Отговори
# 660
Здравейте мацки   bouquet
Аз съм тук отдавна и ви чета , но нещо доста ме мързи да пиша  Embarassed Ама гледам , че Мимето нещо скучае и реших да ви пусна малко (не толкова малко  Mr. Green) снимки от екскурзията ни в Гърция . Може би някои от вас са ги видяли вече във фейса , но да се покажем и тук  Wink Ще ме прощавате за количеството , но по-малко от това просто не можах  Twisted Evil

Гея стискам много силно палци всичко да мине добре и после да го отпразнуваме с по няколко бири  beer

Айде лека ви нощ мили мои , когато ме отмързи пак ще се включа  Wink

# 661
  • в гората

И аз само надничам от време на време с надеждата някой да сподели нещо, ноо като нема - нема....

Добре, че е wondertedy да раздвижи малко нещата - много сладка Евуната пу пу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 662
  • Пловдив
Теди,много хубави снимчици-на последната залеза е убийствен

# 663
Така де,малко движение да има,и аз имам много яки снимки от снощи,но не съм ги свалила.Аз люлея Влади,че реве като магаре милия от тея пусти колики(действието се развива в леглото),Мая си лежи до мен и изведнъж решава да ме яхне Shockedяхна ме и викаше с пълно гърло"дий,дий мамиииии" hahahaпоне брат и след нейните крясъци спря да реве ooooh!ей много реве това бебе последните 2-3 дни,Мая нали ми беше кротка и сега ми е странно...

Теди,Евунка комари ли я изядоха така жестоко?Милата ми тя Hug

Лека нощ и до утре  bouquet

# 664
А добър вечер и от нас.
Отвисехме си цял ден в къщи в това скапано време.Да се отчета,всичко е ок.
А от вас ще ви помоля за подкрепа за това:http://www.facebook.com/photo.php?pid=405750&fbid=1595820007 … 706653&ref=nf    
Хайде лекинка Heart Eyes

# 665
Вече е понеделник, така че:

Ч.Р.Д, Иве! Да си много здрава, щастлива, все така усмихната и да успяваш във всичко!     bouquet

# 666
  • в сърцето на един мъж...
Хайде и ние да оцветим малко темата с бирено настроение Mr. Green

# 667
Лелеее, Гея, ето какво ще сънувам тази нощ... Crazy

Аз никога не съм можела да правя комплименти, обаче тези две къдрави главички, с еднакво блеснали очи и страхотни усмивки, заслужават всички хубави думи на света! Hug

# 668
  • в сърцето на един мъж...
Мамо Зари, благодаря Embarassed Hug
Иве, честит рожден ден! Много прекрасни моменти, щастие, любов, здраве и късмет!  bouquet

# 669
  • София
Иве, честит рожден ден!!! Много здраве, късмет и щастливи мигове с любимите хора ти пожлавам!

Теди, супер снимки. А костенурката с какво я угоихте така Simple Smile
Гея, много сте готини!

# 670
Привет и от мен Simple Smile
Иве, честит рожден ден! Желая ти много здраве и щастие!

Мечи, на мен ми се струва че много правилно разсъждаваш, но ако имаш желание конкреетно с мен да си говориш пиши ми ЛС!

Алхимика, добре че с чувство за хумор посрещаш трудностите Simple Smile Имаш феноменална памет, наистина на 6-ти имам РД (ще навърша 35, полукръгла годишнина).

За работещите майки- даистина не е лесно, нали с Алекс се върнах рано на работа..... На мен поддържането на домакинство не ми се отдава добре, дори ако съм си вкъщи с децата, камо ли като ходя на работа!

Уондърлейди, Гея, благодаря за хубавитее снимки!

При нас всичко е наред, успяхме пак да отскочим до Гърция за 3-4 дни, но този път отидохме в Ираклица, не ни се пътуваше чак до къмпинга. Уцелихме хубаво време, прекарахме си страхотно, купувахме си риба сяка сутрин от рибарската лодка диреектно и ядяхме само прясна риба на скара и салата- всеки ден Simple Smile Децата ровиха в пясъка на воля, отново не пожелаха да влязат във водата, имаше котки в двора на квартирата, Дими ги преследваше да ги гали, дърпа, гушка, прнася,дърпа за опашките и да ги язди!!! Simple Smile
И двамата изкараха един вирус съ повръщане и разстройство и по 1-2 дни бяха с температура, но пак им мина без лекарства

# 671
Иве, честит рожден ден!!! Да си много здрава, щастлива, късметлийка, много да те слушат и обичат мъжете вкъщи!!!

# 672
  • в гората
 Иве,  newsm59 newsm67  ura Tada

Аууу, Гея много са сладки дребчовците на първта снимка!!!А от захарния памук ми потекоха лигите  Whistling.

# 673
ИВЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива, здрава и много щастлива! Много да те радват и слушат лабимите ти мъже!

Party Страхотни снимки! Евичка колко е пораснала само, ще я изпапкам! Теди, и аз съм била на Атонските манастири, Халкидики, Кавала и Тасос, наистина е много красиво и ти ме пресене пак там за няколко минути!  Hug

Гея, прекрасни са ти дечицата! Толкова са сладки и милички, много си приличат двамата!  Heart Eyes Ще стискам палци за добър развой на нещата и бързо да се оправя мъжа ти  Praynig  Praynig  Praynig

Весе, много прегръдки и от мен, мила! Ще се справиш, знам си аз!  Hug

Нели,  Peace

Мими, Мечи, Тони, да нацелувате малките ревльовци по дупетата от леля им Диди! Душичките ми сладки!  Hug

Като прочета по подробно, ще се включа пак, целувки!  Heart Eyes

# 674
Добро утрооо

Теди, чудесни снимки, душа! Тази, снимана през прозореца, и тази с гаргата и бисквитката, са ми любими  Heart Eyes

Гея, ама и вие много сте се забавлявали. От снимката на люлката чак свят ми се зави - уникална е!  Flutter

В петък пак ще пътувам към София и, за съжаление, времето ми пак е разчетено до минута (и дори няма да ми стигне). Предполагам, че това е така, защото държа да тръгнем след като Дара се е събудила и закусила и да се приберем за вечеря, ама пусто сърце майчино не трае  Blush

В този ред на мисли, хетера, да, наистина не е лесно да си мама, да учиш и да се занимаваш с бизнес, но пък е тоооооолкова удовлетворяващо. МамаЗ го е казала перфектно! А за зимата вкъщи с малчо - аз пък нямам търпение! Измислила съм такива чудни забавления и ще се скъсаме от гости, че само чакам да се застуди и да завали сняг  Nature Snowman

И понеже вече е октомври и остават само три месеца до Коледа, вече официално ми е разрешено да ме хване коледната треска (обичам, обичам, обожавам КОЛЕДА!!!).  За да ви заразя малко с моето настроение ще ви поднеса закуска на тази тема:

Общи условия

Активация на акаунт