Хитринки за всякакъв случай - 5

• 127 260
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Аз да попитам,знаете ли нещо против миризма в барабана на пералнята?
При мен проблема идваше от омекотителя-турски Peace
Приключих с въпроса като пуснах един препарат на Бекман(така ли се пишеше)
за перални.

# 91
  • софия
Помагайте моля, големи възглавници за диван, много прашни, освен на химическо чистене, как да ги почистя. newsm78

# 92
  • София
Не знам дали ще съм от полза, но моите декоративни възглавнички ги пера в пералнята, и веднага суша , защото после миришело неприятно.
Моите възглавници са малки.

# 93
  • София
Перяща прахосмукачка и след това на силно слънце... ама такова вече май няма да има  newsm78

# 94
Момичета много съм Ви благодарна за номера с лимона и микровълновата.Много го мразя това почистване, обаче с лимона в купичката всичко падна без никакво усилие   bouquet  bouquet  bouquet

# 95
Моля за съвет някой ако знае как да премахвам миризмата на пържено от кухнята за ми каже.Нямам тераса на която да пържа и след всяко пържене независимо на какво мирише на стол  Confused .Кухнята ни е в едно помещение с дневната и не е особено приятно  Rolling Eyes

# 96
  • Пловдив
Моля за съвет някой ако знае как да премахвам миризмата на пържено от кухнята за ми каже.Нямам тераса на която да пържа и след всяко пържене независимо на какво мирише на стол  Confused .Кухнята ни е в едно помещение с дневната и не е особено приятно  Rolling Eyes
постилаш върху вестник смляно кафе да поседи,после го хвърляш защото мирише неприятно от миризмите който е попило Peace

# 97
Миризми всякакви се премахват с оцет. Слагаш в една купичка да стои и ще обезмириси. Става и за хладилник.

Аз пък да попитам има ли шанс да си почистя съсипани дрехи от ютия. По-точно, явно в ютията се е събрал котлен камък и през парата са станали като жълти пръски по дрехите. С какви ли не препарати опитах, няма излизане.

# 98
Миризми всякакви се премахват с оцет. Слагаш в една купичка да стои и ще обезмириси. Става и за хладилник.

Аз пък да попитам има ли шанс да си почистя съсипани дрехи от ютия. По-точно, явно в ютията се е събрал котлен камък и през парата са станали като жълти пръски по дрехите. С какви ли не препарати опитах, няма излизане.

За жълти петна от ютия, пробвай с амоняк /купува се от аптека/.Преди това го тествай върху дрехата. На памуче сложи малко амоняк и леко търкай върху петното, така се премахват и лъскавини, получени от гладене. Пробвала съм и съм почиствала с успех поражения от ютия. И пак да повторя, първо тествай върху подгъв на дреха, дали няма да порази плата.

# 99
Как да махна етикетите от бутилки и буркани? Преварих ги и те (етикетите) сами паднаха, но някои не се махат напълно и остават петна от лепилото.

# 100
Как да махна етикетите от бутилки и буркани? Преварих ги и те (етикетите) сами паднаха, но някои не се махат напълно и остават петна от лепилото.
Аз ги поставям в топла водичка за около 5-10 мин. и сед това търкам с телче. Peace

# 101
lusita, още утре ще пробвам. Изобщо не ми е минавало през акъла.

А как между другото се справяте с този проблем с ютиите? Аз вярно, че дълго време не я бях прочиствала. Взех сега и някакви специални препарати за ютии, но не знам дали и колко ще помогне.

Лепилото се маха най-лесно с олио. Слагаш малко на парцалче и търкаш. После измиваш хубаво с веро.

# 102
Много полезна темичка. Радвам се, че я открих.  Flutter
Кажете ми как да премахна миризмата от нови мебели. Вече повече от месец сме си сглобили спалнията и прилежащите и гардероби и скрин и още си миришат мебелите лошо.Като на ново уж, ама на мен миризмата ми е неприятна. Проветрявам постоянно, ама няма ефект. Вече и дрехите в гардероба почнаха да миришат. С какво да я разкарам тази миризма.  Thinking

# 103
Полезно, много полезно е всичко, което прочетох дотук! Peace
Въпрос: как да премахна неприятна миризма от нови кухненски шкафове и гардероб? Проветрявани са многократно, но ефектът е краткотраен! В гардероба слагах от дървените топчета, но се измирисват доста бързо, а пък в кухненските шкафове става много силна и натрапчива миризма! Благодаря предварително!

# 104
  • Балчик
Полезна темичка , и аз пробвах  вода + лимон за микровълновата , перфектно се получи и ухае на лимона. Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт