Януари 2011 г. - тема 9

• 29 485
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
  • sofia
lyuba84, от къде си поръча нещата на Avent. Аз също съм се насочила към тях и вече правя списък. Смятам да се обадя на вносителя и да питам за отстъпка, ако си купя всичко от тях. Иначе сумата става наистина космична  Whistling

Дано да не е дъждовен уикенда! Приятна почивка на всички !

от и-бей съм взела нещата нови в комплект, ще пусна линк по-късно

# 76
запис   bouquet

# 77
Здравейте, момичета!

Относно хемоглобина при мен беше 101 миналия месец, тази седмица Доки пусна изследвания, повишил се е на 104. Така, че си смуча Малтофера, а си хапвам месо без проблеми.

За килограмите: с първата бременност от 50кг. на 65кг., Ленка беше 52см. и 3 200кг. Сега стартирах от 60кг. и вече съм 64кг.

Покупки още не съм правила,мисля да изчакаме да вляза в седмия месец и тогава.

Приятен ден от мен.

# 78
  • ул. "Мечтание"
Привет!

Наминавам да ви пожелая само приятен уикенд!
Аз след малко изчезвам с малкия на една срещичка. Времето ни пощади днес, и е екстра за разходка с приятелки и бебета/деца!  Crazy

# 79
  • София
Здравейте, тооолкова отдавна не съм писала, че може и някои да не ме помнят  Blush Яна направо ми изпива силите през деня. Чак се радвам, че от 15 тръгва на ясла. Не знам аз ли съм кекава, че не мога да се справя и с бременнността и с детето, ама нещо не ми се получава. Вечер коремът ми е опънат, напрегнат и мисля, че имам от онези подготвителни контракции. Тия дни си изкарах акъла покрай едни болки вдясно. Бях си вкарала разни мисли са апендицит, постоянно ме болеше и имах придърпвания чак към кръста. Пратих яна на свекърва ми и след 2 дни лежане и повече магнерич съм ок. Вчера болката вдясно я нямаше, но имах по-болезнени контракции, обаче и те си отидоха. Не знам как са другите майки с по-малки деца, но ние непрестанно трябва да се вдигаме, носиме, гушкаме, а това явно не ми се отразява съвсем добре.

# 80
Привет и от мен на всички  Simple Smile

Радвам се, че вече сте започнали с покупките, аз самата по цял ден съм по бебешки сайтове, има толкова сладурски неща,чак да се чудиш кое да си избереш  newsm78. Но пък аз съм малко суеверна и ме е страх да купувам още от сега. Повечето работки може би ще оставя за декември и коледните намаления. Ако издържа до тогава де  Rolling Eyes За сега само ги запаметявам в favourites Simple Smile)))
    Аз чакам с нетърпение следващата консултация, не мога да повярвам , че е чак от 21-ва на 28-ма седмица  Sad. Добре че малката честичко ритка и ме успокоява, че всичко е наред. Вече нямам търпение да си я видя, а и като гледам как качвам килца,направо се плаша до къде ще я докарам. уш не ям чак толкова, а вече съм качила почти 10 кг  Thinking  Не знам при вас как е ,но вече яко почвам да чувствам тежест. гърбът ме боли,кръстът, по цели нощи се въртя....

Е, това е от мен за сега
Поздрави на всички  Hug

# 81
saxophone включвай се по-честичко! Липсваш!
Иначе напълно те разбирам, ние постоянно се носим, вдигаме, изправяме, вечер съм като труп, не спя по цяла нощ, понеже още спим заедно и не виждам никакви признаци да се отучва, постоянно се долепя до мен или до баща си, гуши се, заспива само при допир накожа и съответно и ние сме като сомнанбули двамата Shocked през деня. Да чукам на дърво обаче карам много лека бременност, мислех,че предната е била лека, но сега нищо не ме боли, не ме стяга, нито пък бебчо е такъв футболист като кака си. Даже май си го помръзва, едни бавни и плавни движения прави.

За покупки изобщо не съм мислила. Може би като наближи декември ще го мисля, засега само за колички и столчета се озъртам.

Бебешондел и на нас все ни се чудят лекарите и всички критикари около нас, и моят и на мъжа ми и на Анди хемоглобин са си абсолютно в норма. Хайде мъжа ми се случва да яде риба 1 път месечно, ама аз даже по млечните храни и яйцата не си падам. А и бременностите ги карам със сравнително добър хемоглобин, така, че тайната съвсем не е в месото.
Иначе честита ви количка! Със здраве да я ползвате и дано да е запазена!
Мен също ме мислят за дебела скоро родила... въпреки, че който ме познава знае, че доста бързо си върнах килограмите отпреди раждането, ама като бутам количката и си викат хората, че не ми се е прибрал корема от бременността.

# 82
  • София
И аз съм от тези, дето още нищо не са купили. То аз и много няма да купувам, защото си имам от яна, но все пак.

_kiki_ , ми напомни, че и аз съм качила доста напоследък. То и в това студено време...  ooooh!

# 83
  • sofia
http://wap.ebay.co.uk/Member/F/ViewItemPic.aspx?aid=260649694838&emvcc=0

момичета, това е, което съм взела, чрез фирма посредник ми излезна 125 лв, включително и куриера до вкъщи

# 84
  • Пловдив
Привет момичета!
И аз не се сдържах и направих първите покупки за бебето  Simple Smile -http://www.laredoute.fr/vente-kit-naissance-bebe-garcon-et-fille.aspx?productid=324167436&documentid=207610&prodcolor=2&qsf=1 ; http://www.laredoute.fr/vente-nid-d-ange-transformable-bebe-fill … color=1&qsf=1

saxophone наистина липсваш и аз си мислих за теб преди няколко дни, че не пишеш и дали сте ок - и моята е така иска да я вдигам, нося и най вече да я гоня на парка- което ми е много уморително, амааааа ще трябва да се справяме.

И мен ме гледат странно, като кажа че съм бременна / аз съм в 5 месец, пък не си личало, явно изглеждам като преяла раждала жена Laughing/. Ама още било рано, как ще се справям и дали било станало случайно. И като им кажа че си е планирано  Shocked. Вярно, че може и да ми е трудно, но това си е мое решение.

# 85
Здравейте на всички!
Виждам че коментирате въпроса с килограмите на мен ми е болна тема,досега съм качила към 6-7 кг и корема ми е огромен,струва ми се прекалено много,въпреки че най-важното е бебка да е добре.Лошото е , че вече кръста ме боли.За покупките и аз съм малко суеверна и не съм купувала нищо,но пък една приятелка ни даде креватче и дрешки . Исках да питам някоя мами има ли кисели и как се справя с тях,аз имам и е мн неприятно? И моя хемоглобин спадна , в началото беше 125, а преди месец 106.Исках да питам и как да си сложа лентичка?
Приятна почивка на всички мамита!

# 86
Лора, в началото на всяка страница в сайта има меню част от което е "ленти", кликваш на него и там подробно е обяснено какво да правиш. Дано съм била полезна.

# 87
Ехооооо  wavey

Минавам само да ви метна едно клипче, което много ме разчувства, дано да ви хареса и на вас  Peace http://www.youtube.com/watch?v=taDqKWWPDAY&feature=player_embedded#!
  bouquet

# 88
Здравейте мами   bouquet 

Сега като чета хората как се учудват, че бебетата ви ще са с толкова малка разлика...аз пък се чудя на хора дето чакат 15-20г. за второ (мое мнение), споредмен две породени 2-3г. разлика се отглеждат по-лесно  Thinking

Да се похваля днес бях на ФМ и всичко ни е ОК, нашата щерка е вече цели 650 грама  Heart Eyes, качила съм малко  Blush от 62 на 64 ама не се оплаквам за сега не ми тежи

А за покупките ще снимам каквото съм накупила, първите ми покупки бяха шапки, чорапи, лигавници и комплект бодита от АСДА

# 89
Саксофоне,абсолютно същите болки са и при мен,сега пия хапчета и съм маааалко по-добре.Трябва да споделиш с док за болките. PeaceАз забелезвам,че ако съм в неудобна дреха-по-тясана примерно,ако обучките ми не са напълно равни и веднага ме сковава всичко на втората крачка.Обяснявам си го с многото качени кг.за отрицателно време.
Бебешондел,а честита ви количка,със здраве да си я бутате Hug
Браво и за хемоглобина.То хемоглобин се се прави само от месо.Така да кажеш на докторчето Mr. GreenАз също не съм голям фен на месото.Но за сега държа фронта-яйца,зеленчуци,мляко...ядки,мед...
Агенте, е снимай го тоз корем деее! Laughing
Любка,аз съм много доволна от продуктите на Авент,сега пак мисля да си набавя от тях(ако се наложи)Нали и вече са с подобрена PVC...А помпата мисля да е електрическа,че с механичната направо пришки хващах от мойто денонощно цедене. Tired

Общи условия

Активация на акаунт