Ултра лято в Албена 2010 (тема 7)

• 19 169
  • 230
  •   1
Отговори
# 45
Изобщо не става въпрос за това кой от какво се пали.........Най-смешното в случая е,че Минзухар поставя под общ знаменател всичко!!!Отъждествява почивката на всички тук с нейната и когато се оказва,че има такива,които са изкарали добре,те задължително са патки!Ееее,малко е крайно....  Crossing Arms А изобщо не се замисля над факта,че не всички сме били в нейният хотел,в нейната стая,със счупените мебели..... ooooh!
А за начина на изразяване.....То си е до възпитание,не до свикване Peace

# 46
  • В.Търново
Росина, чудесни са снимките ти. Лично на мен Добротица и Орлов са хотелите, които ми харесаха най-много, а и като цена са ни добре.  Flutter
Благодаря ти! Simple SmileИ аз си ги харесах.Също и Калиакра,но е по-скъпичък и не е по джоба ни. Simple Smile

# 47
Роси,благодаря,че сподели снимките-толкова спомени и хубаво настроение ми донесе Hug  bouquet
Страхотни сте и четиримата Peace Амалкият бонбон е като мадама с тези къдрици  Wink Heart Eyes

# 48
penelopi ,
четох предните теми диагонално, но все пак срещнах доста мнения, в които хората си казваха - това и това не беше наред, но какво да се прави, важното е да не си разваляме почивката. Също и съвети, от рода на "не се вглеждайте твърде...не си разваляйте почивката за глупости...не очаквайте много, за да не се разочаровате..."
Какво значи "не очаквайте"! Аз съм клиент и си плащам! Очаквам онова, което се изисква от нормален хотел, не повече. Очаквам хотел, който да не плаче за основен ремонт, очаквам чистота и качество на обслужването. Очаквам да се отнасят с мен, като с гост на хотела, а не като с навлек, който трябва да благодари, че са го приютили. Все пак не съм дете и това не е пионерски лагер. И какво значи - за тези пари - толкова? За два пъти по-малко пари съм почивала в пет пъти по-хубав хотел.
Жалкото е, че докато правим компромиси, включително аз, с базата, заради плажната ивица и спокойствието, нещата ще си кретат така за неопределен период от време.

# 49
Аз съм клиент и си плащам! Очаквам онова, което се изисква от нормален хотел, не повече. Очаквам хотел, който да не плаче за основен ремонт, очаквам чистота и качество на обслужването. Очаквам да се отнасят с мен, като с гост на хотела, а не като с навлек, който трябва да благодари, че са го приютили. Все пак не съм дете и това не е пионерски лагер. И какво значи - за тези пари - толкова? За два пъти по-малко пари съм почивала в пет пъти по-хубав хотел.

Да,аз също! Peace И какво,ако всички тези мои очаквания са се оправдали???Това патка ли ме прави,само защото някой друг,на друго място е бил разочарован??Аз това не разбирам.......

П.П.Имаше още много,които не бяха доволни и писаха до управата на Албена АД.Бях една от тези,които ги насърчиха да си казват мнението пред хората,от които зависи промяната в комплекса,а не да си траят и да си пишат само във форума Peace
Аз също съм на мнение,че не бива да си затваряме очите пред нередностите,,но нека не се обиждаме и да не бъдем крайни  Peace

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 00:24 от penelopi

# 50
Аз пък след всичко прочетено тук тръгнах зле настроена.Представях си дупка смърдяща на влага, мръсна стая и т.н. Останах приятно изненадана.Да позитивно настроена патка съм но мисля че е по добре отколкото вечно недовална добре плащаща клиентка Peace
Всички съчувствахме и заклеймихме Арабела ако не се лъжа за ужасната стая и с право си била недоволна Минзухар но това не значи че всички хотели са такива PeaceИ много ти благодаря аз лично че заради теб ще ремонтиран половината хотели в Албена  bouquet
Не ми побира главата как в приятна лятна тема за почивки и може да се стигне до такива излияния Whistling

# 51
  • София
Няма лошо човек да има изисквания, но те не трябва да са в сферата на неизпълнимите фантазии. Колкото по-обикновен живот води някой в ежедневието си, толкова по-големи претенции има, когато за малко излезе от него. И не за друго, а защото във въображението му нещата са много по-розови, откъдето идва сблъсъкът на очакваното и реалното.

Не е лошо човек да има реалистична преценка, но има хора, които никъде и никога не изкарват добре.

# 52
Имам високи изисквания , не искам да дам 1000 лв за тризвезден хотел ол инклузив [ 65 лева за трима човека x 5 дни - детето ни вече е на 13], а на Тасос да излиза 750 - 800 лв в двузвезден хотел, огромни стаи +оборудван бокс и всичко необходимо за пълноценна почивка ... храната е включена в тези 800 лв . [ за мен 200 лв не са малко пари ]

Съжалявам,че съм една от многото, които сравнява нашето черноморие и Гърция, Турция , но просто ...
   Когато съм в Албена се опитвам да мисля само за релакса , плискането на вълничките и мидичките  Simple Smile . Не забелязвам дали 2/98 от едната плочица в ъгъла на банята е олюпена, дали телевизорът е от 2000 или от 2001, дали въженцето за простиране е протрито, дали цветовата гама на стаята е твърде ярка ... това за мен са дреболии . Важното е да имаме покрив над главите си, какво да ядем и все пак ... това е почивка! Недопустимо е за тези пари, които вземат, да не можеш и за минута да спреш да мислиш какво те чака в ресторанта или пък какъв ще бъде мирисът в стаята ти когато се върнеш . Има телефони, писма, имейл адреси , институции ...
   Истинското оплакване трябва да е там .   bouquet

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 11:29 от Kalentina

# 53
Няма лошо човек да има изисквания, но те не трябва да са в сферата на неизпълнимите фантазии. Колкото по-обикновен живот води някой в ежедневието си, толкова по-големи претенции има, когато за малко излезе от него. И не за друго, а защото във въображението му нещата са много по-розови, откъдето идва сблъсъкът на очакваното и реалното.

Не е лошо човек да има реалистична преценка, но има хора, които никъде и никога не изкарват добре.
За какви реалистични преценки говориш, Клер?! За 80 лв на човек и 4* хотел аз очаквам:
- стаята ми да не мирише на кенеф през цялото време;
- по пода, по леглото и където се сетиш, да не намирам чужди косми;
- стаята да е почистена непосредствено, преди да се настаним, а не преди векове;
- леглото да е малко по-удобно, от 50 годишното такова на баба ми;
- детето да не спи на течение, благодарение на 5см пролука на вратата;
- да не ме е гнус, когато ползвам асансьорите;
- чиниите и приборите в ресторанта да нямат мазни следи;

Такива са очакванията ми. Онова, което заварих, мога да опиша с две думи - мръсно и мърляво! За какво ежедневие ми говориш?! Обстановката в домът ми е в пъти по-добра, без да имам претенции за луксозно обзаведен дом.
Пак да спомена - седмица, преди почивката ни в Албена, бяхме отседнали в 3* хотел в Ловеч, който беше класи, над Лагуна бийч.  Confused

Да позитивно настроена патка съм но мисля че е по добре отколкото вечно недовална добре плащаща клиентка Peace

Аз парите не съм си ги намерила на улицата. Очаквам да получа нещо в замяна на сумата, които съм платила. А не същото, като за 40лв на вечер примерно.  Confused Щото, ако аз мога да стисна зъби, за детето си не съм склонна на компромиси! Confused

# 54
  • София
Hope_ , при това което си написала, се предавам, признавам си! Звучи ужасно!

# 55
  • София
Бях си обещала да не пиша,а само да ви чета,но не искам да спорим и да се караме тук.Тук сме за да си помагаме,да си казваме коя от какво или от какво не е доволна,да се черпят мнения и идеи,а не да се караме и нападаме.
Лично аз,съм писала и съм се оплакала там където трябва,но.. мерки няма.Лично за мен Албена спира да съществува като курорт.Разгледах доста добре хотелите,плажната ивица-навсякъде е едно и също с чадърите(запазени-ами не го приемам).
Аз съм обикновен на жена и искам нормални неща,също като _Hope_ .Няма значение кой е платил 50 или 100 лв-КЛИЕНТА си е клиент и има права.Докато ни третират като 3 та категория,а на чужденците им се кланят,лично аз на българско море вече НЕ.
Надявам се всяка да си изказва това което вижда,за да знаят другите какво да очакват.Моите приятели останаха разочаровани,като им казах какво е било.Посъветваха ме да опитам догодина пак,но след тоталната ми равносметка им казах че не си струва д аида на ОИ на нашето море.

# 56

Глупости на търкалета, ще ме прощаваш.   Laughing Надявам се, че го казваш просто защото ти се ще тия с пренетнциите да водят  жалки животи, а не, защото наистина мислиш така.  Simple Smile

# 57
Аз доколкото разбрах от прочетеното в темата тези, на които им харесва почивката в "Албена" години наред си почиват само там, и явно нямат база за сравнение.

# 58
  • В.Търново
Роси,благодаря,че сподели снимките-толкова спомени и хубаво настроение ми донесе Hug  bouquet
Страхотни сте и четиримата Peace Амалкият бонбон е като мадама с тези къдрици  Wink Heart Eyes

Благодаря ти,беше хубаво наистина! Simple SmileА малкия най-редовно го бъркат за мадама,особенно на морето... Laughing хем носеше и сини дрешки и пак .. newsm76

# 59
  • В светлината на слънцето
Аз доколкото разбрах от прочетеното в темата тези, на които им харесва почивката в "Албена" години наред си почиват само там, и явно нямат база за сравнение.

Значи нищо не си разбрала.  Wink Защото в темата доста често се даваха места и хотели за сравнение - не само в БГ. А и най-малкото - ако си направиш труда да пробягаш набързо през другите теми за почивки - по света и у нас, ще срещнеш доста хора от Албенската тема, почивали на най-различни места и със сигурност, имащи база за сравнение. Wink

Общи условия

Активация на акаунт