Седмицата 16.08-22.08

• 10 431
  • 137
  •   1
Отговори
# 75
След 2 4аса сьм на лекар и малко сьм притеснена Sad а и процедурата при него е такава,4е ако в момента е в родилна 3ала трябва да 4акам с 4асове,а с това 6те расте и напрежението ми... Cry ноооо няма как.3а ло6и новини не мисля,но дано да 3апо4нем с пьлни и3следвания.С цветна снимка на коремната кухина или и3следвания на хормони...Итака мили моми4ета,6те ви пи6а дове4ера какво е станало.А между другото някой правил ли си е в Германия продухване или отпу6ване на трьбите?И как се ка3ва това на немски? Embarassed Простете 3а не3нанието Sign Exclamation

# 76
Перла,стискам палци за добри новини от прегледа мила!
Ще чакаме с нетърпение да кажеш какво е станало и как ще процедирате от тук нататък.
УСПЕХ!!!

# 77
Renci,мерси мили4ка и на теб желая успех,много по3драви на Тия и 6те те 4акаме да пи6е6...УСПЕХ МИЛА Flowers Four Leaf Clover

# 78
  • София
Благодаря на всички момичета за хубавите пожелания и поздравленията! Пожелавам скоро да се прехвърлите в съседния форум и да разменяме опит и там. Честито и на Валка. Пожелавам всичко най-хубаво!!!

# 79
Ренци, ще стискам палци и на краката! И много се радвам, че тези изследвания са ти отрицателни!!!! Късмет утре и да ни зарадваш като си разбереш резултатите!

# 80
И така.......новините са добри Laughing Доколкото могат да бьдат от обикновен преглед.А той премина така.Преглед с тая метална 6типка(не 3ная как се ка3ва Embarassed )и в3емане на секрет с  пръ4ица,която накрая е обвита с памук.Нама3а в3етия секрет от матката на стькьлце и го отдели 3а и3следване под микроскоп.Преглед с рька,Преглед с вагинален видео3он и преглед на гьрдите.Вси4ко е наред Grinning Ра3говор преди и след прегледа.Пьрво трябва да направим спермограма на мьжа ми и следва6тият месец след като ми свьр6и мен3иса около 5 дни от 3апо4ването му(3а да е сигурно 4е няма бременност) 6те ми направят лапароскопия.Това е от мен Neutral Face 6те 4акаме.....

# 81
Мила Перла пожелавам ти всичко да се оправи и да се похвалиш с хубави резултати скоро!!!!
Успех мила!!!

# 82
Красони благодаря ти.Не6то пак ме тормо3и тоя комп.  comp03

# 83
Мила Перла не е от компютъра а от форума Close
Нещо като има повече хора и той се омотва Laughing

# 84
  • Sofia
Браво до тук Перла , продължавай с добри новини 1

Това , металното , което описваш аз зная , че му викат ЧОВКА Grinning .
А ти е взела секрет за цитонамазка или микробиолог. изследване .

# 85
Перла, дано всичко да е наред, а това металното се казва спекулум, но няма значение Grinning

дръж ни в течение....

ние сме с теб Stuck Out Tongue

# 86
Ренци, радвам се, че резултатите са добри. Това изследванията в Израел ли са? Ако да, дали ще има пак и как може да се включи човек? И ако не ти е неприятно да опишеш каква е процедурата.
Благодаря и успех.

# 87
Перла,много се радвам,че новините при теб са добри.Дано и лапроскопията мине добре и....почвайте АТАКА за бебе.Стискам ти много палци.
Момичета аз ви оставям за 3 дни.Честно казано ще ми липсвате.Ама е за малко де.Като се върнем ще ви пиша как е минало посещението при доц.Кременски и по колко пасти сме изяли с Тия.
Това е от мен засега.Чао ви и се надявам като си дойда да има още много добри новини при всички вас.

ПП.Моренка дано излезеш права за десетте месеца преди да посрещна леля Фло отново.

# 88
Лали,аз прочетох за това изследване в портала на Зачатие и реших да пробвам.Пратих мейл на доц.Конова-това е жената която движеше нещата в България-и тя ми отговори,че отговарям на условията,за да се включа.И така отидох в болницата и ги накарах да ми вземат кръв и да отделят от нея две стерилни шишенца кръвен серум.Изпратих ги по куриер в Плевен на доц. Конова,а тя от там ги е изпратила в Израел.Получих си поредния номер и се започна голямото чакане на резултатите.
Не зная дали ще поторят изследванията,но ще ти дам мейла на доц.Конова,та ако искаш да я питаш директно.Тя е много отзивчив човек и ще ти помогне ако може.Ето го мейла eikonova@abv.bg.
Това е което аз мога да ти кажа по въпроса.Дано съм ти била полезна мила.

# 89
Цитат на: renci
Тияяяяяяяяяяяяяяяя,чакай ме идвам да нападам тортите!!!

Чакам тееееееееее!

Общи условия

Активация на акаунт