Какво ли става в тази Канада, че всяка мама тук забременява - 43

• 32 123
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
А в Канада ни посрещат с цветя и рози. Дават ни по няколко милиона, а който не взема бият.

Да, да... ясна ми е тази работа! Ние това и идваме - заради розите.  hahaha

# 271
  • Калгари, Канада
Ь би трябвало да е на X след Z. Аз пиша на фонетична обаче.

Леле, ама се пулих на това, сетих се за какво иде реч накрая , де Grinning

Да се похваля, вчера водих децата на ферма, за първи път от както сме в Канада и то сама  Grinning Имаше тикви, пързалка, надуваеми дюшеци и други забавления за децата. Времето беше страхотно и си изкарахме много добре. Владко като се прибрахме заяви, че било "хубав адвенчър"    Joy

# 272
Общо взето и тук ( Канада или САЩ) и в България, всичко зависи от средата в която се движиш, или квартала в който живееш. А като дойдем нови емигранти, не отиваме в най-добрите квартали (респективно) училища.
Ще дам пример- тук в едно от училищата има детска градина, където се отглеждат децата на родилите осмокласнички.

# 273
  • Калгари, Канада
Ще дам пример- тук в едно от училищата има детска градина, където се отглеждат децата на родилите осмокласнички.

Е, те това в България още го няма, много е назаднала родината   Wink 

Съгласна съм за средата, за квартала е много относително - тук има и бедни квартали и много шикозни, тъй че в "средните" да ги наречем - трудно може да се определи дали са лоша или добра среда. За мен водеща роля тук играе у-щето и родителите, квартала стига да е "среден" е второстепенно влияние. За у-щето въпреки, че се определя от квартала, все пак може да се избере у-ще в друг квартал и избора му зависи от родителите. Върху нас е най-голямата тежест, ех.

# 274
  • Vaudreuil Canada

Shocked това какво прави 13-14 годишни или повече???? Още не мога да се оправя с тия класове тук...

# 275
Ь би трябвало да е на X след Z. Аз пиша на фонетична обаче.

Леле, ама се пулих на това, сетих се за какво иде реч накрая , де Grinning
Ми ще се пулиш, като не съм сложила цитат. Не сложих, защото не знам защо реших, че моят коментар е веднага след този на Jennie. А то имало още цяла една страница.  Joy Много съм разсеяна напоследък, като бременна. Ама не съм. Simple Smile)))))))))

Ние с идването попаднахме в хубав квартал. И не само ние, предполагам. Но това, което съм чувала, и другите са доволни.

Шемет, да.
Маги, живи и здрави, ще е на 13 в 8-ми клас.

Ето забаравих...казвам ви аз, че съм разсеяна.   Laughing
Камбанка, коя е другата фризьорка, от която не си доволна? Бяха ми казали и една в Лашин. А Добринка къде се намира? За трите години, през които сме тук, съм ходила веднъж на фризьор и после 2-3 пъти аз се подстригах. Косата ми е вече до кръста, много бързо расте и обмислям да я намаля наполовина.

Много хубав сайт си дала, хареса ми.

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 03:27 от Вери

# 276
Шемет, Пчеличка, благодаря за споделеното относно този метод за лечение ва разширените вени. Разгледах сайта, методът е склеротерапия. Ето какво открих по въпроса:
http://www.razshireniveni.com/index.php?option=com_content&v … id=10&lang=bg
Операцията, която коментирате се казва Стрипинг и в същия сайт за нея има инфо:
http://www.razshireniveni.com/index.php?option=com_content&v … id=11&lang=bg
Интересна е и лазерната аблация.
Предупреждавам, че снимковия материал може да дойде на някого в повече.  #Crazy

# 277
Вери, забравих й името, но ако държиш ще го намеря, иначе е в Кот-де-Неж, явно не е тази от Лашин. Но Камелия е във Вердън, а аз пак казвам,че нямам други забележки към нея, освен това,че не филира косата накрая. Тя ще ти е много близо на теб.

# 278
  • Vaudreuil Canada
kambanka 2304 да не е Лозанка  Wink

От Камелия аз съм доволна - веднъж съм ходила при нея и веднъж при Лозанка и два пъти в бг като сме си ходили. Ама аз ходя веднъж на две години грубо та догодина пак ще ида някъде  Mr. Green

# 279
Да, знам, че Камелия е във Вердън. Ама още се чудя...В България я филирах косата.
А Добринка къде е пак да попитам?

# 280
  • Лавал-Пловдив
Добринка е в Кот Ст. Люк на самия булевард Кот Ст. Люк.
Ако те интересува и на теб ще ти пусна тел на лични.

# 281
Пусни, моля те.
Мерси.

# 282
Вери, забравих й името, но ако държиш ще го намеря, иначе е в Кот-де-Неж, явно не е тази от Лашин. Но Камелия е във Вердън, а аз пак казвам,че нямам други забележки към нея, освен това,че не филира косата накрая. Тя ще ти е много близо на теб.

Аз пък от 5 години ходя саmо при Каmелия и винаги mи филира косата, след като mе накъса  с бръснача...(това последmото не е толкова драстично колкото звучи)

# 283
Маневрата, значи има два варианта- или има специално положително отношение към теб, или специално пренебрежително към мен Wink. Дори и до бръснач не стигаме... при нея съм от година, но се подстригвам сравнително често.

# 284
Споделих с вас не защото съм разстроена /предполагам можеше доста по пиперлив коментар да измислят  Wink, но мойте джапанки явно са ги стъписали/, а защото исках да кажа, че действително хората се променят и според мен порастват на ум, когато имат възможността да живеят извън България и да видят и другата страна на медалиона. Няма как да се обясни с думи, трябва да се почувства разликата. Разбира се има хора дето дори и да я видят, няма да я разберат разликата, но това е друг въпрос.

Толкова време писах пост и нещо натиснах и хайде отново.
Та по повод случката на Мамамия:
Да споделя спомени от последното ми ходене до БГ преди 3 години.
На тукашното летище не могат да издадат билет за детето за втория полет, затова на второто летище се бавим, а самолета чака нас и още едно семейство. Самолета пристига със закъснение в БГ, а  аз чувам на летището една мацка по сел фона си: „Ами то самолета закъсня заради някакви овце”. Е, какво да се прави. Сори.
Друг случай пак през тази ваканция: Детето на 1 година, в количка, а количката е голяма и с нея е невъзможно да се провреш между спрелите по тротоара коли. Затова една позната ни даде нейната стара количка.И така, разхождаме се със старата количка по главна улица, в магазините като влезем с количка ни гледат с неодобрение, но нас не ни интересува. На улицата ни подминават едно семейство с малко бебе, майката се обръща и ми казва: „ То количката е белег за финансовото състояние на хората”. Е, вярно че нейната количка струваше поне 1000 лв., но чак пък да е такъв показател за просперитет – не вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт