Според вас това нормално ли е?

• 6 690
  • 98
  •   1
Отговори
# 60
Дай адрес и пращам едно стек4е веднага, с уговорката да питаш баща ти при всяко отваряне на хладилника:))))

# 61
  • Испания
Според мен не е нормално, след като баща ти не те е предупредил изрично, че има неща, които не са за консумация вкъщи. Никога не съм се карала на децата си за изядена храна. По-скоро за неизядена такава.

Доста странна тема. А и авторът само се кара на потребителите, че не го разбирали точно какво казва.

Трябва ли да знаем коя е Катя?  newsm78

# 62
Оппаааа... А коя е тази Катя и къде се вписва в картинката?  Thinking

Ами ще си купя друго...
То си е до възпитание и начин на живот в семейството.

Е да, де. Точно тук е драмата, че не може току-така да се купи това нещо веднага. Едва ли ще се затичат към България всеки път, когато им се прияде точно тази лютеница.
Аз и не схванах, бащата с ново семейство ли е? Май не са живели много двамата заедно...

# 63
Аз, баща ми, Миро и Катя споделяме делим рафтовете в хладилника. През онзи период от две седмици бяхме само аз и Катя вкъщи.

# 64
Аз, баща ми, Миро и Катя споделяме делим рафтовете в хладилника. През онзи период от две седмици бяхме само аз и Катя вкъщи.

Катя тази на аватара ли е ??  Thinking

еех какви пързалки имашеееее  Mr. Green

# 65
Ако всеки си има отделен рафт, а ти си взел нещо от този на баща ти, без да питаш, нормално е да се подразни.
Ми, голям си вече, не си бебе. Съобразявай се. Тати носи, мама меси е до време... Нали чакате с нетърпение да станете пълнолетни? Е, носете си и отговорностите, не само правата.

# 66
Офф. Има 3 рафта, които са общи на четиримата. Това означава, че всеки от рафтовете е на четиримата. Тоест няма рафт, който да е на баща ми. Вие прости ли сте?
(извинявам се за израза, но ми писна да обяснявам неща, които вече съм обяснил, и то достатъчно ясно, че да ги разбере и 12-годишен)

Тази на аватара е майка ми.

# 67
  • Испания
Офф.  Вие прости ли сте?

Я, по-кротко, малкият! Ти сигурен ли си, че си на 18 години?

Спазването на добрия тон във форума е задължително.

# 68
Тази на аватара е майка ми.

че какво пречи да е Катя ... или и викаш само Мамо  Thinking

на 12 годишен му е трудно да рздели 3 рафта на 4 души  newsm78 на мен също  Embarassed дрът съм вече - не помня математиката  Confused

# 69
Ох нееее  Joy Joy Joy.

Обичам този форум  bouquet

# 70
  • Испания
Немо,  hahaha Joy Hug

# 71
Добре, темата ми отиде по дяволите. Пишете в нея каквото искате, аз се махам.

# 72
  • Добрич
 Shocked Е ,все съм чела теми всякакви-ама абсолююютно всякакви ,но такава  newsm78 newsm78 newsm78...
Не е нормално баща или майка да се карат на детето си (в случая вече юноша, да не кажа младеж), защото е хапнал малко лютеничка.Баща ти те третира като 5 годишен-и ти си човек-ми ще ядеш, я ,няма да гледаш отстрани Whistling-гладен не се стои Naughty  newsm78 #Crazy!!!!!!!

# 73
  • Варна
"Фръц" забрави!  Joy

# 74
А стига бе Shocked
 Как попадна тука, бе пич?

Общи условия

Активация на акаунт