Отговори
# 690
Ето ни и "нас" .... Laughing

# 691
Иве, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, късмет във всичко, с което се заемеш и да си обградена от много любов! Hug

Силве, много е сладка малката ученичка Hug

Ралица пак се разболява и не ми се пише много.

# 692
  • София

О не, не можах да се сдържа!

Та това е Червената шапчица в гората, приказна е!!!

Иве, да си жива и здрава и все така слаба Laughing!
И Стани да се оправи за нула време!

# 693
  • в сърцето на един мъж...
Моля за извинение към всички бременни - не се сетих за захарния памук Embarassed Благодарим, снимката на въртележката е произведение на татко Heart Eyes
Много хубави снимки Hug
За чайката и гларуса - мисля че едното е мъжкото животинче, а другото женското, ама трябва да питам пак мъжа ми каква им  е разликата Embarassed

# 694
Леле,каква полемика се отвори за този гларус... Laughing Значи не съм само аз толкова не наясно.Като заговорихме за орнитология,я биоложката(Мрм) да каже тогава-гугутката нали я има като вид? Че с мъжа ми отдавна спорим.Той твърди,че това било кукувица,а пък аз си мисля,че са два отделни вида... newsm78   Mr. Green

# 695
  • Пловдив
Толо,гугутката си е отделен вид,да.Не е гълъб,не е и кукувица

за чайката и гларуса-и те са си отделни видове,а не мъжко и женско

# 696
  • София
И аз винаги съм си мислела, че гугутка и гълъб са едно и също, ама бавачката все ми вика, че не е гугутка това, а гълъб... Joy

(Даже не знам как се пише... ooooh!)

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 13:59 от autumnsphere

# 697
Гларуса е мъжкото , ама когато става дума за тези дето бродят по плажа и свалят мадами  hahaha , а иначе е както е казала МРМ - горе долу като това дето го казах аз , ама обяснено като хората по научному  Mr. Green
За гугутката и аз си мислех , че е гълъб  newsm78

# 698
Иве, честит рожден ден! Да ти се случват хубави неща, да получиш много подаръци, да си обичана и да обичаш и да живееш 100 години!

# 699
Ха хаааа, а ние какви птици сме, никой не знае  Joy hahaha аз съм голяма, бяла п(А)тица, с голяма човка, малко мозък и от време навреме - добра  Mr. Green иначе, признавам си, задавала съм си абсолютно същите въпроси за чайката, гларуса, гугутката и гълъба. Да не говорим, че и чаплата малко ме бърка  Embarassed

Иви, жива и здрава да си, да постигаш с лекота мечтите си и обич да топли сърцето през годините  Hug Честит празник и на едни от най-примерните мъже тук  Laughing все така да се грижат за половинките си и да се раздават  Hug

Зари, говори ми, говори ми с тази твоята романтика за зимата - портокали, канела  Whistling Crossing Arms  Hug на мен зимата трудно ми понася и въпреки коледата, си остава мъчителна - студ, кал, рина колата, трудно паркирам, сутрин тъмно, вечер тъмно, вируси и пак кал  Confused

Гея, Теди, много, много чаровни, сладки, снимки  Heart Eyes На Ками пък внушителни, наистина  Hug

Весе, не е лесно, миличка, така е  Simple Smile Затова един ден стоенето у дома с бебе и дългата лятна ваканция ще ни се струва блаженство, няма да остане грам спомен от скука, нерви или еднообразие  Wink Забързаният живот тепърва започва и така ще е занапред, ще свикнем и чак ще се изненадаме, че и още можем да понесем  Mr. Green само това с гладенето не го разбирам - защо си го причиняваш  Embarassed Rolling Eyes по-добре тези няколко минути се отдай на любимия мъж, защото въпреки този ритъм, не трябва да се пренебрегва връзката между двамата  Simple Smile

Момичета, имам нужда от съвет и ще се радвам, ако изразите мнението си! Пролетта ще трябва да направим реорганизация на дома ни, за да има детска стая. Ние живеем в двустаен апартамент - хол, стая, кухня отделно. Та, дилемата ми е следната - дали да се изнесем просто с мъжа ми в хола да спим (евтин вариант) или да пренеса цялата кухня в хола, да го превърна в голяма всекидневна и ние да спим в сегашната кухня (в която общо взето едно легло само може да се побере) - скъп вариант, че ще се разбиват бая плочки Sad

# 700
  • София
"Гугутката (Streptopelia decaocto) е постоянна птица от семейство Гълъбови"

Кукувицата е съвсем различно семейство Simple Smile

# 701
Мими,жива да си!  Heart Eyes Мъжът ми отдавна иска да се хванем на бас,но аз като типичен РАК обичам риска,но винаги да е подсигурен... Laughing Та сега ще се хвана на бас и после ще му покажа нагледната ти демонстрация!

Галче,голяма хамалогия ще падне с пренасянето на кухнята в хола-тръби,къртене,основен ремонт...Голям ли е достатъчно хола за да побере кухня и да остане място около масата за движение?

# 702
Галче,голяма хамалогия ще падне с пренасянето на кухнята в хола-тръби,къртене,основен ремонт...Голям ли е достатъчно хола за да побере кухня и да остане място около масата за движение?

не е голям, стандартен с тераса (например размери 4 м на 3 м)  newsm78 може да се побере кухня и малко ъгълче например в другия край и няма да има пространство много - много  Confused

# 703
Гал, едни познати направиха подобен ремонт на супер-супер миниатюрно жилище и сега ми се струва огромно (детската им стая в момента дори не беше стая, а тераса)! Всеки си има собствено пространство, което е най-важното (казвам го като човек живял 15 години в гарсониера). Според мен си струва  Peace

Теди, и аз понеже не правех (вече правя) разлика между гларус и чайка и поставям смело всичко, което хвърчи, под общия знаменател 'гарга' Wink Добре, че сте вие да ме ограмотите. Ама да си призная разбихте всичките ми представи на пух и прах - мъжка чайка и женски гларус, а сега де!  Laughing

Толо, Раличка е бонбон!   Flutter

# 704
Гал, и аз не я обичам зимата, затова си търся хубавини, за които да се хващам и да я избутам някак...
Ние  направихме 3- стаен от 2-стаен, именно с тази цел. Обособих всичко, което можах - балкони, вградени гардероби, смалих банята и взех половината от нея... Практически сега готвя в една ниша, която се получи, като избих гардероба от коридора. В деветия месец трудно влизах в нея... Rolling Eyes Laughing Но пък се получи една голяма, много светла спалня с тераса, голям гардероб, спалня, кошарката и достатъчно пространство да се щурее; детска - побира легло, гардероб, пиано и бюро и щом има къде да танцуват двамата, значи не е претъпкано; дневната с приобщената тераса и въпросният, малък кухненски бокс, в която има разтегателен диван, маса, разни секции и пр., и въпреки че диванът почти през цялото време е разпънат, защото децата се боричкат, докато ние се опитваме да гледаме новините, примерно, пак има място да се минава без синини. Не е широко, но пък стана прибрано, сгушено едно такова и най - важното е, че реално не си пречим. Има възможност някой да спи, докато друг учи, трети чати и т.н. Laughing Трудно стана, още повече, че ние опитахме всички възможни "екстри" от майсторите, имаше период, в който докато си правих кафе сутрин ме кацаха гугутки, гълъби или нещо подобно Laughing, защото нямаше стени - всичко беше избито... Но крайният резултат е важен. Сега съм намислила ново разбиване, но съпругът ми още не знае. Whistling

ПП. Раличка е невероятна! Hug

Общи условия

Активация на акаунт