Отговори
# 15
.....емнайста... ooooh! да се запиша.  Laughing
Марина и за да повторя като ехо ама найстина оригинално заглавие, как ви ги ражад главите тия....при мен суша.
MamaZ я дай някой бисер от ранните годинки на Мими, да се посмем.
 А за говоренето не го мисля, ще дойде момент когато ще се молим да помълчат  Laughing

# 16
А за говоренето не го мисля, ще дойде момент когато ще се молим да помълчат  Laughing

С Мими този момент е цяло изпитание...
- Моля те, Мими, замълчи поне мъничкооо!
- Не, мога бе, мамо. Скучно ми е като си мълча.
Отива при Божидар и започва - ти искаш да си говорим, нали? Искаш ли кака да ти прочете приказка? Или да ти разкаже?
И понеже той не й отговаря, тя решава че е глух и започва да му изкрещява въпросите, докато той не дойде при мен и се започва отначало.
Имаше период, в който ставах сутрин 2 часа по - рано от всички, за да си изпия кафето на тишина. За мен е жизненоважно да имам поне 2 часа на ден в тишина и спокойствие - без тв, без музика. Ей, така да поседя, да чета, да гледам... Но не съм ги получавала от толкова дълго време, че започнах да преглеждам офертите в Наречен...

Писче, ще ти кажа 2 пресни бисера:

Мими си кара колело в парка и някакво момиченце я заговаря, при което тя се тросва и идва свръх възмутена при мен:
- Представяш ли си, мамо - не го познавам това дете, а то ме кара да отида да си играя с тях - те били принцеси, а аз да съм им прислужница.
- И ти какво направи?
- Казах им - аз да не съм аматьорка, че да играя такива неща?!
 Mr. Green

Та, ако някой ви направи проблем за домакинстването, можете да кажете, че сте професионалисти, не аматьори Laughing

Другото е като беше с баба си и дядо си, на третия ден ги събрала с много сериозно изражение и казала:
- Вижте, какво, това вашето не е никаква връзка! Нито се целувате за добро утро, нито за лека нощ, нито пък през деня! Ако ще се развеждате, поне ми кажете. Mr. Green

# 17
Леле, Зари, каква умница си имаш ...... разбирам те напълно за 2-та часа тишина  Hug Да ти е жива и здрава, и все по-любознателна!

И аз да хвана последния влак и да пожелая на Дарко щастливо детство и истински приятели! Галче, как е купона?

Силве, като пишеш как милата душица е плакала в яслата ми става много тъжно, а и като си представя, че и мен ме чака същото .... Моята е супер-неконтактна с децата, само за мен се държи когато сме навън и едва ли ще издържи в яслата с толкова непознати и 10 минути  Rolling Eyes

# 18
Честит рожден ден на бате Дарко! много да е здрав, умерено послушен и ужасно шастлив! ...и много  Hug за майка му!
Другото е като беше с баба си и дядо си, на третия ден ги събрала с много сериозно изражение и казала:
- Вижте, какво, това вашето не е никаква връзка! Нито се целувате за добро утро, нито за лека нощ, нито пък през деня! Ако ще се развеждате, поне ми кажете. Mr. Green

Ами така де 'Право куме в очи". Мими е невероятна Simple Smile
Силве и наш Ники е на дережето на Раличка. Това едва ли е успокоително, но Ники и сега мрънка като го оставяме сутрин. Какво да се прави уесно нЕма както казват у Добролево "Живота е сУрав и кУрав!" Обичам го от тук до небето и малко по-нагоре, но не му се впечатлявам много. казвам, с че 5 мин.след като го оставя си се заема с неговите си важни дела и се захващам да си карам работата. Добре си е той неговите колеги не са лицемери - гъзоблизци и не трябва да се съобразява кога какво ще каже и кой ще изопачи думите му в своя полза. (имам скорошен лош спомен от една овца в офиса) Статистиката към момента е една седмица бяхме на ясла после една болен, но не се предаваме. Тази също мина добре.
Репертоара в речника ни е ограничен, но искрено мога да кажа че от както е тръгнал на ясла се опитва и говори много повече от преди. Казава много правилно бате Дани, леля, Пипа (кучето на леля му) бабо Дидо (майка ми) други те:Зизо е кака му, бони (бонбони) аш (аз) ти, няма, дадо, чучица (чушчица), наням, пипе(пиле),пише или мау(за коте) бау-бау, спирам че има още много.

Сватята къде е обещаното?Чакам снимка на Влади. Владислав е името на брат ми, смятам не е нужно да казвам, че е  страхотно Simple Smile
Спирам да не ставам досадна лека нощ а всички!
п.п. Добре че Мимето роди та да се появят позагубили се птички от редиците ми Simple Smile

# 19
  • в сърцето на един мъж...
Е, не, Зари, със сълззи съм се смяла Joy Joy Joy
Калино моме, кой визираш бе Crossing Arms

# 20
MamaZ   smile3532 умница си ви е тя, ама дупе да ви е яко  Wink щом от сега ви е почнала със сериозните въпроси.

# 21
  • в гората
 "Аз чакам, чакам вече час..."

Коте, що така ни върза бе душа  Thinking .Цял ден тръпнем в очакване да видим снимки на Владко - име сладко, а ти...

# 22
  • Sofia
Ама аз не съм казвала, че аз ще пусна снимка  Whistling Сватята каза, че може и да успее да качи, ама явно не е... И аз още не съм го видяла Владко на татко, но знам, че е красив като кака си  Mr. Green

Много сладки дЯца имате, ей! Hug

# 23
Цък на бързо.
Дарко мамин златен,да си жив и здрав,да слушкаш и да бъдеш най-добрия батко. Heart Eyes
Дани,радвам се ,че татито ти е добре. Hug
Гея, ех позна почти,че може и да не си дойда от ехото Laughingстискам палци на цялото ви семейство да намерите най-доброто решение за проблема Hug Hug Hug

благодаря ви на всички за прекрасните пожелания,обичам ви като ме изпишат по-подробно.

ЗАсега ще е в понеделник,че имахме малък проблем с околоплодните води,беше врътнал малкия няколко глътки.Даваха му АБ+че не ми го даваха за кърмене,беше на системи,но от днес ще ми го дават.
Снимки...
сватята ме снима докато ми изтичат водите пред Шейново hahaha
туко що излязъл Heart Eyes
празнуващия тати Joy
надрания Владко Heart Eyes
прекрасните акушерки които ме изродиха  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден на всички и до скоро  bouquet

Темата е страхотна,заглавието много ми хареса  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 24
  • София
И пак аз съм първа да видя снимките bowuu

БРАВО МИМЕЕ!!! Красавец си имаш и ти Simple Smile

# 25

Калино моме, кой визираш бе Crossing Arms
Ааа ти не си в списъка Wink Визираните са ЕмиМ, Тесори София и не се сещам вече кой друг  Whistling

# 26
  • София
Миме,прилича на татко си да знаеш,поне засега:)Много много сладък!!!!!!!!!!!!! Heart Eyes

# 27
 Сладък Влади!Да ви е жив и здрав,Миме!!!  Hug  Hug  Hug

Останаха има-няма три майчета да чакаме,нали? Тони,Видето,Мария....Не мислите ли,че вече трябват нови попълнения от бременни?  Laughing Не се ослушвайте.Какво стана с нощите по солидарност?!

Помогнете ми,моля,с идея за кръчма.Тази вечер ще излизаме с приятели и не можем да се сетим за приятно местенце... newsm78

# 28
  • в сърцето на един мъж...
Ех, Миме, голям е сладур Heart Eyes А ти трябваше по-рано да идеш на кръчма Mr. Green
Толо, ако може от тея дето са с по едно дете все още Embarassed те да допълват Sunglasses

# 29
  • Sofia
Е, сватята ме спаси от линч Simple Smile)) Ама много сладък тоя Влади, бе! Пу-пу! То и няма как да е иначе Wink

Силве, ето едно много хубаво заведение и е близо до вас http://sofia.zavedenia.com/1770/Аромат/   http://www.facebook.com/pages/Sofia-Bulgaria/Aromat/138168202869 … 8202869369?v=infoТова е френско бистро. На моя много добра приятелка е и гарантирам за качество и обслужване. А обстановката е 6+  Grinning

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 11:13 от cutesmallcat

Общи условия

Активация на акаунт