Листопад (Yaprak dökümü) - 42 ТЕМА

• 37 869
  • 724
  •   1
Отговори
# 720

А за Ферхи нямам думи,   много силна личност е, независимо, че е отрицателна героиня.  Иска се много силна воля да търпиш в леглото и в ежедневието си човек, който не можеш да понасяш, и то за да следваш една своя цел, няма значение, че в момента тази цел е много противна.

Ами да си вземе още 6 мъже като Митхат, че да и се засили още повече волята. Хем по-бързо ще отмъсти на всички за всичко. Това си го избира ТЯ! Няма да я върже Митхат със синджир насила. За мен има някакви отклонения тази жена - да е готова на всичко и то заради отмъщение точно. Каквото сама си направи никой не може да и направи! Тя не работи в правилна насока - все гледа да навреди на някой ( явно така се чувства добре), а не се огледа как да си оправи живота за да е щастлива.

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 11:34 от sinite o4i

# 721

Ами да си вземе още 6 мъже като Митхат, че да и се засили още повече волята. Хем по-бързо ще отмъсти на всички за всичко. Това си го избира ТЯ! Няма да я върже Митхат със синджир насила. За мен има някакви отклониения тази жена - да е готова на всичко и то заради отмъщение точно. Каквото сама си направи никой не може да и направи! Тя не работи в правилна насока - все гледа да навреди на някой ( явно така се чувства добре), а не се огледа как да си оправи живота за да е щастлива.

За съжаление такива хора наистина има и в живота, а не само по филмите.  Имам предвид хора, които никога не мирясват, не се уморяват да правят мръсно, постоянно си търсят жертви  и виновни и т.н.     Дали такива  хора искат да бъдат щастливи, не знам, от Ферхи видяхме, че дори когато беше щастливо омъжена в началото за Шевкет пак не  кандисваше на нищо, сега, като го няма сем Текин в живота й пак не кандисва.   Тя не знае какво иска от себе си, от своя си живот, единственото, което й дава сили е да отмъщава, да прави мръсно  и  гадно.    Тя просто си е такъв човек.  От такива хора трябва да  се  пазят хората, а не да им се завират под носа и да ги предизвикват.

Има подходяща народна поговорка за целта: "Не хвърляй камък в рядко л--но, защото ще те опръска" !

# 722
За съжаление такива хора наистина има и в живота, а не само по филмите.  Имам предвид хора, които никога не мирясват, не се уморяват да правят мръсно, постоянно си търсят жертви  и виновни и т.н.     Дали такива  хора искат да бъдат щастливи, не знам, от Ферхи видяхме, че дори когато беше щастливо омъжена в началото за Шевкет пак не  кандисваше на нищо, сега, като го няма сем Текин в живота й пак не кандисва.   Тя не знае какво иска от себе си, от своя си живот, единственото, което й дава сили е да отмъщава, да прави мръсно  и  гадно.    Тя просто си е такъв човек.  От такива хора трябва да  се  пазят хората, а не да им се завират под носа и да ги предизвикват.

Има подходяща народна поговорка за целта: "Не хвърляй камък в рядко л--но, защото ще те опръска" !

С какво я предизвикаха да се забърка с Митхат?

# 723
Заповядайте в новата тема  bouquet
Листопад (Yaprak dökümü) -ТЕМА 43

# 724
Ами тя си мисли едва ли не, че Шефкет и Седеф са се заженили. А и дочу, че ще останат с-во Текин няколко месеца на квартира там - защо да не им направи гадно като ги изгони... То това същество е като някакъв вампир, който се храни с нещастието на другите.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт