Отговори
# 675
Добро утро!

ИВЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА И ОБГРИЖВАНА, МНОГО КЪСМЕТ И БЕЗОБЛАЧНИ ДНИ!
Теди, страхотни снимки, личи, че сте си прекарали страхотно! А Ева толкова е пораснала и какви муцуни прави!
Гея, ще се повторя, но не мога да отбележа колко много си приличат децата ти -   страхотно излъчване имате и тримата! Снимката на въртележката е просто изумителна!
За коликите - Миме, Мечи, пробвайте масажчето на ЛЛЛ - понякога върши доста добра работа, ще се пробвам да го изнамеря и да  го пуснал Аз давах българския Инфакол, редувах с Еспумизан, но най-вече давах универсалното болкоуспокояващо Mr. Green Да чукна на дърво нас ни поотшумяха, но все още не смея да се зарадвам.
Мартеничка, успех в новото начинание!
Йоли, стискам палци и на ръцете, и на краката, и на децата  Grinning Peace
Много ми е напрегнато, защото Краси днес пак тръгна на ясла и само като се сетя за "другарките" чак на мен ми се доплаква. Дано всичко да мине леко и да не се върне пак болен, че това малкото човече няма как да го опазя Sad, а вече доста му се насъбра.
Лек и усмихнат ден, независимо от гадното време!

# 676
Добро утро!
, Иве!!! Бъди жива, здрава, мн щастлива, най- обичаната мама и съпруга!  bouquet  bouquet  bouquet

Теди, Гея, чудесни снимки!!! Hug Ние вчера направихме страхотна разходка до Шатото, Карандила и Ичера. И на лифта успяха да се повозят някои хора Mr. Green/ без мен и сисата ест. hahaha/

# 677
Здравейте муцки   bouquet

Първо Иве Честит рожден ден !!!

Гея искам и аз на октоубър фест  Grinning Страхотни снимки си пуснала  Heart Eyes

Миме комарите я оглозгаха  Confused Тия гръцките много я харесаха , тук в БГ почти не я хапят
МРМ те са две костенурки  Wink
Мартениче мерси за закусчицата   bouquet Личи си че не си от морето , това е чайка   gydi

Ками пусни някоя снимка от Карандила  Praynig Много ми се ходи там , че последния път като бяхме бях заета да раждам и не можах да разгледам  Joy

# 678
  • София
Иве, честит рожден ден!

По-късно пак.Само д ви се оплача протече ми пералнята, днес ще звънна в сервиза да видим дали ще се ремонтира или нова ще трябва да купуваме.САмо това ми липсваше  Cry

# 679
Ивенце, честит рожден ден. Бъде много здрава и щастлива и нека занапред нещата се с;лучват още по-лесно и с още по-прекрасни резултати. Знам, че за теб днес денят е специален и поради друга причина, така че много успехи Simple Smile))

Този път успях да разгледам снимките, които са просто уникални. На мен най-много ми хареса тази на Евунка с муцунката на стъклото, а от на Гея снимките фаворит ми е тази на люлките.

Патенце, кураж мила и дано се справиш с лелките.

Днес не пуснахме Йоан на ясла. решихме, че е по-добре да поостане още ден-два вкъщи, за да се възстанови напълно, защото все още му тече нослето от време на време. Да но май всичките ни планове отиват на кино, защото когато се обадих да ги известя в яслата, лелката ми каза, че сега трябвало да чакаме за нов ден за прием, което може да не е тази седмица.
Милото ще ходи към 11 до там и дано се разберат нещо, че не знам какво ще правим в птотивен случай.

# 680
ИВЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,бъди здрава,щастлива и много обичана.Нека всички твои мечти се сбъднат.

Гея, леле как ви завидях за синджирите,а захарния памук предизвика страхотно слюнкоотделяне в мен Grinning
Пате,дано всичко мине добре и никакви болести. Hugза масажа,ако го намериш да да видим,но аз много не залагам на такива работи. Rolling Eyes
Диде, ха добре си ни дошла пак Hug
Яна, къде е това с многото котки,то като за мен е правено Heart Eyes

Хубав ден на всички,аз се залавям с довършване на подреждането,че утре чакам 18 роднини на гости за 30ката ми Crazy

# 681
Иве,честит рожден ден!Да си жива и здрава и все така лъчезарна и позитивна!  Hug

Деси,какъв е този случай с "нова дата за прием"?!

Страхотни,слънчеви снимки! Теди,сега ми е паднало да питам(като "неморска" мама... Embarassed ) : Има ли разлика между гларус и чайка?

Весе,ще се справим,душа..Нямаме избор.И аз съм установила отдавна,че колкото повече ангажименти имам за деня ,толкова по-организирана и енергична ставам.Сякаш удовлетворението от отметнатата задача ми дава енергия за останалите...

Моят мъж днес също е рожденик.Рано-рано духахме свещички цялото семейство!  Laughing

# 682
Толо, да ти е жив и здрав рожденика и все така себераздаващ се за прекрасното ви семейство.

Новата дата за прием може да означава, че Йоан ще търгне на ясла чак следващия месец.
Директорката си има система и всеки ден взема само определен брой деца. По този начин разпределя децата и някой тръгвам септември други чак ноември.
Миналият месец, когато ходихме искахме дата за Октомври, и тя ни обясни че дори и да искаме не може да ни даде по-ранна. И така насрочихме тръгване за 4 Октомври.
Сега се надявам милото да се споразумее нещо с нея и да имаме възможност още от тази седмица да го пуснем.

# 683

Хубав ден на всички,аз се залавям с довършване на подреждането,че утре чакам 18 роднини на гости за 30ката ми Crazy

#Crazy Мими, ти ме срази... Вече си те представям на преклонна възраст - майка на седем, баба на 15 и пра - баба на 5, как тайно уговаряш внуците да слушат, да се гледат сами и да не казват на майките си, че ще скокнеш до близкото караоке за тази нощ... Mr. Green Hug

Силве, да ти е жив и здрав и все така да те глези! Hug

Теди, Ева става все по - красива и сладка. Hug

Марте, и аз от снощи съм на такава вълна. Бях купила портокали и децата като ги нападнаха ме обхвана абсолютно Коледно настроение (като типично соц. чедо свързвам южните  плодове с празниците Mr. Green), тази сутрин допълних атмосферата с малко канела в кафето и вече съм готова да украсявам елха... Simple Smile

# 684
Иве,честит рожден ден,много любов и здраве ти желая!

Много съм ви изпуснала отивам да чета...няма да пиша че съм в много гадна депресия и не искам да развалям темичката  Hug

# 685
Силве по поринцип чайката и гларусът и двете са чайка , но са различни "породи" чайка . Гларуса е по-голямото , а чайките са по-дребнички. Това е , което знам за тях  Peace
Честит рожден ден и на твоя любим   bouquet

Мама З мерси  Blush   bouquet

# 686
Пускам ви една рецепта за душевен мир и спокойствие , която прочетох в раковата тема и много ми хареса  в кавички е , защото направо я копнах от поста на мацката  Grinning

"Изпращам ви я, защото определено при мен имаше ефект и всички, които следват този съвет биха имали много по-спокоен живот.Следвайки едно просто правило, което чух от едно здравно предаване най-после постигнах своя вътрешен мир и душевно спокойствие. Докторът в предаването съветваше, че за да се постигне това е необходимо да довършиш всички неща, които си започнал.

Така че се огледах вкъщи за неща, които съм започнал и стоят недовършени и преди да тръгна за работа тази сутрин довърших една бутилка "Мерло", една бутилка "Шардоне", ендна ботилка "Бейлис", дна бутхилка с воткъ, дно стекше биришка, към шетфърт ракииийка, ндна малкъ мъстишшшкааа, млкху тортичшкхааа... иии... ндни шуку...ладофи бунбонкички..И си немате нъ предхстаа колку ми е кефф и спукхоиноо...Пр..препр... препредайте тфа на койтуу може повеше да постигнт душевън мир.. "
 Laughing

# 687
 НА 1038 метра според навигацията Flutter

Теди, повече във фейса има;)
Силве, да ви е живо и здраво татето! cheers
Я кажете, ще почвате ли да пускате печките, че нещо мн хладно стана у дома. /22 градуса/

# 688
  • София
Силве, да ти е жив и здрав мъжа, да помага и да ви радва!
Аз пък като биолог знам, че чайката и гларусът са едно и също - "Сребристата чайка (Larus argentatus), известна още като гларус, е птица от семейство Чайкови.". Simple Smile
Теди, то е ясно, че са 2 костенурки, но много готино слдват снимките - първо Евуна държи малката, а после изведнъж гледа изненадано: голяяяма... Simple Smile Рецептата е мн. добра, но ще я пробвам по-нататък Simple Smile
Ками, много сте сладки, гледах ви и във ФБ. Още не сме пускали печка, но и този момент ще дойде.

# 689
Мда , по начина на подредба на снимките наистина се създава такова впечатление  Grinning не бях забелязала  Rolling Eyes Не съм си и помислила , че не си забелязала , че са две , просто закачка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт