Седмицата 16.08-22.08

• 10 428
  • 137
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Момичета, плахо, плахо взе да пристъпва леля Фло при мен.
Само се чудя , от днес ли да слагам нова лентичка или от утре  Rolling Eyes ??

Вие кой ден на М-то смятате за първи , когато се появи слбо и зацапващо 1 -я ден или следващия , когато вече се засили ?!

# 61
Здрасти Моренка, аз винаги слагам първия ден, камо ли да е много слабо, а вие момичета???

# 62
  • ENGLAND
Здравейте и от мен. Чак сега успявам да се включа.  Най-сетне добри новини. Поздравления на Ани и Валка.
Аз все още чакам леля Фло, вече втори месец. Явно пак хормоните ми съвсем са се объркали. Другата седмица вече ще ходя на доктор.

# 63
Малеееееее.4е то както е трьгнало 6те останем тук бе3 хора Laughing .4естито на бременните и дано прьснат малко 3ара3а и кьм нас Flowers Sunflower

# 64
Моренка, счита се първия ден в който имаш ярко изразен м., не само зацапване.

# 65
  • София/Велико Търново
Пръскаме, пръскаме заразата Perla Grinning  Grinning  Grinning  Нека форума да остане без хора и всички да се преместят в съседния! А дотогава ние няма да ви забравим разбира се. Следващия понеделник нека има поне още две с положителен тест, дано дано дано Sign Exclamation  Sign Exclamation  Sign Exclamation
Моренка значи наистина лечението е възпрепятствало бебеправенето   Neutral Face  Нищо, нека сега тази леля Фло да идва както трябва и да си отива бързо, бързо че да действате по въпроса ииии следващия месец и ти да се похвалиш с две чертички.
Колкото до това от кой ден да броиш началото на цикъла, четох някъде /не помня вече къде/, че за първи ден се брои деня с нормално кървене а не със зацапване.

# 66
  • Пловдив
благодарим ти Валка за пръснатата зараза, дано ни хване и нас
А на теб ЧЕСТИТО!!! пожелавам ти леко бременеене, безпроблемно раждане и красив бебок!!!

# 67
Добро утро и от мен!
Аз исках да кажа че пиша първия ден защото за окло два часа е зацапване, но след това вече е нормално течение!
Лек ден на всички!

# 68
Аз си отбелязвам още от самото начало, независимо колко е слабо... Само че ако се дойде късно вечерта примерно, почвам да си броя дните от следващия ден - но това е само за броенето, да знам кога ще ми свърши. Иначе доколкото знам началото на кървенето се счита като начало на следващия период - хормоните вече са сменени и почва да зрее нова яйцеклетка. Независимо колко слабо е прокървяването, това е знакът.

# 69
  • Варна
И аз смятам за първи ден веднага щом се появи някакво зацапване. То при мен няколко часа е зацапването, след това си е нормално. Но ако ми дойде ве4ерта , смятам следващия ден за начало.
Целувки от мен и с нетърпение чакам още някой да се похвали;)
/пък след седмица може и аз да съм;)/

# 70
  • anywhere
Здравейте, милички!  Grinning
Аз днес съм една идея по-добре, та затова събрах сили да ви пиша.
Тук много нови работи са станали!  Wink Както се казва, честито на печелившите, останалите да се готвят скоро след тях!  Laughing
На мен досега настроението ми и физическата ми кондиция бяха под нулата, надявам се, че вече изплувам!  Wink  Бременността е кофти състояние, но както всички знаем - важен е резултата накрая!  Grinning  Wink
Чакам ви на отсрещния бряг, стискам палци на всички! Wink

# 71
  • Sofia
Добро утро и от мен  Grinning !

Благодаря за отговорите ви момичета !

# 72
Здравейте и от мен....

Моренка не се притеснявай-започваш нов и последен цикъл и ще го подновиш след 9 мес. Grinning Събирай сили за овулацията...

# 73
  • Sofia
Цитат на: valia77
Здравейте и от мен....

Моренка не се притеснявай-започваш нов и последен цикъл и ще го подновиш след 9 мес. Grinning Събирай сили за овулацията...

Дано е както го казваш миличка  Grinning !
И на теб желая да не посрещаш леля Фло !

# 74
Здравейте!Ето ме и мен.
Зъхи ти се появи бе мила.Затъжихме се за теб.Стискай зъби още малко и би трябвало да се оттървеш от дребните неразположения в началото на бременността.
Иначе аз имам да ви се похваля.Както може би знаете аз участвах в изследването на 25 имунологични показатели за жени с повтарящи се аборти или неизяснен инфертилитет.
Е резултатите ми са абсолютно отрицателни,което значи че нямам гадни антитела.Много съм доволна.
Сега ми стискайте палци защото утре отивам в София за генетичните изследвания при доц.Кременски.Дано и там всичко да е наред.Хубавото е че ще се видим с Тия и щяла да ме води да ядем много хубави пасти и торти. Grinning  Grinning  Grinning
Ами това е в общи линии при мен.Стискам палци на всички дето я чакат тая гадна леличка.....хич да не я и дочакат.

ПП. Тияяяяяяяяяяяяяяяя,чакай ме идвам да нападам тортите!!!

Общи условия

Активация на акаунт