Връзка с много по-млад мъж - за или против

• 50 570
  • 559
  •   2
Отговори
# 150
Не можете ли поне в една тема, да изказвате мнението си,без да коментирате колко лош, неправилен, неморален и ненормален е изборът на човека, който е на противоположното мнение?! Влязох в началото, изказах мнение, не коменитрах никой друг и излязох. Що не пробвате и вие така?

# 151
Това е ДиС , ВСЕ ПАК
Тук се пускат теми, за да се похвалим, оплачем,
а отговорите винаги целят да объркат автора
Доскуча ми, отказвам се
Отивам да размишлявам ,какво същество точно съм newsm78

# 152
Това дали жената е хубава,няма голяма връзка с това дали ще и сложат рога. Ако мъжът е от тази порода,женкарите,ако ще и най-красивата жена да има,пак ще и сложи рога. И често изневеряват с по-грозни от техните съпруги.

# 153
Пали, жената ако е хубава, надали ще й сложат рога ...
Извинявай, ама това наистина ли го мислиш?
 Много мъже изневеряват с далеч по-непривлекателни жени от половинките си. Само защото в момента са им с нещо по-интересни - интелект, чувство за хумор, моментно желание. Да вярваш, че няма да ти изневерят, само защото си хубава е ooooh!
Без каквато и злоба го казвам, просто споделям наблюдения - лични, не обобщавам.

# 154
Така е момичета, гаранция за изневяра - няма.... хубава или не, това не е от значение... Отговора ми беше продиктуван от злобното подмятане на Пали, че със СИГУРНОСТ по-младия мъж ще изневери на по-старата си жена и дано поне да е хубава, за да й отиват рогата.... Вие как ще коментирате ТОВА???? Ако не вярвате върнете се няколко поста по-нагоре и прочетете....  На това вече му викам простотия, а вие?

# 155
Абе хора, в този форум все нещо се дискутира, нима не сте го разбрали?!!!!  Защо трябва да се чудите кой каква тема е пуснал??!!! Ами искало ми се е такава тема - пуснала съм я.... Гледам и други съседни теми се оплюват..... Абе вие нямате ли си друга работа??? Мъже нямате ли си, че все незадоволени и мърморещи ходите??? Омръзнало ми е все някой за нещо да мърмори, да недоволства..... Това не му харесва, онова му пречи, това не го разбира - на вас може ли някога с нещо да ви се угоди??  Просто нямам думи....  
ТУК СЕ ИЗКАЗВАТ МНЕНИЯ ПО ЗАДАДЕНАТА ТЕМА, АКО НЯМАТЕ МНЕНИЕ ИЛИ ТЕМАТА НЕ ВИ ДОПАДА - ПРОСТО НАПУСНЕТЕ Я.... ТОЛКОВА Е ПРОСТО И ЯСНО... ИЛИ ПАК НЕ ГО РАЗБРАХТЕ??????  Twisted Evil

Щ'о крещите уважаема? Аз и преди казах, че ако реша да правя нещо - ще го направя. Няма да ме касае хорското мнение. Вашето е - хем сърби, хем боли.
 Какви са тези истерии? Вече започвам да съжалявам момчето, което визирате в темата... Ако във форум изпадате в нервни изблици, какво ли е на яве - горканчо той.

П.П. Темата ви "за и против" ли е или нещо не чета добре  Mr. Green

# 156
ами върни се и прочети по-добре отговорите ми и ще разбереш....

# 157
Така е момичета, гаранция за изневяра - няма.... хубава или не, това не е от значение... Отговора ми беше продиктуван от злобното подмятане на Пали, че със СИГУРНОСТ по-младия мъж ще изневери на по-старата си жена и дано поне да е хубава, за да й отиват рогата.... Вие как ще коментирате ТОВА???? Ако не вярвате върнете се няколко поста по-нагоре и прочетете....  На това вече му викам простотия, а вие?
а ти кого наричаш грозна, интелигенцио, само защото  е омъжена за по- възрастен мъж
най-обичам, като почнете да не си вярвате, а се опитвате да убедите другите в правотата си

# 158
Кое да разбера? Иска ви се, но не ви стиска. Много важно, кой от кого е по-млад, по-стар, по-куц или по-сляп... И ако едни в такива отношения са в духовен и физически мир, други не.

# 159
Що се касае за връзки на други хора, нямам нищо против възрастовата разлика.Понякога, когато мъжът изглежда като син на жената, са ми смешни, но това си е техния живот и ако са щастливи заедно...кои сме ние, за да изказваме мнения?Дали имат бъдеще?Мисля си, че в един момент разликата във възрастта ще си проличи много силно и ще окаже влияние върху отношенията на двамата.Факт е, макар да има изключения, че жената остарява по-рано и по-некрасиво от мъжа.Така че, аз лично не бих си се представила с мъж примерно 10 години по-млад.Имам чувството, че ще се товаря с излишни мисли и страхове.Мъжът ми ще е с гладко лице и без една бръчка, а аз ще изпадам в ужас от всяка една промяна в мен....примерно...Не, благодаря.Друго си е да си е по-дъртичък от мен и до него да се чувствам млада и хубава.Моят е с 5 години по-възрастен, и според мен това е идеалната разлика в годините.

# 160
Aз явно съм с нисък праг на търпимост относно възрастовите разлики.
Мъжете в живота ми винаги са били с до 3 г. по-малки от мен.
Не съм преподавала нищо на никого.Прекарвала съм си времето перфектно с тях.
Относно рогата и хубавите жени.
И най-красивата жена все на някого е омръзнала - мъжки коментар Mr. Green

# 161

само моите синове не искам каки да закачат. т. е ако ги закачат да е за кратко, съдържателно, обучително и да ги пускат. просто и ясно, надявам се.

Мислиш ли, че ще дойдат първо да те питат?  Thinking

# 162
Мен този призив страшно ме впечатли:
Майки, пазете синовете си или им намерете жени на тяхната възраст, докато са малки.
Laughing

# 163
Точно в десятката..... smile3501

# 164
  • В голямото море...Живот
Аз пък се радвам,че моя син е все с по-големи - макар,че и сред тях/по-големите от него/ има такива,за които се чуди къде са живели до сега.
Нямала съм връзка с по-малък от мен - до последния.
И мога да кажа,че нищо не е така,както изглежда от страни.

Баба ми е по-голяма от дядо с 4г - заедно са от 63 - и са се борили с мнението навремето
Брат ми е по-малък от жена си с 5г - вече са заедно 14
това само за статистиката

Общи условия

Активация на акаунт