Връзка с много по-млад мъж - за или против

• 50 580
  • 559
  •   1
Отговори
# 120
  • София
По-малка съм от мъжа си с една година. Едно поколение сме, по едно и също време сме живяли, едни и същи проблеми са ни тресли. Заедно пораснахме, защото се познаваме от осемнайсет години, от студенти. Според мен има значение това, защото житейският ни опит беше горе-долу сходен и по отношение на семейството всичко ни беше за пръв път - първи брак, първи дом, всички перрипетии на едно младо семейство без опит, първо дете, дори първи семеен скандал... Аз исках да сме на едно ниво с човека, с когото ще създам семейство, а не аз или той да сме с десет години повече връзки и разочарования, възгледи за живота , евентуално предишен брак и деца и прочие. Според мен с голямата разлика винаги единият партньор е в по-лоша позиция, независимо дали защото има малък житейски опит или защотто има по-голям такъв. Кой ли не е имал гадже, малко по-голямо от него? Нормално е, трябва все отнякъде да се научи човек! но обичайно после си продължава по пътя.

# 121
Ще ви дам пример със съседите
Мацката е с 12 години по-малка от мъжа и,а пък той ми е набор
Когато се омъжиха, първия път тя се обърна към мен с думата леля Crossing Arms
Тогава я подсетих, че ако аз съм леля,тя спи до чичко. Сигурно съм я обидила,
обаче сега, след 9 години брак с него,казва , че съм била права

# 122
  • Tам през Атлантическия океан
Пали , тъп пример   Whistling
всъщност що ти дреме толкоз ? Wink

Толкова ли е трудно да се зарадвате като някой е щастлив  Grinning

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 10:55 от Desss

# 123
всъщност що ти дреме толкоз ? Wink
И на мен това ми е чудно. Много хора изказаха мнение, било то за или против, но единици го защитават така разпалено, че вече се питам защо за тях е толкова важно да докажат на останалите правотата си.  Peace

# 124
но единици го защитават така разпалено, че вече се питам защо за тях е толкова важно да докажат на останалите правотата си. 

Ами може тези единици да съжаляват по някоя изгубена или отмъкната им голяма любов с много по-млад и секси мъж.... И сега сами да се навиват, че такава любов не съществува и е невъзможна.... Ама историята и живота ни показват друго - аз лично познавам 2 двойки, при които жената е с 5 години по-голяма и имат толкова хармонични бракове, че всеки може да им завиди.. Едната двойка са към 50-55 годишни и като ги видя и винаги им завиждам.... Дай богу на всеки такова семейно щастие...

# 125
Е кой ще е против, вие шегувате ли се? Щом момъка не е против, няма абсолютно никакво значение кой как преценява...  това са махленски работи. За мен това означава единствено, че мацката си я бива, а момъка... той си знае Grinning

# 126
  • В голямото море...Живот
Изчерпахте ли темата вече  Thinking
Ако се огледате около себе си ще откриете много такива връзки,с тенденция към увеличаване на броя им.Значи има нещо - тези хора се чувстват добре заедно.Или пък е някаква велика конспирация  Mr. Green или просто желание за продължаване на човечеството  Thinking
И тези връзки един ден ще свършат като всички останали - каквото и както си го направят.
Всеки сам намира решението за себе си.

# 127
Само да допълня, че те днешните младоци знаят какво иска една какичка и ако не искат обвързване и деца или си го казват отрано или изобщо не се бутат на по-възрастни жени. И това е много по-добре за жената, защото ако й е връстник или по-голям тя автоматично заключава, че мъжът има същото мислене и планове като нея (което не е така в повечето случаи), а мъжът от своя страна не се чувства длъжен да предупреди, че няма сериозни намерения.

Едни приятели от няколко години са заедно и вече и двамата удрят 40-те (почти са връстници в полза на мъжа) и още не могат да се наканят да почнат да живеят заедно, да не говорим за брак и деца. Все единия не е готов и се изчакват... уж. ooooh!

# 128
Зная, че имаше много подобни теми в миналото...  Но сега ме вълнува този въпрос и не мога да намеря отговор..

Аз не разбирам смисъла на темата... Уж не можеш да намериш отговор, а всяко следващо твое мнение е в посока колко прекрасна е такава връзка и как всички, които не я приемат, са закостенели и нетолерантни, пък в чужбина какъв рай на толерантността било и тече мед и масло.

Очевадно е, че отговор си имаш и други не те интересуват, защото само им съскаш и фъскаш. Не те разбирам, честно. Като си толкова убедена, хващаш си младока под ручка и си живеете живота без нужда от форумска индулгенция. Абсолютна загуба на време и енергия са тези писаници.

# 129
Re: Връзка с много по-млад мъж - за или против

Аз лично съм против, и с по-млад, и с по-възрастен.

# 130

Ще си търсиш нещо около твоята възраст значи.

# 131

Ще си търсиш нещо около твоята възраст значи.

Тц, не си падам по мъже.

# 132

Щооо, с мъже е много хубаво...не знаеш ли. Mr. Green

# 133
Лизбет, аз пък не разбрах какво толкова имаш против темата ми???!!!! Не мога ли да се интересувам от въпросите, които ме вълнуват и да искам да видя как живеят по принцип такива двойки? Не виждам какво нередно има в това?????? Освен това моята връзка е нова и аз съм нямала опит с много по-млад мъж....  Форумите мисля са създадени за това - хората да обменят опит и мнения.... Но винаги ще се появят натрапници, които да оплюват, да се чудят,  да злобеят и да оплескат всяка тема да не казвам с какво.... Що за хора сте, в кой свят живеете и къде сте расли?????????????????  #2gunfire
Нямаме нужда от вас във форума, то и в живота нямаме нужда от такива "същества".... като вас...........

# 134
Айде и аз в кюпа с по-млад мъж. И аз се притеснявах в началото какво ще стане след време, какво ще кажат. На моменти даже съм си мислила, че трябва да приключа тази връзка. Той не ми позволи, даже напротив- накара ме да повярвам в любовта.
Знам, че жените, които имат сполучлив брак и нямат голяма разлика в годините, си мислят, че това е една от причините да са щастливи. Жените с по-възрастни мъже и сполучливи бракове пък ще кажат обратното.  Grinning

lunna pateka, след време няма да забелязваш даже, че има разлика. Изживей любовта си! Не си слагай спирачки заради възрастовата разлика! Всеки има право да бъде щастлив, да обича и да бъде обичан. Сега имаш тази възможност. Какво по-хубаво от това?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт