Носим вече сладки новини - ОКТОМВРИйско бебе се роди!

• 27 303
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
B-dbк честито мила, да ти е живо и здраво момчето  Hug Hug Hug и бързо възтановяване на теб  Hug  bouquet

# 211
  • Sofia
B-dbk честито бебче! Да е жив и здрав, да папка и да спинка кротичко! А на мама бързо да се възстановява!   bouquet

Дамяни  Praynig за утрешния ден!

az-mama2 не се притеснявай! Предполагам, че нещо е предизвикало по-ранното секцио. Важно е че всичко е приключило добре. Ще има и подранили бебчета и преносени...

За жалост Произведено в България го правят едва зимата. Там от производител се купуват дрешки на доста изгодни цени...

# 212
Честит мъж на B-dbk   bouquet, много да я радва и скоро да се приберат вкъщи Peace

# 213
B-dbk, честито момченце  Tada! Да е жив, здрав и късмета да го следва навсякъде  baloni!

Честито и на всички с нови покупки за бебоците   bouquet.

# 214
  • Сливен
ЧЕСТИТО НИ НОВО БЕБЧЕ    bouquet
ЧЕСТИТ ПРИНЦ НА МАМА  B-dbк,,МНОГО ДА СЛУШКА И ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,ДА Е РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ
А НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

# 215
Още едно бебчее ехааааа! Честито и бързо възстановяване! Много късмет на малкият Сашко  Hug Лелеле какво стана мамите с по-късни термини изпреварват тези с ранните newsm78 Взех да се притеснявам вечее Rolling Eyes

# 216
Да е жив и здрав Александър за радост на мама и на татко Simple Smile

# 217
Да ни е честито новото бебе! Много да радва мама и тати!

Ох, днес цял ден сме из къщи и главата ме боли и само ям.
Какво ми става, все съм гладна. Направо не мога да се понасям вече.

Аз упойки не съм използвала и не мога да коментирам.
По време на раждане си поисках, но дори не ме отразиха, хаха.

Бебз, честити покупки. На мен пък тези бодита тип"прегърни ме" така и не ми станаха удобни, сега не купих нито едно от тях.

# 218
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ! smile3525Александър
Димяни УСПЕХ утре Praynig

# 219
  • Бургас
Честито на B - dbk   bouquet Да ви е жив и здрав Александър и мн да ви радва!

Аз лично предпочитам за новородено бодита които се затварят отпред или тип "прегърни ме", дори и да са малко по-скъпи.

Все едно , че аз съм го написала  Simple Smile Мн по -удобни ми са , по - бързо и маневрено става преобличането, поне за мен.

flufffy, Арим  Hug Вярвам, че всичко хубаво тепърва предстои, не само за мен , но и за всички ни  Simple Smile

Относно упойките не мога да коментирам, защото не ми се е налагало да ползвам. Не съм имала и желание да ползвам.

Димяни, дано утрешния ден ти донесе мн положителни емоции и радост!

На мамите с нови покупки, честито !

# 220
  • У дома
Ехххаа, ооще едно бебче - изненада.

ЧЕСТИТО НА МАМА B-dbк, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ АЛЕКСАНДЪР!

Бързо възстановяване на мама и скорошно прибиране у дома!

Аз така се наядох, че сигурно няма да мога дълго да заспя, мама дойде и ми направи няколко тави от онова нещо, което много ми се ядеше, като първо ми се накара, че не съм й казала веднага.
Сега съм мноооого доволна.  Laughing

На всички пазарили честити покупки!

Димяни, дано утрешния ден е много хубав  Hug

# 221
  • Stavanger,Norway/ Varna
Да, голяма изненада  Grinning

B-dbk да е много здрав Александър и бързо възстановяване   bouquet

На мен с първото раждане също ми биха епидурална, но на пълно разскритие вече, екипа закъсня и докато дойдат имах пълно такова. увещаваха ме, че няма смисъл, но аз не бях на себе си и само в транс повтарях, че искам, а нямат право да ми откажат и ми биха. Естествено не подейства, то нямаше и за кога. Пак ще си поискам този път  Peace

Бодита, аз съм взела нормални, с копчета само отдолу и отстранидо вратлето. Не ми пречи да проплаче бебето когато го преобличам, чудо голямо, че не им се нравело, свикват. Имам и едно с копченца отпред- подарък от мама  Peace

Да се оплача, немога да си намеря писмото от болницата, а утре трябва да ходя на записване,но си нямам представа в колко часа. Обърнах къщата и няма, направо незнам къде изчезна. Трябва сутринта рано да звъня да ги питам, луда работа  ooooh!

Иначе голяма активност днес, голямо нещо. Не се спря бебка, то не бяха ритници, простъргвания, така боли като ме разчекне, дъхът ми секна. Дано след малко като си легна се поокроти, че незнам как ще се спи  ooooh!

# 222
Честито синче на мама B-dbk  smile3525 да е живо и здраво и много да ви радва!

# 223
честито на B-dbk   bouquet страхотна новина

за упойките и аз не мога да кажа нищо имах уговорка за епидурална, но отидох с 8см. разкритие и ми казаха, че при 7см. спира подаването на медикамента, за да може да се напъва ефективно. ако питате мен раждането не боли. при мен мина толкова леко като болезнена менструация само, че за 2 часа, а не 4 дена Simple Smile , но аз като цяло бях позитивно настроена което е много важно в такъв момент. нито съм охкала нито съм пъшкала, а за викане и дума не може да става. епизотомията и ваденето на плацентата са отделен въпрос Sad мисля тази седмица да се срещна с лекарката която искам да ми води раждането и да обсъдим тези въпроси, че много обичат да бързат. бързат да режат (епизотомия) ей така за всеки случай, бързат да режат и пъпната връв, а как болеше като ми вадеха плацентата не е истина(хубаво е да се изчака сама да се отлепи). раждането ми беше песен след това ми разказаха играта, но важното все пак е, че аз и детето сме добре, но ако мога да си спестя малко болка бих го направила.

бодитата: с ванеса си бях накупила само такива който се закопчават отгоре до долу. подариха ми едно без закопчаване и не го ползвах, защото ме беше страх да не и направя нещо докато го обличам, но един ден свършиха чистите (повръщаше много) и се наложи да го сложа е оказа се , че не е толкова трудно и обличането става за секунди. сега ще ползвам повече без предно закопчаване, а през главата.

димяни дано гушнеш и другата принцеса утре и да сте си вкъщи всички заедно.

# 224
 Честит юнак на мама B-dbk  bouquet   жив и здрав да расте и много да ви радва  Hug

За епидурална упойка и аз чета инфо из нета, защото този път ще искам да ми я сложат Crazy..........първия  път беше си болкааааа  #Crazy и ракъсвания от всякъде  Tired 

п.с а на мен какво ми се е преялоооооооо  newsm12  ама го няма нийде  Tired ако някоя мама може да изяде една софийска баничка с боза вместо мен  Crazy

айде лека вечер от мен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт