Новозеландско-Австралийска НОВА Пролетна Тема (7)

• 127 441
  • 536
  •   1
Отговори
# 225
Весела Коледа и Щастлива Нова Година!!!!

Пожелавам на всички прекрасно настроение за праниците.

Бъдете добри и послушни, за да получите много подаръци  Joy

Ние се наслаждаваме на прекрасното лято в Пърт и ще посрещаме Дядо Коледа на плажа

# 226
  • Варна
Karolinatk кажи ми моля те към празнуването на плажа да ли може всеки да се присъедини. Аз писах че ще бъда в Оукланд на 31ви, но за съжаление мъжът ми ще се забави и ще съм сама. Моля ви който може да ми помогне с информация.  Чета в интернет, но не е много и ми е притеснено от толкова много неизвестни.
Весели празници на всички.

# 227
Здравей Анет,

Приготвяш си неща за пикник и отиваш на плажа. Нямаш място за притеснение, всички са много дружелюбни.

Може и в близкия парк, където ти е близо и приятно да стоиш.

Нямам представа какво е времето при вас. При нас е много горещо и затова най-доброто място е на плажа или на реката, близо до водата  Laughing

За съжаление не съм била в НЗ и не мога да ти помогна с информация. Не се притеснявай да попиташ хората около теб, те ще ти дадат най-актуална информация.

Весели празници

# 228
Честита Нова 2012 Година!!!

Пожелавам ви прекрасни и щастливи моменти през Новата Година!!!

Ние в Пърт сме на вълна тенис. В момента от 2 януари се провежда тенис турнир за отбори и нашите Цвети и Гриша се представят отлично.

Днес отново отивам да ги гледам в мачове срещу САЩ.

Българската асоциация успя да спретне страхотна агитка.

# 229
За много години и от нас! Нека годината е по-добра от отминалата, успешна и благодатна! Да сме здрави и много усмихнати!

Каролина
, завиждаме ви за тези тенис-вълнения! Simple Smile Дано се представят подобаващо българските лъвчета! Тъкмо казах на мъжа ми, че ако бяхме потеглили по-рано, сега и ние щяхме да сме в агитката! Simple Smile

У нас лудницата е пълна - купища с багаж за България, куфарите за Австралия, на 100 места торби с багаж за различни приятели, за чарити шопа... Поне вече мога да кажа, че с хола и спалните приключих, има само малки фрагменти да се довършат, но кухнята все още е на никъде!
На 9 идват да ни опаковат багажа, а освен това трябва и квартирата да поизчистим, че иначе голяма лудница ще оставим и на 10, живот и здраве, се мятаме на самолета ииииии Пърт здравей! Simple Smile

# 230
Честита Нова 2012 г.! Нека ви донесе радост, любов, късмет, щастие, успехи, пари и сбъднати мечти!

Чета ви и ви се радвам Simple Smile Дано и ние да успеем да се похвалим с виза някой ден Simple Smile
Успехи и продължавам да ви следя!  bouquet

# 231
  Здравейте момичета .
  Извинявам се че се намесвам при вас , но бих искала ако може да ми помогнете.
  Искам да попитам майчетата в Австралия , дали могат да ми издирят адрес на някоя инстанция , или приют за бежанци ? Спешно ми е необходимо да намеря някакви координати , или имейл адрес .  Praynig
Дано да можете да ми помогнете .  Praynig

# 232
Здравейте!

Ние се заселихме в Oyster Bay, на час път от центъра на Sydney.
Тъй като в момента е лятната ваканция, аз съм с 4тирите деца у нас по цял ден.
Ако има някой, който има желание да се запознаем - ще се радвам да ми пише Simple Smile

Хубав ден ви пожелавам!

# 233
 Здравейте момичета .
  Искам да попитам майчетата в Австралия , дали могат да ми издирят адрес на някоя инстанция , или приют за бежанци ? Спешно ми е необходимо да намеря някакви координати , или имейл адрес .  Praynig

В официалния сайт на емиграционните служби в Австралия има специална секция за бежанци:
http://www.immi.gov.au/immigration/
Виж там, дано намериш каквото ти трябва  bouquet

# 234
 Здравейте момичета .

В официалния сайт на емиграционните служби в Австралия има специална секция за бежанци:
  Благодаря  Hug

# 235
Ето ни и нас на Австралийска земя!
Вече 4-5 дни сме в Пърт и много ни харесва! Жегата малко ни идва в повече, но предполагам, че и с това се свиква! След "летата" в Англия тук ни е доста жежко! Simple Smile Но приятно! Simple Smile
доста бързо успяхме да се справим с належащите задачки - банки, телефони, нова кола си взехме... сега е на дневен ред търсенето на къща, но ще изчакаме и утрешният ден да мине и тогава се захващаме!
Днес е първият ден на съпруга ми в офиса, а утре трябва да се срещне с неговия консултант по преместване и искаме да видим какъв е редът, дали трябва и той да присъства на огледите, защото все пак фирмата ни е гарант или как точно се организират нещата...
Така леко-леко си нареждаме нещата!

Не на последно място искам да споделя, че имахме едно много топло посрещане от група българки и австралийските им съпрузи, за което най-вече благодаря на Каролина! Чувствахме се много комфортно и сме приятно изненадани! Някак сем отвикнали обаче да се отпускаме съвсем, навярно поради типичната английска скованост, колкото и да са приятелски настроени, все те държат на дистанция и поставят някакви граници... Тук подобно нещо не се усеща, надявам се да не е само първо впечатление!

И така! Подготвям се за първия ми ден сама със Сава в Пърт! Simple Smile Поне се очаква да е малко по-хладно днес и разходката ни няма да е толкова изморителна, надявам се! Simple Smile

Хубав ден на всички!

# 236
 Здравейте момичета .

Извинявам се отново за въпроса ми . Нещо не мога да се ориентирам в този сайт, който сте ми дали . Целта ми е да се свържа чрез имейл , с човек който отговаря за бежанците . И от него зависи , те да получат т.н гражданство по политически причини .
Моля ви , ако можете да ме насочите към такава институция . Благодаря

# 237
  • Бу-у-урга-а-ас
Започвам да ви чета. Бръмна ни новозеландска муха в главите. Още обаче съм на етап проучване най-вече за Окланд.

# 238
  • Там някъде......
ЗДравейте момичета,искам да ви питам някой от вас знае ли сайт за продажба ,за публикуване на обяви в Австралия и Нова Зеландия.Нещо подобно като Ebay.com.au Искам от тук да пусна някои обяви за продажба на епилатори и преси за коса със сменяеми представки ,защото разбрах ,че там няма такива неща.Благодаря ви предварително .

# 239
За НЗ мога да кажа - http://www.trademe.co.nz/

Общи условия

Активация на акаунт