ХАПЧЕ СЛЕД СЕКС И КЪРМЕНЕ

• 3 011
  • 5
  •   1
Отговори
  • Търговище
Здравейте Stop Казусът е следният бебе Иван е на 1м и 26дни, така се случи, че се скъса презерватива, и след малко ще ходим за хапче след секс. Въпросът ми е ще влияе ли хапчето на кърменето newsm78 и дали ще повлияе на менструацията, която всъщност още я няма Rolling Eyes

P.S. не , че не искаме и трето, но докторът  забрани бременеене на матката Confused

Извинявам се ако темата не е за тук, и благодаря предварително за отговорите   bouquet

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 16:34 от Усмивка

# 1
Здравей Усмивка,
можеш ли да кажеш какво е хапчето и по възможност каква е активната му съставка? Имаш ли възможност да се консултираш и с гинеколога си преди да приемеш лекарството?

По принцип при едно изключително кърмене и още не възстановена менструация шансът за забременяване е много малък.

Надявам се да нямаш причини за притеснение  Peace

# 2
  • Търговище
Хапчето е Ескапел, пише, че няма проблем при кърмене.Изпих го в събота. Сега  незнам като все още нямам цикъл как ще ми подейства newsm78 .Знам, че докато кърмя е малък шансът за забременяване, но не ми се рискуваше и затова пих хапчето.

Благодаря за отговора Hug

# 3
Да, проверих това хапче, като предположих, че това имаш предвид. Наистина на листовката пише, че би могло да се приема по време на кърмене. Можеш да обсъдиш с гинеколога си дали има безвредни варианти на контрацепция съвместими с кърменето?

Peace

# 4
  • Търговище
Да дам отчет за всеки случай  Laughing
фал на 11.09., хапчето изпито същия ден, менструация на 18.09 и следваща менструация на 04.10.

говорих с доки защото и тест за бременност си купих, за всекислучай:организма се е прочистл след хапчето и докато кърмя може и да не мидойде, да не се притеснявам Hug е при мен дойде на 48-ия ден Laughing

Усмивки на всички  Wink

# 5
Радвам се, че притесненията са отпаднали вече, Усмивке Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт