Според вас това нормално ли е?

• 6 689
  • 98
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ми бащата си е виновен, че не е казал, че е за подарък.
Трябваше да си я увие в подаръчна хартия и да си я надпише! Mr. Green

# 91
На времето в един колектив взехме да споделяме нещо, а една девойка каза, че у тях всеки си миел чиниите и приборите, които е ползвал. Отначало помислихме, че ни гъбарка, но не - беше сериозна. Още е девойка, 50 годишна.

# 92
  • София
а какво му е чудното на това, че всеки си мие приборите, които е ползвам, такива семейства има много, намирам го хубав навик впрочем и лек за всички.
девойка на неомъжена ли жена според теб трябва да е равно?

# 93
  • София
Аз започвам да си мисля, че казармата на времето не е била излишна... Whistling
Съгласна съм! Сина се промени коренно след нея, Стана по-отговорен, по-самостоятелен, а не на мама лигльото!

# 94
а какво му е чудното на това, че всеки си мие приборите, които е ползвам, такива семейства има много, намирам го хубав навик впрочем и лек за всички.
девойка на неомъжена ли жена според теб трябва да е равно?
Искаш да кажеш, че има много семейства, които, като се нахранят, се напреждат с чиниите и приборите пред мивката, всеки да измие своите? А тенджерите и тавите? Остава да се изпокарат. Предпочитам да измия всичко. Девойка е ясно каво е - невинно, недокоснато от мъж човешко същество от женски пол.

# 95
  • София
ами не точно, в повечето случаи са семейства, при които членовете се хранят отделно, кой когато може /прибере се/гладен е и т.н. и вместо да си тикнат нещото в мивката и да си заминат, трупайки го за 1 човек, всеки си измива след себе си.
Тенджерите и тиганите - или който е сготвил, ако има мръсни и празни след процеса или който е изял последното от яденето и е опразнил съда...примерно...

Ако пък се хранят заедно - следва редуване...

# 96
Татко ти е трябвало да ти каже, че това е Специалната лютеница с наложено вето в/у нея.
Аз така правя с мъжа ми, когато не искам нещо да изчезне за секунди.
Казвам " Ето от това грозденце искам да остане и за мен , утре възнамерявам да си хапна, докато гледам Листопад, така че ако обичаш долу ръцете от 50% от това грозде".
Напълно съм наясно, че мъжът ми няма никакви задръжки и е способен да омете всичко, което му се изпречи пред очите, без грам съобразяване -  затова предупреждавам.

Аз понеже идвам от друго семейство, 6 човека, 3 рафта в хладилника и прочие да не навлизам в подробности - за мен е абсолютно изключено да изям нещо от началото до края, без да предложа на всички, без да се  притесня или почувствам виновна, че другите Х от къщата не са го опитали. Но не всеки е расъл като мен и моето 'нормално'.

# 97
Накажи го. Изяж всичкия бахур и изпий ракията.

Joy  Joy  Laughing

# 98
 Joy Joy Joy Joy ооо не много се смях на всичко  Laughing
Според мен автора е много чувствителен и от една лека забележка е направил голям проблем  Wink

Общи условия

Активация на акаунт