Листопад (Yaprak dökümü) - 42 ТЕМА

• 37 887
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
А мъжете отделно ли трябва да ги номинираме? Ако е така, моят избор е Оуз и Шефкет.
Мисля,че не са поотделно Peace

# 691

Понеже повредата беше в моя " телевизор", та чак сега си видях подаръка. Така се изкефих, че реших да си го гледам по-често.... Ледената кралица  още веднъж благодаря от сърце!!!  Hug Heart Eyes
В анкетата за грешниците номинирам Лейля и Ферхунде.
Одобрявам и идеята за анкета на Чеб.

И аз същото  Peace

# 692
Мисля,че не са поотделно Peace
Тогава отпадат, макар че и двамата са за там.  Wink

# 693
Като дадох предложението за категория "грешници" имах предвид и жени и мъже. Няма да ги делим по полов признак. Така, че може да предлагате и мъже, и жени. Всички ще влязат в една анкета, която ще определи най-големия грешник на Листопад.
Само, че остава правилото за само 2 номинации. Така, че помислете, кои от всички герои са най-грешни.  Flutter
Тези дето сте предложили вече, ако искате може да си промените номинациите, защото грешката е моя, че не разясних още в началото, че се номинират и мъже, и жени тук.  Embarassed

# 694
Аз няма да променям. Каквото-такова. Дано някой номинира и тия двама Убавци + Джейда и картинката ще е пълна.  Wink

# 695
Имали сме си именнички днес Mr. Green . Да сте живи и здрави, много обичани и щастливи! По едно малко колажче за двете ви  bouquet Hug  bouquet

Да и аз не го бях видяла Crazy Невероятно ееееее Hug Hug Hug Hug
Кралицеее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 696
Моите номинации са за Шефкет и Лейля.
А за анкетата одобрявам предложената от Чеб . Само да изгледам последните серии, че покрай тези филми по нова ги пропуснах и мога да предложа и други варианти като отговори (ако искате) да са повечко и разнообразни.

Апропо: В петък 210 серия ли беше?

# 697
Ледена кралице,страхотни неща на Лейля и Оуз си сложила в сайта! Hug  bouquet Heart Eyes

Аз ще номинирам Неджля и Ферхунде!

И аз одобрявам предложението за анкета на Чебурашка!

# 698
Моите номинации са за Шефкет и Лейля.
А за анкетата одобрявам предложената от Чеб . Само да изгледам последните серии, че покрай тези филми по нова ги пропуснах и мога да предложа и други варианти като отговори (ако искате) да са повечко и разнообразни.

Апропо: В петък 210 серия ли беше?

С повече отговори ще е дори по-интересна анкетта. Аз дадох само двете най-крайни позици, между тях могат да се заложат и други отговори.  Flutter

# 699
Е решено е за анкетата Simple Smile

# 700
Ето още идеи за аватари и подписи за всички ,които харесват Лейля  Hug

# 701
По-бавно пишете, че имам 3 епизода да изгледам Simple Smile  Party Party Party Party

# 702
  • Пловдив
Ето и резултатите от тазседмичната анкета в блога:

# 703
Честито на LilaC thumbsup

# 704
Предложение за отговорите на анкетата на Чеб: "На чия страна заставате в спора?"

1. Али Ръза - защото Лейля предаде семейството си и не заслужава любовта и подкрепата им
2. Хайрие - защото родителят,каквото и да направи детето му, трябва винаги да бъде до него и да го подкрепя
3. Али Ръза нямаше право да спира Хайрие да отиде в болницата
4. Хайрие трябваше да послуша мъжа си и да си остане в къщи
5. На страната на Мулето, който приема със смях ситуацията
6. Фикрет трябваше да се намеси и да ги сдобри
7. Друго пишете в темата ...

Общи условия

Активация на акаунт