Връзка с много по-млад мъж - за или против

• 50 509
  • 559
  •   1
Отговори
# 435
Ти да мълчиш за килограмите - че като гледам вашите - изпята ви е песента вече  Joy

# 436
  • В градината...
По формулата на виликото излиза следното:
ако аз съм на 30, а мъжът ми на 150, имаме още 16.43 години щастлив живот.
Ако аз съм на 30, а мъжът ми на 35 - 6.32 години.
Да грабвам дядката!

# 437
По формулата на виликото излиза следното:
ако аз съм на 30, а мъжът ми на 150, имаме още 16.43 години щастлив живот.
Ако аз съм на 30, а мъжът ми на 35 - 6.32 години.
Да грабвам дядката!
Ама ти верно ли  Joy Joy Joy

Виж, на подобни коментари - подобен въпрос и подобаващ отговор, нали се сещаш  Laughing

# 438
  • В градината...
Тъй-тъй, ама някой току  го взел навътре и виж сме се обзавели с дядовци  #Crazy

# 439
Тъй-тъй, ама някой току  го взел навътре и виж сме се обзавели с дядовци  #Crazy

Ееее, ти ако взимаш съвети от форумО, просто...нямам коментар Joy

# 440
Що бе формулата за тая тема и е много правилна . Ето пример:
- значи умножи възрастта на съпруга си по две, извади своите години и намери корен квадратен на резултата  Peace

30 години на мъжа  х 2=60- 40 години на жената=20 корен квадратен е = 4 години и 47 дни

# 441
Мда, опровергали сме изящната формула с повече от десетилетие.  Mr. Green Отивам за всеки случай да Фърля въпросния боб, споменат от Пипито.
 viliko, не се помайвай, ами запрятай ръкави да коригираш изчислителния апарат.  Grinning

# 442
Няма пък, вие искате да ви давам сега безплатни консултации...то така не става, моля  Naughty

# 443
  • София, в полите на Витоша
Никъде не видях отразена логаритмичната зависимост!   smile3516

# 444
Че защо ти е? Да оправиш набързо финансовите дела - преди да настъпи датата ли  Joy
Уф, аз никога не съм искала да знам предварително края на каквото и да било. Обикновено живея ден за ден, като говорим в личен план.

# 445
еха....очаква ме 16 години щастлив семеен живот.

мъжа ми е само "малко" по-млад от мене, т.е само 4 годинки .

# 446
  • София, в полите на Витоша
Че защо ти е? Да оправиш набързо финансовите дела - преди да настъпи датата ли  Joy
Уф, аз никога не съм искала да знам предварително края на каквото и да било. Обикновено живея ден за ден, като говорим в личен план.

Е много ясно, няма да си оставя трите магарета в калта, я  Joy
Все си мисля, че още ставам Crazy

# 447
Разликата ни е 6г.аз на 34, той на 28.
Няма любопитни погледи, няма за какво.  И да имаше, данък обществено мнение не плащам.
Здрав дух в здраво тяло. Работим, спортуваме, радваме се на живота. Аз не си изглеждам на годините, нито пък той на неговите.
По-отговорен човек не съм срещала, затова ще бъде баща на децата ми.
С бившия ми съпруг сме на едни години, но толкова безотговорен и инертен тип като него, също не бях срещала. Затова е бивш.
Всичко е до човек.

# 448
Здравейте,писах по рано в темата и ви следя редовно какво сътворявате тук.Миналата седмица в едно предаване говориха точна по тази тема.От всичко запомних само следното,че човека с когото си дали ще е по малък или по голям от теб избира как да живее.В смисъл дали на толкова колкото е или приема мислите,интересите и целите на половинката  до себе си.Склонна съм да го приема това аз принципно съм за такива връзки но в рамките на разумното.Някак не мога да приема един мъж примерно на 40 да ляга до жена на 65...не ми се вързва Simple Smile

# 449
Разликата ни е 6г.аз на 34, той на 28.
Няма любопитни погледи, няма за какво.  И да имаше, данък обществено мнение не плащам.
Здрав дух в здраво тяло. Работим, спортуваме, радваме се на живота. Аз не си изглеждам на годините, нито пък той на неговите.
По-отговорен човек не съм срещала, затова ще бъде баща на децата ми.
С бившия ми съпруг сме на едни години, но толкова безотговорен и инертен тип като него, също не бях срещала. Затова е бивш.
Всичко е до човек.

Това ми е много познато и често срещана ситуация!

Общи условия

Активация на акаунт