Отговори
# 645
  • София
Здравейте Simple Smile Ние днес нови излседвния пуснахме - много по-подробни от преди и всичко е ОК.
АСАТ е 57, при норма до 40, но АЛАТ е ок и предполагам е или от възпалението, или от парацетамола, или от литъра АБ дето го изпи по-рано за стафлококите.
СУЕ-то вече е 45, т.е. с 5 по-добро от преди Simple Smile
Левкоцитите са 10.8, т.е. с 1 по-малко от преди... абе подобряват се нещата Simple Smile
Микробиологията обаче ще излезе най-рано в понеделник, но по-скоро сряда.

Колкото и да си харесваме педиатъра, отчитам като огромна грешка, че не ни прати на изследвания още миналия четвъртък като бяхме на преглед....

Аз съм с ткова главоболие, че дори Ибупром МАКС не ми помогна - вече 2 съм изпила днес... И вчера бях така от сутринта.... Но като виждам къде ме боли /тип мигрена/, лекарства няма да помогнат, ами само сън и спокойствие...
Иначе вече ми тече носа, така че сигурно настинка ще е. На лекар няма да ходя, че ще вземе да ми открие нещо Simple Smile

йоли, Бела има една уж бенка? на дланта. Тя предствлява струване на черни точки, сякаш трънчета. Дразни я, но не знам дали не е защото я вижда. Та аз понеже съм лекар, реших да пробвам да извадя някое трънче... и се разрани.
Вече е ОК и последно като питахме педи, той каза че и според него не е бенка, а нещо подкожно.
Като ни минат другите грижи, ще я водим на дерматолог, защото като започнат тичанията и паданията това ще е най-често раненото място.

Марина, това е концерт на китайска трупа от хора с увреждания. Но не можете да си представите какво шоу, каква музика, какви гласове... какви цветове.

Честит Рожден Ден на нашия приятел Елфитко!

# 646
Наде,за мигрената на мен ми помага като си вържа на челото кърпа със студени картофи.Чела съм,че е добре и с кафе да се поръсят,но това не съм го пробвала.Но стегнатата кърпа с резенчета картофи много ми облекчава положението.

# 647
Cutesmallcat, MamaZ, Geia и ioli благодаря ви за съветите! 
Елфита, да ти е жив и здрав рожденика и много да ви глези!
Мартеничка, аз наистина не мога да се зарадвам на това пътуване. Много набързо станаха нещата, аз имах други планове. Пък и мразя да сме разделени с мъжа ми, а ще се наложи поне 5 месеца да сме. Тази есен най-накрая трябваше да  идем на сватбеното пътешествие в Египет, но отново се случва съшото - няколко месеца след сватбата ни, когато трябваше да идем, той отново замина за САЩ, за 3 месеца. Бях бременна, като тръгна нямах корем, а на връщане на летището го чакаше кит preggo.
 На мен ми се ходи там на екскурзия, но не за толкова много време. А мечтата ми е да ида да видя Гранд Каньон, но като видях колко е запълнена програмата май няма да остане време за там (а и парички Tired).

# 648

Миме, каква е тази мистерия във ФБ с още една Мария Денчева? Аз не успях да схвана new

Момичета не я познавам тази жена...егати имаме 20 общи приятели и сте само вие от
сектата Thinking дайте и игнор който я има...

# 649
Ками, много е сладко това. Аз, вероятно съм този дето всичко коментира. Blush Със сигурност не съм алкохолика, де... Laughing

Йоли, и тук да кажа, че сме с теб и много силно ти желаем скоро да сбъднеш мечтите си!!! Hug

Елфи, да ти е жив и здрав любимият!  bouquet

По тоз повод - всички вкъщи са доволни и щастливи, защото аз не мога да говоря. Днес гърлото ми е още по - зле. Сливици нямам от ученичка, какво е това чудо не знам. Но, вследствие на спокойствието и тишината вкъщи, моят любим е излъскал абсолютно цялата кухня - печка, шкафове отвътре и отвън, съдове, всичко! И сготви Руло Стефани. Shocked Ако взема, че и оглушея, цена няма да имам - децата ще живеят в къща от списание. Laughing

# 650
  • в сърцето на един мъж...
Елфи, да ти е жив и здрав щурия мъж Mr. Green Да те слуша, да те носи на ръце и винаги да те разсмива!  bouquet
Мамо Зари, една моя любима баба казваше, че идеалната комбинация в брака била - сляпа жена и глух мъж Mr. Green

# 651

една моя любима баба казваше, че идеалната комбинация в брака била - сляпа жена и глух мъж Mr. Green

Ей, това мн ме разсмя рано, рано Joy Joy, ама колко идеален ще е брака не е истина Joy

Добро утро!!!
Аз имам гости от вчера и като се позатопли ще ги водим към Сините камъни и Карандила. Искат да се качват с лифта Whistling, но аз съм пас за там Blush Хубава  неделя, мами! Hug

# 652
  • София
Здравейте момичета  Hug

Маринче,вярно на балкона съм,ама все не стигам до общуване с вас,само кисна онлайн и все нямам време да ви прочета  Sad
Ще драсна все пак два реда.
Не че искам да се оплаквам,но не е лесно да си работеща майка,вече повечето от вас го знаят  Wink
Денят ми започва в 7 без 10 някъде.Правя кафе,оправям малкия за яслата,оправям себе си за работа пиейки кафе и оправям я кревата,я мия чинийте от вечеря ( едното от двете за мен,другото за милото).После тичам бързо за работа,ама буквално тичам,за да съм там по-рано,за да си тръгна по-рано.В работата работя максимално много,защото се боря и за бонуси,че иначе тая ясла не се плаща лесно Sad След работа отново буквално тичам обратно към къщи,за да видя по-бързо малчо.Вкъщи си играя с него и гледам максимално да му обръщам внимание.Като го нахраня и сложим да спи започвам да правя вечеря за нас,после гладя ако има нещо за гладене или си оправям маникюра и в 23ч. заспивам на дивана от умора.
Съжалявам,че съм подробна,но трябва на някого да си го излея.Всички ли сте така?Събота и неделя чистя и готвя по цял ден,направо.....
Ох поолекна ми,съжалявам за дългия пост  Sad

Стискам палци на всички да свикват бързо с яслите,утре знам,че е денят на Стани и Йоан айде момчета можете  Hug

Освен това да няма вече болни!!!!!!!!!!!!!

Миме, гледам ви снимки във ФБ супер сладки сте,много готино фемили сте и Влади е душица голяма!!!!

Мечи, стискам палци всичко да е наред с кърменето,то в крайна сметка не е толкова малко,има и други дечица качили по толкова,Яна ще се изкаже но и
според мен не трябва да бързаш да дохранваш.

# 653
  • Пловдив
Добро утро

вчера празнувахме вкъщи.трябваше да е на ресторант,но свекърът се разболя и на мен не ми се рискуваше да оставям таня при тях.добре се получи и всъщи-без да искаме сме купили от неугасващите свещи.духа мъжът ми,духа-докато се усетим  Wink

за днес имахме големи планове-кафе и разходка на гребната база с приятели.но като се събудихме валеше,таке че ще сме си вкъщи

hetera, Hug

трудничко е наистина
хубавото е,че с времето се свиква.добре сте решили и мъжът ти помага,че иначе става невъзможно

# 654
по нова дават някакво предаване и там са Яна и Алекс Heart Eyesрисуват и цапат Laughing
После майките им да дават обяснение за какво става въпрос!

# 655
hetera, трудно е, но признай, че в сравнение с преди, си много по - устремена, по - организирана, по - окрилена, амбициозна и в крайна сметка по - оправна. Именно, защото знаеш какво те чака вкъщи. Simple Smile С времето ще се напаснат нещата още повече и няма да ти е толкова трудно. Hug
Бобчо започна вече да драска по стените, да пъха солети в ключалките, да вади роклите на кака си от гардероба и да я кара да ги облича, да стига до копчетата на печката...  ooooh! Поемам дълбоко въздух и ще го задържа така няколко години. Laughing Тъкмо снощи, си говорих с приятелка, че след време, къщата ми отново ще е чиста, подредена, стените ще са в един цвят, витрините ще са пълни с кристали, вместо с Лего, и всичко ще е толкова огромно и празно, а аз сигурно ще рева по цял ден и ще шия пердета за новите домове на децата ми... Ако, изобщо някой ме покани. Thinking

Елфи, такива свещи съм купувала съвсем умишлено на съпруга си. Много е забавно отстрани. Grinning

Вкусна и сгушена неделя на всички! Hug

# 656
Елфи, да ти е жив и здрав Елфитко на патерици,вчера все забравях да му честитя,хем човека е най-хубавата зодия(нали и аз съм кантарче) Wink

То май и Яна беше някъде тук рожденичка,май на 6.Около мен е пълно с везнички,аз,брат ми,леля ми,Любо,куп приятелки и приятели ooooh!тежък месец.

# 657
  • София
ДОбро утро Simple Smile

Весе, не се оплаквай Simple Smile На един приятел майка му вече 30+ години е с тоя цикъл. Вярно не го води на ясла  Joy но всяка сутрин те имат различна готвена закуска, обяд и 3 ястия за вечеря /става в 5/. Жената работи като CTO, т.е. търговски директор на една от големите компании за гуми в Соф- не е хаусуайф.
Така че, тихо и с усмивка Wink

От друга страна при мен не стоят така нещата... Единствено ми е гадно сутрин:
или малката още спи и не можем да се видим или кто се събуди и се започва обгрижвне за сметка на моето време /говоря за предния път като бях на работа/. Ще видим сега с яслата би трябвало да са по по грфик нещата...
Вечер се връщам, погушкаме се, тя хапва /ДК/ и си ляга. Ние с милото ядем пред телевизора и също лягаме.
Домашната работа е негова задача, аз евентулно прекарвам една нощ в готвене за цялата седмица или ядем макарони и каквото са донесли майка му/моята.
Леглото не си го опрвяме  Embarassed
В работата не бих се преработвала /вече/, защото после нервното напрежение и уморта са за сметка на любимите хора и след няколко месеца на 240лв и огромни ограничения съм убедена, че никой бонус не си струва.
Много обичам пътя за и от офиса - 2 часа на ден я за книжка, я за форума и FB - огромното предимство на градския транспорт  Peace

# 658
  • София
Знаех,че ще намеря подкрепа  Wink
Не се оплаквам и признавам,че съм по-организирана и заредена с енергия,просто понякога обаче  #Crazy  Но по-добре така отколкото по цял ден сами с Ники вкъщи,зимата щеше да е скука и мъка и за него и за мен.

Да поздравя всички,които са празнували тези дни и съм изпуснала да са живи и здрави и много много щастливи!!!!

# 659

Общи условия

Активация на акаунт