Листопад (Yaprak dökümü) - 42 ТЕМА

• 37 894
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря за клавиатурата  bowuu!
Да ни е честита и дано е за добро!
И да имаме още много за обсъждане и забавление в темичката ни  Hug!

# 706
Честито и от мен на победителката. Мисля, че победата и е напълно заслужена.       bouquet
Сега изгледах серията от вчера.  Flutter
Неджля си го върна за номера на Лейля в дискотеката. Само дето не се замисли, че от това ще пострада не Лейля, а родителите й. Постъпи много егоистично и не помисли какво ще им причини.  И то напълно целенасочено  и съзнателно го направи.ooooh!
Продължавам да твърдя, че Лейля и Неджля са един дол дренки, само методите им на моменти са различни, но резултата винаги е един и същ.  Thinking
Джем почва яко да ме дразни. И аз много мразя, да научвам нещата така, както Неджля последните серии. Както изглежда сега се смениха отборите и сега в единия са Джем и родителите му, а в другия Неджля остана съвсем сама. Не мисля, че това е начина да я накаже. Да седнат да си поговорят като възрастни хора и да се разберат кой какво иска и кой какво очаква от другия. А не преди тя да бяга и да го изключва от живота си, сега пък обратното.  Tired
Ферхундето как разбра за Шефкет и запали с 200 да става булка.  Mr. Green
Не си го дава тя Шефкет. Още по-малко на Седефката. Ама чак пък толкова да мрази Седеф, че да се прежали, да се омъжи за човек, като Митхат, който не може да понася. Много ниско падна от Левент на Митхат.  Crossing Arms

# 707
Честито на LilaC
Напълно си заслужи ...

# 708
LilaC, честито. Напълно заслужаваш първото място.   bouquet
Благодаря на всички, които гласуваха за мен и ме подредиха на почетното трето място. Да почерпя.

Чеб, коментарът ти е много точен. Съгласна съм. И аз съм на мнение, че Джем прекалява и има друг начин да разрешат проблемите си. Неджля също не беше права. Много ме подразни и Лейля с коментара си, че нямало да прости на баща си. Доста нахално и нагло изказване. Все едно, че има за какво.
Хубава вечер на всички.

# 709
Честито на Лилак.
  bouquet
Макар понякога  много остро да критикува героите, ама то така се провокира дискусия, а и важното е да си защитава добре мнението, каквото и да е то.  Peace

# 710
Предложение за отговорите на анкетата на Чеб: "На чия страна заставате в спора?"

1. Али Ръза - защото Лейля предаде семейството си и не заслужава любовта и подкрепата им
2. Хайрие - защото родителят,каквото и да направи детето му, трябва винаги да бъде до него и да го подкрепя
3. Али Ръза нямаше право да спира Хайрие да отиде в болницата
4. Хайрие трябваше да послуша мъжа си и да си остане в къщи
5. На страната на Мулето, който приема със смях ситуацията
6. Фикрет трябваше да се намеси и да ги сдобри
7. Друго пишете в темата ...
Заглавието трябва да е На чия Заставате в спора между Али Ръза и Хайрие? Като го проччетох се зачудих за кой спор говорите? ooooh! Tired Добре че са отговорите.
Нещо едно и три са ми еднакви.Всъщност третия отговор май е излишен. newsm78
Други мнения?

# 711

Тук малко неглиже  hahaha

# 712
  • София
Неджля си го върна за номера на Лейля в дискотеката. Само дето не се замисли, че от това ще пострада не Лейля, а родителите й. Постъпи много егоистично и не помисли какво ще им причини.  И то напълно целенасочено  и съзнателно го направи.ooooh!
Продължавам да твърдя, че Лейля и Неджля са един дол дренки, само методите им на моменти са различни, но резултата винаги е един и същ.  Thinking
Пропуснала съм няколко серии. Какво е станало в дискотеката?

# 713
ББ: Някой знае ли в коя серия Шевкет ще отмъсти на Ферхунде? Тоест, в коя серия Митхатчо ще започне да души Ферхунде на дивана?  Grinning

# 714
Пропуснала съм няколко серии. Какво е станало в дискотеката?

Добро утро ! По какъв начин Неджля си го връща на Лейля ? Нещо съм пропуснала.  Rolling Eyes

# 715
Новият Шефкет ни е всеобщо противен,но някакси ми хареса споделената,вече недетска любов между него и Седеф.Пресъздават свежо и щасливо чувство,като онази слънчева утрин,в която Седефчето му писа от ферибота.После продажбата на първия апартамент...хубави промени,че филмът нещо много натежа.
Ферхи+Митхат става голямо сапунисване.Да бяха я пратили след сем.Тунджел да отмъщава за унижението си.
Хайрието започна добре напоследък,но не можа да се надскочи.Нищо не бил дал Раза на децата им.Аз ли съм прекалено скромна,но ми се струва,че да ги изгледаш,изучиш и така да им дадеш и хляба,и средата в ръцете,пък после и пари от къщата,не е никак малко.Сега,че децата им един път не помислиха с главите си,той какво е виновен.

# 716
Айде пак "горкият"Али Ръза!! Twisted EvilИзучил е много,ама много силно казано!!!Един Шефкет,дето е изучил,Неджля още не е завършила,за Лейля няма изгледи и да почне,за Фикрет изобщо няма как да стане,а за Айше е твърде рано!Тъй ,че какво им е дал-много правилен въпрос!!Само да ги създаде не стига!И образованието съвсем не значи възпитание!Каквото е станало е следствие на възпитанието,а не на образованието им!Каквито родителите,такива и децата!Безотговорни,лицемерни,егоисти! Twisted Evil

# 717
Айде пак "горкият"Али Ръза!! Twisted EvilИзучил е много,ама много силно казано!!!Един Шефкет,дето е изучил,Неджля още не е завършила,за Лейля няма изгледи и да почне,за Фикрет изобщо няма как да стане,а за Айше е твърде рано!Тъй ,че какво им е дал-много правилен въпрос!!Само да ги създаде не стига!И образованието съвсем не значи възпитание!Каквото е станало е следствие на възпитанието,а не на образованието им!Каквито родителите,такива и децата!Безотговорни,лицемерни,егоисти! Twisted Evil

Общо взето Разата не е плащал кой знае какво за обучението на Неджля, тя работи и се самоиздържа известно време, а сега Джем й плаща всичко.  Имаше период, когато Хайриета съэбираше пари от всички, за да плащат панаирите на Шевкет, Теджля даваше своята лепта и там.
И аз така мисля.  Ако бяха възпитани сестрите, нямаше да се ритат по кокалчетата и да си отмъщават за всяка ситуация.  Дори семейството щеше да загърби веднъж завинаги Ферхундето, ама не !  Че Лейля й отмъщава и по този начин я дразни и предизвиква, че  Оуз се възползва от омразата на Текин и прати снимката, разчитайки, че няма да го открият.  А и в недалечните минали епизоди и Шевкет я излъга  Ферхи, за да я подразни.  А тези, великите, хем видяха нееднократно, че да си имаш разправия с Ферхи не е безобидно, хем напъват рамене да се правят на интересни със смешните се напъни за отмъщение.  Аз мисля, че те всички заедно не са дорасли да бъдат нейн опонент, затова трябваше да се скатаят и да карат по-кротко, но нали се имат за голямата работа.
    А за Ферхи нямам думи,   много силна личност е, независимо, че е отрицателна героиня.  Иска се много силна воля да търпиш в леглото и в ежедневието си човек, който не можеш да понасяш, и то за да следваш една своя цел, няма значение, че в момента тази цел е много противна.

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 10:09 от vania1954

# 718
Не,не "горкият" Раза,разбира се.
Но лъжите,интригите,парите над всичко и всичко за пари,иначе казано "да си хванете богати мъже,без значение колко се разбирате",са си патент на Хайрие.Да беше си останал тогава Раза в къщи да си ги възпитава,та да е в течение на развитието им,а Хайрие да печели-и така не става.Образованието го споменах може би защото съм на тази вълна и виждам колко лишения струва,не защото е най-важно.Като гледам как им помогна образованието в случая,да ги беше изпозадомил рано-рано,Шефкет бачкатор някъде,и да си гледа рахата с пенсийката.Ама имало глава да пати.
За Ферхи не воля,инат се иска да жертваш щастието си за да правиш нещастни другите.

# 719
http://www.youtube.com/watch?v=0Dqz826rQ5s
Гаджето на Гьокче Бахадър ще участва в" Листопад".Бях решила да не догледам сериала,но заради Али Сунал и Гьокче ще го направя.
ББМай ще играе полицай ,който ще разследва Оуз.Дано стане нещо между него и Лейля,че хич не ми се иска тя да завърши в лудница

Общи условия

Активация на акаунт