Съвет за обличането на мъжа ми :-X

• 8 198
  • 93
  •   1
Отговори
# 30
Що да се надцакваме...аз на никой не позволявам да ми казва как да се обличам/изключение шефа само/

кой е по- по- най-изхвърлил дрехите на другия

пп аз не бих се срамувала от дрехите му; може да се срамувам, ако съм с глупав и прост мъж, не със 'скъсан'  Grinning

# 31
Ах, много ме заинтригува сагата със скъсаните панталони, записвам се да я следя... Отдавна не бях попадала на толкова интересна тема...

# 32
  • София
Като моя- тръгва да излиза и облича неизгладени дрехи- карам го да ги съблече, той ги пооглади малко с ръка- готови били, нищо им нямало. ooooh!

и аз получавам подобен отговор: "то като го облека ще се изглади..." ooooh!
даже съм хвърляла скъсани чорапи (не подлежат на шиене..с еййййй такива дупки) и той ходи си ги взима и вика: "хей чорапчетата ми..." #2gunfire смеем се двамата и аз пак ги хвърлям пред него..след 20мин не помни  Joy
понякога сам се усеща, че не стават за носене някои панталони, блузи...и стигаме до компромис да си ги носи в къщи, като оправя колата, но да не ходи с тях на работа или по улиците

# 33
Мисля, че жената пита дали би трябвало ДА СЕ СРАМУВА от мъжа си, когато са заедно със скъсания панталон.
Ако по начало се срамува от себе си ще намери причина да се срамува и от него.

Напротив. Ако има самочувствие и то подплатено- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще се срамува от подобен вид на мъжа до нея. Партньорът е един вид визитна картичка на теб самия. Ако аз за себе си не допускам да ходя дрипава, с покъсани панталони и цигански сандали от пазара, то естествено не бих допуснала и за него. И ако парньорът упорито не желае да разбере че външният му вид те компрометира, рано или късно настъпва сериозна криза в отношенията която в не малко случаи прераства и в разрив. По-често се случва при занемарени жени, ние като че ли сме много по-склонни да приемаме мъжки недостатъци във външния вид. Но...при други съществуващи проблеми, този фактор като нищо би наклонил везната в негативна посока.

# 34
  • някъде
Като чета някои постове оставам с впечатление,че става въпрос за майки/синове,а не за възрастни индивиди.

# 35
Хайде,хайде..моля ви...жената не харесва дрипавите къси гащи на мъжа си и се чуди кво да го прави...Ся мамини синчета бла бла...Моя мъж Слава Богу и с чехли лятото не иска да ходи,а кво остава да облече нещо подобно,но пък имаше една тениска,с която спеше така се беше разпънала,че му беше стигнала до коленете  Joy,но него си го кефеше,най-накрая му натякнах няколко пъти,че ще хвърля тоя парцал  иго хвърлих.Авторката да действа по същия начин...  Mr. Green

# 36
...,най-накрая му натякнах няколко пъти,че ще хвърля тоя парцал  иго хвърлих.Авторката да действа по същия начин...  Mr. Green

Аз пак да попитам - какво правим, когато той изхвърли някой твой парцал?
Пускаме нова тема?  Flutter

# 37
  • София
Мисля, че жената пита дали би трябвало ДА СЕ СРАМУВА от мъжа си, когато са заедно със скъсания панталон.
Ако по начало се срамува от себе си ще намери причина да се срамува и от него.

Напротив. Ако има самочувствие и то подплатено- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще се срамува от подобен вид на мъжа до нея.
Ако една жена има самочувствие и държи на външният вид на мъжа до себе си няма да се влюби и заживее с мъж, който има небрежно отношение към начина, по който изглежда. Ако, пък, е харесала този мъж такъв, небрежен,  не виждам каква причина има да се срамува. Иначе излиза, че мъжа е като коледно дърво, на което можем да окичим всичките си желания. "Харесва ми, че е умен, ама как ми се иска и да е добре облечен". Оставам с впечатлението, че някои жени правят компромис с важни за тях неща, когато избират партньор, а след това държат него отговорен за липсите. Всеки има право да ходи раздърпан, ако такава му е концепцията за живота. Иначе, раздърпаният мъж би бил в правото си да изхвърли спретнатите и красиви дрехи на жената, за да бъде и тя раздърпана като него. Или бъркам?

# 38
Иначе, раздърпаният мъж би бил в правото си да изхвърли спретнатите и красиви дрехи на жената, за да бъде и тя раздърпана като него. Или бъркам?

Ох, точно за такъв вариант се сетих - действителен случай. Колега се хвалеше как забранил на приятелката си да носи обувки с токчета, деколтета и по-така дрешки, защото той ходел спортно облечен и тя нямало да му ходи на стила.  Joy

# 39
Моят приятел ходи спортно облечен, но иска аз да съм се обличала по-така - токчета, поли и прочие глупости.
Ми - не е приятно. Rolling Eyes Всички, даващи съвети "хвърли парцала", въобще някога някой опитвал ли е да ви дава тон в живота за личните ви предпочитания? Явно не е, иначе щяхте да знаете, че не е приятно, а е направо дразнещо. Просто не мога да го възприема това как ще хвърлиш чужда дреха, защото според теб не става за носене. Confused

# 40
Сещам се за една двойка - тя във феерия от коприни, той - с най-официалния си анцуг. 

# 41
Неизгладен и скъсан  #Crazy Naughty никога.Не се е случвало и няма да го допусна.И майка съм и съпруга -никога нито едните нито другия.
Децата ми са мъже вече на 21 и на 25 години са.След някоя година ще се оженят.Ми ако вземат момичета на които не им пука как са облечени,ще започнат скандалите.Но всъщност пък мойте са научени да изглеждат добре,знам ли как ще се развие семейния им живот. Ако вземат да намират кусури на ненаучените си на ред съпруги...ох какво ли ме чака  newsm78
Ако са мърляви през деня,ми вечер как ли си лягат тия мъже  newsm78

# 42
Ох, ше припадна.
Ми взимат душ! Нормалните хора взимат душ след края на работния ден. Все едно как са били облечени. Rolling Eyes

# 43
  • София
Сещам се за една двойка - тя във феерия от коприни, той - с най-официалния си анцуг. 
Е, това си е класика.  Laughing

лин Разбирам те, но като майка и като съпруга има разлика, нали така? Просто не си представям как друг ще ми дава тон как да се обличам или аз ще седна като втора маминка да селектирам подходящи дрехи за гардероба на любимия. Или да стоя като фейс контрол на вратата и да допускам навън само с подходящо съчетани дрехи /подходящи според мен, разбира се/ Crazy

# 44
  Ох, де да знам, моя така блее в това отношение...  Преди ходеше съвсем спортно облечен - в смисъл дънки, тениска, кожено или друго яке (анцузи не притежава никой от нас), сега вече все пак малко по различно се облича - включи и някалко ризки и друг вид панталон. И ризи съм му купувала, като ми хареса нещо, и цензурирам от време на време това-онова...  Просто е над тия неща човека, това е... Майчински, немайчински, това е положението - и за прането аз отговарям, и за дрехите като цяло. Такова ни е разпределението - има пък други неща, които не пипвам - не мия печки, примерно.
  Любимите одрипани тениски ги превръщам в парцал, като си изслужат - разбира се, след необходимото позволение... И аз имам такива.

Общи условия

Активация на акаунт