Според вас това нормално ли е?

• 6 686
  • 98
  •   1
Отговори
Мислите ли, че е нужно да питам баща ми (или някой друг с когото живея) преди да взема нещо от хладилника? Става въпрос за буркан лютеница, мислите ли че е нужно да питам баща ми преди да го отворя и използвам? Той не беше вкъщи когато го отворих, но все пак можех да му звънна за да го питам, ако бях решил. И ако отворя буркана без да го питам и използвам част от лютеницата, според вас това може ли да се нарече неправилно и безотговорно?

Имайте предвид, че той никога не ми е казвал да не взимам нищо от хладилника без да го питам. Явно е решил, че се подразбира.

П.С. На 18 съм.

# 1
  • София
А той какво ?
Скара ти се, че си взел лютеницата без да питаш ли ?

# 2
Принципно да.

# 3
  • Куциндрел
Да ви имам отношенията баща-дете. Laughing
А ти какво си направил, че баща ти държи да го уведомяваш за всяко попипване в хладилника?

# 4
Ами нищо. Защо, не е ли нормално?

# 5
  • Куциндрел
Ами за мен не е нормално, особено за буркан лютеница. Mr. Green
От кога те кара да го питаш може или не да вземаш неща от хладилника?

# 6
Накажи го. Изяж всичкия бахур и изпий ракията.

# 7
  • варна
 А може би вече  е време сам да изкарваш пари за хляб и лютеница, тогава няма да се налага да питаш някой дали да я ядеш?

# 8
# 9
Ами за мен не е нормално, особено за буркан лютеница. Mr. Green
От кога те кара да го питаш може или не да вземаш неща от хладилника?

О, той имаше причина да се ядоса. Само че нямаше причина да обвини мен, защото това беше просто буркан лютеница за мен, защото той нищо не ми каза. Всъщност се оказа, че го е купил от България (живея в Лондон), и че го е подбирал много.

@ orhid   Той сигурно затова ми е казал да уча за TOEFL - за да не изгуби правото си да ми се кара за такива неща.

# 10
 Ако можеш  да овладееш  гнева си сега,  утре може би всичко ще е забравено. Преглътни и се извини.

# 11
Гнева ми не е проблем. Случая е отпреди няколко дни.

# 12
  • София
Ако можеш  да овладееш  гнева си сега,  утре може би всичко ще е забравено. Преглътни и се извини.
С каква цел? Баща му е постъпил зле и ако някой трябва да си владее нервите това е именно той.

Blackened Младежо, стой си в Лондон и не кани баща си често на гости, а ако живееш с него намери начин да се преместиш другаде. Дълго е за обяснение, но хора, които са склонни да постъпват с подобно неуважение към твоята личност е по- добре да стоят на известна физическа дистанция. Още повече, че неговите изпълнения явно са те засегнали, за да пуснеш тема. Горе главата и успех! И помни, че дали си по- млад или не трябва да искаш разрешение само за неща, за които и баща ти би ти поискал разрешение.

# 13
За съжаление и родителите грешат!

# 14
  • София
За съжаление и родителите грешат!
И тогава следва те да се извинят, а не да им се извинят. Иначе грешката се превръща в правило.

Общи условия

Активация на акаунт