Според вас това нормално ли е?

• 6 688
  • 98
  •   1
Отговори
# 75
Добре, темата ми отиде по дяволите. Пишете в нея каквото искате, аз се махам.

Щооо? Я брой, може пък да ти излезе статистиката, но нали знаеш, накрая докарваш една  стъкмистика и си доволен... Mr. Green

# 76
Добре, темата ми отиде по дяволите. Пишете в нея каквото искате, аз се махам.

Ти пък никъде няма да ходиш...ааа...бъди малко по упорит...вече си голямо момче... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 77
Много ми е съвестно, ама се уморих да се хиля с тази лютеница

Всъщност, очевидно, работата не е за смях, на момчето  очевидно му е много обидно и с право.
Не мога да си представя, че има родител, който ще нарече безотговорно нерегламентираното от него право на друг член от семейството на ядене на лютеница...

Но като чета някои коментари ми идва чинно да си строя семейството да  прочетат темата.

В нашето семейство- имам пред вид и това от което съм произлязла,  и това,  което съм създала се караме  защо никой нищо не яде и какво ще го правим това ядене и докога ще стоят тези буркани, тенджери, опаковки в хладилници,  килери и т.н. Ама наистина се караме.Ти го изяж, не, не искам и аз не искам и все не можем да уцелим мярката на купуване, готвене и т.н.

Ако темата е истинска, това не са нормални отношения.Ще намеря аз нещо в хладилника и няма да мога да си хапна, как не.

# 78
И аз съм строга майка,ама това е ...ненормална работа.
Един буркан да ти е по-скъп от детето...    Shocked

Що, да не го е отрепал заради тоя буркан?  Laughing Егати изводите.
Не.Ама как не ти се свиди за детето...
Прияло му се,хапнало,чудо голямо...
Ще знам ,че детето ми обича нещо ,а няма да му дам,щото ,нали ,ми трябва...
Ами ще си купя друго...
То си е до възпитание и начин на живот в семейството.

Ами няма да ходя пак по магазините като туку-що от там идвам. Като му се яде ами да ходи да си купи. Или да се е сетил и поръчал предварително. То има интересния навик да заобичва само като го види и му е купено и донесено. Laughing Горкото детенце е пълнолетно.

# 79

В нашето семейство- имам пред вид и това от което съм произлязла,  и това,  което съм създала се караме  защо никой нищо не яде и какво ще го правим това ядене и докога ще стоят тези буркани, тенджери, опаковки в хладилници,  килери и т.н. Ама наистина се караме.Ти го изяж, не, не искам и аз не искам и все не можем да уцелим мярката на купуване, готвене и т.н.

Мен пък това ти изказване ме шокира. Да хабите храна при всички тези гладуващи хора по света...  Whistling  Mr. Green

# 80

Мен пък това ти изказване ме шокира. Да хабите храна при всички тези гладуващи хора по света...  Whistling  Mr. Green

Особено в Лондон, където нарушават изконното право на човека да яде лютеница.

# 81
за буркан лютеница от България  ще умра - като ми идват на гости ми носят по 5 и ги изяждам наведнъж....... само някой да ги пипне, толкова ми е мил този вкус от детството, никъде го няма дори и за 50 евро

# 82
за буркан лютеница от България  ще умра - като ми идват на гости ми носят по 5 и ги изяждам наведнъж....... само някой да ги пипне, толкова ми е мил този вкус от детството, никъде го няма дори и за 50 евро

И коя е тая джунгла дето няма лютеница?  Laughing Край мен във всеки магазин има. Ако не Пикантина Олинеза, то най-малкото някой турски Аджвар.

# 83
e турското не е същото, няма нищо общо с Олинезата Heart Eyes - ние нямаме нищо от България тук по магазините, само сирене, ох, а как ми се дояде и луканка 

# 84
Егати и странния автор....

# 85
  • София
http://silvermountain.wordpress.com/2008/09/14/domashna-lyutenitsa/

ето една подробна рецепта как да си направите истинска домашна лютеница...и да си ядете до насита Wink

# 86
e турското не е същото, няма нищо общо с Олинезата Heart Eyes - ние нямаме нищо от България тук по магазините, само сирене, ох, а как ми се дояде и луканка  

Аджвара прилича на българска лютеница ама от смотанките. При липса на друго става. Mr. Green От домашна е по-добре.
А вместо луканка -италианска Sopressata -по нищо не се отличава. Wink

# 87
  • по пътя на светлината
Автора ,не съм чела цялата тема,но ти този човек все пак го наричаш родител!?
Стягай си багажа и си живей отделно!

# 88
Егати и странния автор....
Странен ли? Може би за пръв път виждам младеж, който се изразява на книжовен български език. В тоя смисъл на различен от останалите - да, странен.
Бих оправдал бащата, ако са верни някои мои догадки.
1.Бащата не се правя с носталгията. Взел е лютеницата за такива, черни дни.
2.Авторът е изял всичката лютеница.

# 89
Аз предполагам, че я е взел за подарък, но е пропуснал да каже на синчето, и се е ядосал.

Общи условия

Активация на акаунт