Листопад (Yaprak dökümü) - 42 ТЕМА

• 37 906
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Ами любимците ми, както е всеизвестно на всички, са Фифи, Оуз и Лейля. Те не ме дразнят, другите са ми по-скоро безразлични. Laughing

# 676
H0uSse_Baby,както казват във филма добрите хора се появяват когато ги споменат! Laughing
То май се оказва,че аз,ти и Сините Очи(фенките на Оуз) най-добре разбираме постъпката на Лейля,че кой не би избягал с такъв красавец като Оузчо  Joy

# 677
Ами любимците ми, както е всеизвестно на всички, са Фифи, Оуз и Лейля. Те не ме дразнят, другите са ми по-скоро безразлични. Laughing
Щом те дразнят толкова, не може да са ти безразлични.  Laughing Laughing Laughing
А мен никога не ме дразни Неджля.  Laughing

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 19:55 от Snejka

# 678
Не, не! Фифи, Оуз и Лейля не ме дразнят. Шефкет, Неджля, Али Ръза и Седеф ме дразнят, а останалите са ми безразлични. Mr. Green

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 14:22 от H0uSse_Baby

# 679
  • Варна
Това е от Славена   Joy Joy Joy
От екипа на Yaprak dokumu ББ:

Ето какъв ще е края на Листопад според  непубликувания сценарии:
Хайрие завежда Али Раза при доктор Емилова от Варна за да се подложи на гладолечение хем да свали някой и друг килограм,хем да се оправи от парализата, а и тя малко да поосвежи вида си/да потслабне/.След 15 ден на мед и чай Али Раза изревава зверски и хуква до най близката закусвалня да хапне една шкембе чорба и няколко кибапчета ,че то на глад се трае но ден-два.Връщайки се от там, зареден с енергия и благодарен на чудото сътвирено от д-р Емилива и глада,вижда Хайрието в нова светлина,не като досега на ходеща,мърмореща наденица.Тя е станала някак си по лека, по ефирна, и гледа някак си много особенно/ще гледа  я, като е примряла от глад,но трай бабо за хубост/и гласа и един мек,гальовен/няма сили от глад/,едва се чува няма го онова дразнещо мърморене.След дълъг и обстоен раговор на свещи и печено агнешко, те решават да останат във Варна хем близо до морето ,а и децата няма да им са далеко-ей на къде е Истанбул.Али Раза ще си отвори малка книжарничка до входа на Морската градина и ще учи на ум и  разум клиентите си,а Хайрие ще стане рекламно лице на клиниките на гиреспомената лекарка.А и може да приберат Лейлята и Шефкетчу при себе си ,във Варна има много изискана клиника за лечение на хора с душевни проблеми.

Следващия път ще се публикуват финалните ицтории и за останалите герои
.

# 680
Това е от Славена   Joy Joy Joy
От екипа на Yaprak dokumu ББ:

Ето какъв ще е края на Листопад според  непубликувания сценарии:
Хайрие завежда Али Раза при доктор Емилова от Варна за да се подложи на гладолечение хем да свали някой и друг килограм,хем да се оправи от парализата, а и тя малко да поосвежи вида си/да потслабне/.След 15 ден на мед и чай Али Раза изревава зверски и хуква до най близката закусвалня да хапне една шкембе чорба и няколко кибапчета ,че то на глад се трае но ден-два.Връщайки се от там, зареден с енергия и благодарен на чудото сътвирено от д-р Емилива и глада,вижда Хайрието в нова светлина,не като досега на ходеща,мърмореща наденица.Тя е станала някак си по лека, по ефирна, и гледа някак си много особенно/ще гледа  я, като е примряла от глад,но трай бабо за хубост/и гласа и един мек,гальовен/няма сили от глад/,едва се чува няма го онова дразнещо мърморене.След дълъг и обстоен раговор на свещи и печено агнешко, те решават да останат във Варна хем близо до морето ,а и децата няма да им са далеко-ей на къде е Истанбул.Али Раза ще си отвори малка книжарничка до входа на Морската градина и ще учи на ум и  разум клиентите си,а Хайрие ще стане рекламно лице на клиниките на гиреспомената лекарка.А и може да приберат Лейлята и Шефкетчу при себе си ,във Варна има много изискана клиника за лечение на хора с душевни проблеми.

Следващия път ще се публикуват финалните ицтории и за останалите герои
.

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 681
Бива си го сценария. hahaha hahaha hahaha hahaha
Ще номинираме ли грешници?

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 14:24 от Snejka

# 682
# 683
Оуз в новия сезон е супер як направо искам да му скоча Simple Smile ББ След като изгледах 160-ти епизод вече съм сигурна, че краят на този филм няма да е щастлив, много жалко...мразя филми с лош край  Cry Въпреки, че не гледах Менекшето още ми е гадно, че любовта й умря Sad

# 684
Момичета къде са ви номинациите за грешници. Май ги позабравихте.  Mr. Green
Иначе честит имен ден на Ванилия и Сините очи и от мен.Малко на патерици, ама нали казват по-добре късно, отколкото никога.       bouquet
За мен и Естел имаше имен ден вчера, защото ника и значи Надежда. Та, честито и на нея.  Hug
Идеята на Алабала за списъка е добра.Така ще имаме повод, почти всеки ден да се черпим вирутално, къде за рожден, къде за имен ден, къде за някакъв друг повод.  Crazy
Отивам да гледам серията, че я пропуснах снощи, пък после ще коментирам филма.  Flutter
Предлагам анкетата за следващата тема да бъде свързана с караницата на Хайрие и Али Ръза. Нещо в стил "На чия страна заставате в спора?"
а) Али Ръза - защото Лейля предаде семейството си и не заслужава любовта и подкрепата им
б) Хайрие - защото родителят,каквото и да направи детето му, трябва винаги да бъде до него и да го подкрепя
в) друго
Нещо такова имам предвид.  Thinking

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 18:38 от Cheburashka

# 685
В анкетата за грешниците номинирам Лейля и Ферхунде.
Одобрявам и идеята за анкета на Чеб.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 19:51 от Snejka

# 686
  • Пловдив
За всички фенове на Лейля и Оуз:

За номинациите за "Грешници..." давам своя глас за Неджля и Ферхунде, а за предложението за анкета на Чеб - подкрепям с две ръце Peace

# 687
ББВ коя серия Лейля разбира,че е бременна и в коя умира Джем

# 688
Мерси на всички за пожеланията Hug
Ледена кралице прекрасна снимка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За грешниците,съгласна съм с Кралицата и номинирам Неджля и Ферхунде Simple Smile
Обаче ми се струва,че номинирания (който и да е той),трябва да има поне 3 гласа за да бъде включен в анкетата в блога.Защото може да бъде номиниран в темата от един потребител само и няма смисъл.Но вие решавате  bouquet

# 689
А мъжете отделно ли трябва да ги номинираме? Ако е така, моят избор са Оуз и Шефкет.
Тъй като по принцип в номинациите участват малко хора, аз съм за това да се зачита всяко предложение. А и без това класацията ще е от 1 до колкото има предложени. Беше за топ 10 най-напред, ама може да не се наберат толкова грешници.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт