Хитринки за всякакъв случай - 5

• 127 252
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Някой знае ли как се премахва миризма от кожено яке ,един път го изпрах на ръка със студена вода ,но стана по зле самата кожа мирише отвратително някак на спарено ,иначе нищо не и стана от прането пак си е същото якето .Понеже много ми харесва затова търся съвет ,иначе ще се наложи да отиде в боклука ,понеже не понасям миризмата му .
ако някой знае нещо ,нека сподели.

# 76
пропуснах да пиша ,че кисна в ленор 3 часа и нищо не стана ,пак мирише лошо.

# 77
пропуснах да пиша ,че кисна в ленор 3 часа и нищо не стана ,пак мирише лошо.

Накисни го първо с оцет после в ленор. Изпробвала съм го с кожена чанта имах същия проблем.

# 78
  • София
Дай го на химическо  Peace

# 79
ще пробвам и двата варианта ,ако не стане ,дирекно към боклука .

# 80
# 81
Аз да попитам,знаете ли нещо против миризма в барабана на пералнята?

# 82
  • София
Течен препарат ли ползваш?

# 83
  • София
Аз да попитам,знаете ли нещо против миризма в барабана на пералнята?
Имаше някъде цяла тема, доста хора се оплакваха от подобен проблем. Като цяло препоръчваха пералнята да се пусне празна, но на програмата с най-високи градуси и задължително с прахообразен препарат  Peace. Също така, има разни препарати за профилактика и почистване на съдомиялни и перални машини от затлачвания и замърсявания.

# 84
Използвам Ариел на прах.Намерих такава тема,но реших да попитам и тук  Peace

# 85
Пускаш празна пералня на 90 градуса с ПРАХ за пране !

# 86
  • София
Тя така или иначе пере с прах. tedi_eli , попитах, защото този неприятен ефект се получава при ползване на течни препарати, но при теб явно не е така. В такъв случай пусни една пералня с белина Аче или друга, която се препоръчва за ползване в пералня, с бяло пране или ако нямаш такова, на празно. След това я остави отворена, докато изсъхне сама. Би трябвало миризмата да изчезне.

# 87
Четох,че може да се пусне и празна пералня с Доместос.Ще пробвам.Благодаря за отговорите! Grinning

# 88
Не знам дали е за тук, става въпрос за почистване на микровълнова фурна-мразя го това упражнение. Но му намерих цаката от едно предаване по Диема с две лели, дето ходеха да почистват хорските къщи. Та: слагате в купичка с вода 2-3 резенчета лимон и пускате в микровълновата за 5-8 мин. След това само забърсвате с кърпа/гъба и ....воалла! А как само мирише после на лимонннннн.

# 89
Същото го правя, ама с оцет в купичка. И после как мирише на оцеттттт!
Утре ще пробвам с лимон. Мерси за предложението Hug

Общи условия

Активация на акаунт