Какво ли става в тази Канада, че всяка мама тук забременява - 43

• 32 123
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Жени, защо не ходиш при бълг. фризьорка, тя ще те разбере Mr. Green
Незнам къде живееш в Торонто, но много близо до Дъндас и Дикси има фр. салон. Мацката е мн. готина, Светла се казва. Ако те интересуса ще ти дам точен адрес и телефон Peace

# 256
Izma, аз тази мацка я познавам. Живеехме в един билдинг в Мисиссага!
Но сега живеем в Стоуфвил - това е едно село над Маркхам и Светла ми е много далече!  Simple Smile

# 257
Jennie, и аз го имам този проблем с фризьорките Sad Не че прическата ми е нещо особено или аз съм много претенциозна, но харесвам като ме подстрижат след това да ми филират косата, а тук просто такова нещо не правят (ако някой знае салон, където ни им е непозната процедура да казва). Аз ходя при една българка, Камелия и като цяло съм доволна, но пак не е това, което искам,а иначе има и още една българка, но при нея втори път не бих отишла, след като първият изрично й казах, че искам да подстриже само връхчетата, а тя по свое усмотрение (понеже косата ми имала нужда) ми я скъси с поне 6-7 см. Naughty

Покрай идеята на Гаргамелчо питах тук дали в Монреал има мами с такива умения. Никой не отговори, но съвсем случайно открих,че има, но може да не пише тук, нямам представа. На мен сесиите, които видях ми харесаха и затова реших да споделя с вас, а пък ако мамата все пак пише тук, да не се срамува,а да си признае (аз не я познавам лично)
www.pepitaphotography.com

# 258
  • Калгари, Канада
Значи не само аз не мога да си намеря свястна фризьорка, не че това ме облекчава, де. На мен пък един път само ми я филираха /аз не обичам филиране/, вместо да ми я подстрижат Crazy и после я карах въпросната фризьорка да ме подстриже все пак /не че имаше резултата, който очаквах/. Веднъж само съм попадала на момиче, дето ме правеше както според мен си трябва, но тя забременя и после се премести някъде другаде, загубих и координатите.  Sad И аз си казах болката   Wink Във връзка с това, вярвате ми или не, ама и в другия край на града да е - ще се дигна и ще отида, но аз се подстригвам сравнително рядко, де.

# 259
mamamia от вас в посока 22X има един фризорски салон. Държи го Наташа ( рускиня е). Аз съм много доволна от нея - щом от Токсидо ходех чак там. Ако те интересува ще потърся тел и. Друга от която съм доволна е една испанка - Роза- работеше в даунтаун, при нея е почти невъзможно да си запишеш час, за това и се отказах.

# 260
  • Калгари, Канада
Titina, давай координати на лични, ще ми спасиш косата  Hug

# 261
Аз си мислех ,че само аз имам този проблем с фризьорките Simple SmileОт както съм тук ,вече 1 година ,мин.събота се подстигах за първи път и аз .При бг фризьорка в Монтреал и на мен ми е далеч,ама предпочитам да ми е далеч,а не както при  kambanka 2304 да ми подстрижат 6-7 см,защото така са решили. Twisted Evil
 Исъм многооо доволна Hug

# 262
  • Лавал-Пловдив
Jennie, и аз го имам този проблем с фризьорките Sad Не че прическата ми е нещо особено или аз съм много претенциозна, но харесвам като ме подстрижат след това да ми филират косата, а тук просто такова нещо не правят (ако някой знае салон, където ни им е непозната процедура да казва). Аз ходя при една българка, Камелия и като цяло съм доволна, но пак не е това, което искам,а иначе има и още една българка, но при нея втори път не бих отишла, след като първият изрично й казах, че искам да подстриже само връхчетата, а тя по свое усмотрение (понеже косата ми имала нужда) ми я скъси с поне 6-7 см. Naughty

Покрай идеята на Гаргамелчо питах тук дали в Монреал има мами с такива умения. Никой не отговори, но съвсем случайно открих,че има, но може да не пише тук, нямам представа. На мен сесиите, които видях ми харесаха и затова реших да споделя с вас, а пък ако мамата все пак пише тук, да не се срамува,а да си признае (аз не я познавам лично)
www.pepitaphotography.com
Иди при Добринка, тя така стахотно филира всяко кичурче и като и казах малко наистина ми пострига съвсем малко, макар че косата ми е до задника и определено има нужда от повече.

# 263
Kaka Dora, давай координатите! Нея не съм я чувала...

# 264
Jenny, мислех всеки да даде колкото иска.. то е по скоро за срещичката, да поиграят децата а и да се оползотвори прекрасната есен, защото съм сигурна че и без снимки пак ще се съберат пари. За твоите познати, аз нямам нищо против да ги доведеш, не знам обаче до колко има реално регистрирано черити, така че сигурно няма да могат да си го пишат на таксите..

За фризьорите, аз обикновенно ходя все на различни места просто защото никога не съм доволна... напоследък обаче нямах никакво време, хванаха ме лудите и се подстригах сама.. общо взето не съм доволна от резултата, но не по-недоволна от това което щеше да се получи ако бях отишла на салон така че, ок.. някой ден скоро пак ще трябва да ида..

# 265
  • Лавал-Пловдив
Хахаха, гладния на сития не вярва нали знаете поговорката. Отдавна съм спряла да обяснявам колко ми е спокоен живота в Канада, но скоро прочетох случайно един диалог във фейса на дъщеря ми, в който на въпроса ще се прибира ли в бг, тя отговори с "не" и оттам почнаха едни обиди от страна на бившите и приятелки, да не се надувала, да не се правела на голямата работа, много отворена била като живеела в Канада,как ако си дойдела щели да я набият и разни такива...Simple Smile
Става въпрос за 12 годишни деца. Такава злоба не бях виждала и ме ужаси, защото познавам въпросните деца от детската градина и не вярвах, че са се озлобили толкова. В този момент бях страшно доволна, че децата ми растат тук. Не че и тук нямат проблеми, но някак си по-лесно ги решаваме заедно, а и ми е по - спокойно като знам, че шансовете да си купят цигари и алкохол за минимални в сравнение с бг, примерно.  

# 266
Въздържам се да пиша, защото не мога да вземам отношение по темите обсъждани тук, но с интерес следя всичко.
Там е работата, че в БГ всички са абсолютно изперкали, разяждани от чувство на завист към сполучилите и злоба към тези, които имат повече възможности. Да не споменавам новоизлюпените богаташчета, които си мислят, че притежават света и всеки им е длъжен с нещо. Ето това и е причината да кандидатстваме за Канада, не мога да ви опиша колко е голямо желанието ми да успеем на каквато и да е цена...не толкова заради нас, колкото заради детенцето.
Jennie децата ни помня имаха малка разлика. Аз много отдавна спрях да пиша в тази тема и виждам колко нерви и съм си спестила. Вярвам знаеш, че в тези отчетни теми е като кокошарник, една друга само се кълват.

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 21:46 от Cantariny

# 267
Там е работата, че в БГ всички са абсолютно изперкали, разяждани от чувство на завист към сполучилите и злоба към тези, които имат повече възможности. Да се споменавам новоизлюпените богаташчета, които си мислят, че притежават света. Ето това и е причината да кандидатстваме за Канада, не мога да ви опиша колко е голямо желанието ми да успеем на каквато и да е цена...не толкова заради нас, колкото заради детенцето.

А в Канада ни посрещат с цветя и рози. Дават ни по няколко милиона, а който не взема бият.

# 268
  • Калгари, Канада
А в Канада ни посрещат с цветя и рози. Дават ни по няколко милиона, а който не взема бият.

Joy    Joy    Joy /не мога да се въздържа/

Jennie, и аз като arogance не мисля, че е добра идея да обясняваш на хора, които няма как да те разберат.  /да поясня, че не съм чела въпросната отчетна и не мога да взема отношение - кой прав, кой крив/

Това лято в България, минавам покрай 4-5 около 26-27 годишни младежи /да не кажа мъже/, които играят карти пред входа /като ежедневно занимание/ и пият бира /хора без жени и без стабилни доходи/. Част от тях са от моя вход, никога не сме били близки да си говорим нещо, не очаквам да ме поздравят, а и не мисля да ги заговарям поради прословутата просташка черта на  мъжете, когато са на куп и пийнали. Както и да е, дочувам обаче следното: "Е, тя като е от Канада и си мисли, че може тука по джапанки да се разхожда" Стана ми малко тъпо и малко смешно. Тъпо защото бях по моите разбирания добре облечена, а те без да ме познават пускат коментари включващи Канада, и смешно защото са прави - бях по джапанки /естествено не като тези дето се продават по Илиенци/ и да има общо с Канада, защото сега мога да видя по друг начин високите токчета, прозрачните блузи и други подобни, които са едва ли не изискване за момичетата в България за да се класират на мъжкия пазар и да предизвикват погледи и подсвирквания, демек одобрение. В края на краищата вида на човек е важен, но ние не живеем само с вида му.
Споделих с вас не защото съм разстроена /предполагам можеше доста по пиперлив коментар да измислят  Wink, но мойте джапанки явно са ги стъписали/, а защото исках да кажа, че действително хората се променят и според мен порастват на ум, когато имат възможността да живеят извън България и да видят и другата страна на медалиона. Няма как да се обясни с думи, трябва да се почувства разликата. Разбира се има хора дето дори и да я видят, няма да я разберат разликата, но това е друг въпрос.

kaka_dora , за съжаление няма кой да покаже на българските деца как трябва да се реагира в подобна ситуация, изобщо чертата да се радваш за успеха на другия в България е многоооо рядко срещана. Вместо да им се обърне внимание на тези деца, че приятелчето извън страната е сигурно тъжно, че е далече от близките си, че там се говори на друг език и т.н., разбирането е, че ако не можеш да извлечеш полза от него, то го обиди и го стъпчи колкото можеш. Жалка картинка.

# 269
П.П. не мога да намеря ер малкия за да напиша фризйор правилно. Извинете!  Laughing

Ь би трябвало да е на X след Z. Аз пиша на фонетична обаче.

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 01:34 от Вери

Общи условия

Активация на акаунт