АСАТ е 57, при норма до 40, но АЛАТ е ок и предполагам е или от възпалението, или от парацетамола, или от литъра АБ дето го изпи по-рано за стафлококите.
СУЕ-то вече е 45, т.е. с 5 по-добро от преди

Левкоцитите са 10.8, т.е. с 1 по-малко от преди... абе подобряват се нещата

Микробиологията обаче ще излезе най-рано в понеделник, но по-скоро сряда.
Колкото и да си харесваме педиатъра, отчитам като огромна грешка, че не ни прати на изследвания още миналия четвъртък като бяхме на преглед....
Аз съм с ткова главоболие, че дори Ибупром МАКС не ми помогна - вече 2 съм изпила днес... И вчера бях така от сутринта.... Но като виждам къде ме боли /тип мигрена/, лекарства няма да помогнат, ами само сън и спокойствие...
Иначе вече ми тече носа, така че сигурно настинка ще е. На лекар няма да ходя, че ще вземе да ми открие нещо

йоли, Бела има една уж бенка? на дланта. Тя предствлява струване на черни точки, сякаш трънчета. Дразни я, но не знам дали не е защото я вижда. Та аз понеже съм лекар, реших да пробвам да извадя някое трънче... и се разрани.
Вече е ОК и последно като питахме педи, той каза че и според него не е бенка, а нещо подкожно.
Като ни минат другите грижи, ще я водим на дерматолог, защото като започнат тичанията и паданията това ще е най-често раненото място.
Марина, това е концерт на китайска трупа от хора с увреждания. Но не можете да си представите какво шоу, каква музика, какви гласове... какви цветове.
Честит Рожден Ден на нашия приятел Елфитко!