСИВИТЕ ИМ ИМЕНА ДА ИМ НОСЯТ САМО КЪСМЕТ![/color]

Аз днес също имам празник остарявам с 1г и ставам точно на 33.Пожелавам си през тази година да получа най-хубавия подарък.
Сутринта колегите ме изненадаха много.
Черпя всички ,кой с каквото пожелае и днеска по една биричка за мое здраве.

# 251
Честит празник!

Как не се сетих по-рано- за гаденето много помага Ipeca (хомеопатично). По три перлички два-три пъти дневно. Това добре, ама като ми изчезна гаденето и почнаха едни чуденки и притеснения  newsm78 няма угодия...  Mr. Green та сега взимам по веднъж- като стане непоносимо полУжението.

Elia, ЧРД!
Пожелавам ти прекрасна и незабравима година!

# 252
  • Русе

Аз лично от месоядец станах почти вегетарианка, не мога да ям куп и да пия неща. Постоянно ми е лошо, но не спирам да ям, защото като прегладнея ми става съвсем зле. Качила съм 1-2 килца от ядене на банички и плодове, но аз и без това варирам в рамките на месеца с поне 2 кила особено около цикъл. Иначе спя нон стоп и се изморявам бързо. Но въпреки всичко съм толкова щастлива и как иначе!?
Това все едно аз съм го писала, ситуацията е същата.
Чест рожден ден , Elia , дзраве, късмет и много любов Hug
Честито и на именниците, живи и здрави да сте!

Може ли паролата за албумчето, благодаря!

# 253
Elia - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с пожелание за всичко най- хубаво и най- вече една безпроблемна бременност и едно много, много здраво и красиво бебче накрая bdbaloni

На всички именници честито да са живи и здрави и много, много обичани   bouquet . Днес и моята майчица е именничка Simple Smile))

# 254
ЕЛИА   newsm59
много здраве ,щастие ,късмет и догодина с бебе в ръце. 1stroller
Честито на всички именници ,живи и здрави бъдете  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт