Листопад (Yaprak dökümü) - 42 ТЕМА

• 37 885
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Знаете ли дали по-натам Митхат бей ще разбере истината? newsm78
Май ще разбере! ББ:В едно клипче гледах, как беше побеснял нещо и я душеше!

# 646
  • Пловдив
Имали сме си именнички днес Mr. Green . Да сте живи и здрави, много обичани и щастливи! По едно малко колажче за двете ви  bouquet Hug  bouquet

# 647
Според мен това са промо клипчета за определните сезони,които подсказват какво ще се случи.
Сезон 2-Неджля работи в бар-тук е снимано кафене,но все пак ...
Сезон 3-Лейля се събира със Оуз-тук е дадено как отива в дома му.
др.клип със Седеф подсказва за годежа й но той е май в 4-ти сезон  Tired

Вижте пък това http://www.youtube.com/watch?v=PES27nltQRY&feature=channel не са сметнали че ще сменят същия сезон Шефкет  Thinking Когато Ферхунде се качи в таксито на Шефкет не беше Джанер а Хасанчо  Tired
Да, права си. Само дето са отложили годежа на Седеф.

# 648
Честит имен ден на именничките днес да са живи и здрави и всичките им желания да се превърнат в сбъднати мечти.

Ама аз като ви казвам да направим списък на всеки един член на Листопадското семейство с име и дата на раждане, деца, мъже, жени и т.н. вие се "опъвате"  Mr. Green

Хубаво е  да знаем предварително кой има повод за черпене и да му правим изненади.

Ванилия 75  Hug  bouquet

Sinite o4i  Hug  bouquet

# 649
алабала&Ники Много  добро предложение! Hug

Ледената кралица Колажите са страхотни!  bouquet

# 650
  • София /Абсурдистан
На мен ми е много интересно как  ей така изведнъж решаваш да идеш да живееш при някого, събираш бохчите и се нанасяш. Али Ръза как реши да се премести ... И то къде - в пренаселената мини къщичка, пък Фикрет как не попита никой от семейството дали имат нещо против, а направо го покани ... Чудя им се ...

# 651
Честит имен ден на всички, които носят тези красиви имена!
Желая ви много здраве, щастие, късмет и всичко което си пожелаете да се сбъдне.

А,забравих, да пишете все поовече и повече тук та да не се забравим, ей и най вече Джеврието ,че после извинението ще ни излезе соленичко...да занесем моста над Босфора чак до Ада Пазаръ си е бая скъпо ама нали ще ни даде парите от продадената й къща та после да може все да ни го натяква  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green

# 652
Имали сме си именнички днес Mr. Green . Да сте живи и здрави, много обичани и щастливи! По едно малко колажче за двете ви  bouquet Hug  bouquet
Тъкмо се замислих кога ми е именния ден,ама се сетих че ника ми е само от 5 букви. Confused

Ама аз като ви казвам да направим списък на всеки един член на Листопадското семейство с име и дата на раждане, деца, мъже, жени и т.н. вие се "опъвате"  Mr. Green

Хубаво е  да знаем предварително кой има повод за черпене и да му правим изненади.
И аз съм за. Peace
На ЛС /за да не пълним темата/ ще изпратим данните на някоя потребителка и после ще ги пуснем във втория пост на всяка тема.
И за разкош ще си турим снимки на любимците пак. Mr. Green

# 653
Честито на всички празнуващи днес !   bouquet  bouquet  bouquet

Нека вярата, надеждата и любовта бъдат винаги с вас ! Hug

# 654
Честито и от мен на всички  Peace

# 655
  • София /Абсурдистан
Честито на именничките !

# 656
 Жалко че Митхат ще се подведе и ще приюти такова чудовище като Ферхунде. Но нека му, нека да види и той малко зор, стига само ядене и пиене.

# 657
Седеф как пропусна да каже,че Ферхунде си шие рокля при нея. Ферхи кога пък реши да се омъжва? Това май не го даваха, а и Митхат като че ли не знае още  Mr. Green

# 658
Да попитам аз, бб: някой знае ли в коя серия (по турската номерация) Шевкет ще отмъсти на Ферхунде?

# 659
Добро утро,приятели! Hug

Общи условия

Активация на акаунт