Съвет за обличането на мъжа ми :-X

• 8 204
  • 93
  •   1
Отговори
# 15
  • тук-там
Ха, ха  добро утро- моят току що се опита да се навре в моите дънки.... Joy да, ама друг път...

# 16
Бих му купила нов панталон подобен на стария, но в никакъв случай не бих го изхвърлила  Laughing
Мъже, какво да ги правиш  Thinking
У дома пък чорапите са свещени, разкарват се навсякъде, винаги са чисти според него, ако се опитам да изхвърля някои чорап  все едно съм го убила, такъв скандал може да ми спретне  Shocked

# 17
  • София
Здравейте,

Мъжът ми е много упорито магаре hahaha #2gunfire  Heart Eyes. Много харесва един панталон, 3/4, който е сериозно скъсан на крачола. Панталона дори не е дънков, памучен е, раиран. Много си го харесва, а не подлежи на зашиване. Носи го така Shocked. На мен не ми харесва, мисля, че е ретро, а и едно време само дънките май беше модерно да се носят скъсани. Какво мислите за това? Praynig Той е млад де, на 26, та не е като да му стои нелепо като на някой чичко. Joy
Нали мъжът ти не ти е син и ти не си му майка или бъркам? Не виждам логика, по която ти да му казваш как да се облича, честно. По- здравословно е за отношенията всеки да стои в своята естествена зона на влияние, а чуждото облекло е доста извън нея.

# 18
Остави го да ходи както му харесва.Не си му майка,жена си му.Да си гледала,дето се вика Mr. Green
И моят си умира да ходи неогладен и размъкнат,просто се абстрахирам от него и това е.Не е 5 годишно дете,че тепърва да го уча аз на естетика.Бездруго рядко излизаме двамата заедно,да се оправя.Да съм гледала и аз!

# 19
Как така ще изхвърлиш нечия вещ?!
Пък било то и да не ти харесва.
Ми той си го харесва тоя панталон...
И аз имам обувки, които не допадат на приятеля ми, даже ги беше скрил  Laughing, но ако ги беше изхвърлил, щеше да е адското цупене, честно.
Достатъчно голям е да преценява какво, кога и как да носи. Rolling Eyes
Мда, общо-взето на мнението на дими съм.

# 20
Кажи му, че не го харесваш така. Нормално е да се съобрази с теб. Да си ходи със скъсаните гащи вкъщи като толкова ги харесва.

# 21
  • София
Ми ей-така изхвърлям!
В интерес на истината Милото скъса два къси панталона това лято покрай ремонта.
И си ги носеше така - мръсни и скъсани - ужас!
Но щом ги свали за пране - и хоп - в боклука.

# 22
Много ми е любопитно всички хвърлящи как биха се почувствали, ако милото им метне любимата блузка в кофата, защото деколтето е много дълбоко и "кво ше кажат хората"? Или пък поличката се окаже скандално къса за вкуса му...  Thinking
Питам само!  Peace

# 23
Много ми е любопитно всички хвърлящи как биха се почувствали, ако милото им метне любимата блузка в кофата, защото деколтето е много дълбоко и "кво ше кажат хората"? Или пък поличката се окаже скандално къса за вкуса му...  Thinking
Питам само!  Peace

Ще отида да си купя нови...блузка с по - голямо деколте и по къса поличка Mr. Greenно не вярвам това да ми се случи... Crossing Arms

# 24
Забравяш, че ССФ имат идеален вкус. Само мъжете им понякога ги избива, но те с твърда ръка ги вкарват в пътя.

# 25
Питам само!  Peace

Ще отида да си купя нови...блузка с по - голямо деколте и по къса поличка Mr. Greenно не вярвам това да ми се случи... Crossing Arms

и ш' съ надцаквате?
 smile3560

пп оставям го да носи каквото иска и от време на време го отнасям към пералнята; голям мъж е все пак, пък и не се е променил в това отношение последните 15 години - с дрехите не ме е изненадал, за това знах какъв мъж си 'взимам'  Laughing

# 26
  • София
Питам само!  Peace

Ми той моя просто нищо не хвърля. Какво остава да ми преглежда дрехите. Аз сама си ги изхвърлям и не защото са секси, а защото вече са ми малки или скъсани. Mr. Green

# 27
  • София
Мисля, че жената пита дали би трябвало ДА СЕ СРАМУВА от мъжа си, когато са заедно със скъсания панталон.

# 28
  • София
Мисля, че жената пита дали би трябвало ДА СЕ СРАМУВА от мъжа си, когато са заедно със скъсания панталон.
Ако по начало се срамува от себе си ще намери причина да се срамува и от него.

# 29
Що да се надцакваме...аз на никой не позволявам да ми казва как да се обличам/изключение шефа само/

Общи условия

Активация на акаунт