Спамо-чат темичка 13-19.09 - Събрахме се :)

• 27 723
  • 2 120
  •   1
Отговори
# 1 950
Драакон,Драакон

# 1 951
Шев,краката не се държат там,дет си ги сложила,бе Joy

# 1 952
  • някъде ...
newsm51 Hug Hug Hug Heart Eyes

Чета ви назад  Mr. Green Hug Heart Eyes

# 1 953
Знам, Любезна, ама на този левент дето ми го връчи да ме върти му се пишка много и се е свил на една страна, та затова така се получи.... Tired

# 1 954
 Joy Joy Joy Joy Joy

Благодаря на ВСИЧКИ за пожеланията.. оттеглям се  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 955
Лека нощ, Дейз! Утре да си най-красивата майка! /И ако нещата в началото на партито не потръгнат, винаги можеш да разчупиш ледовете с една черешка на възел  Flutter/ Hug Heart Eyes

# 1 956
Знам, Любезна, ама на този левент дето ми го връчи да ме върти му се пишка много и се е свил на една страна, та затова така се получи.... Tired

Върти го ти,де

# 1 957
Шев, много трябва да тренирам ... а сезона на черешките свърши отдавна ...  Whistling

# 1 958
Драконе, не ти завиждам. Голяма какафония спретнахме с Поци и Пламъчето.  Mr. Green Но се радвам да те видя, де! Hug  Sunglasses Sunglasses

# 1 959

Върти го ти,де
Ми ти ме насади на тези пачи яйца, сега ти ще ме вадиш. Crossing Arms

# 1 960

Върти го ти,де
Ми ти ме насади на тези пачи яйца, сега ти ще ме вадиш. Crossing Arms

Дърпам,дърпааааам

# 1 961
Любезна, по-бавно, в това темпо много друса.... Mr. Green Tired
И може ли посока към леглото да насочиш...Аз не че съм нахална, ама.... Flutter Flutter

# 1 962
и аз натам съм се запътила,скъпа ми Шевролетке

# 1 963
Ми, хайде Любезна, да си ходим да спим, че и утре трябва да се спами... Hug Hug

# 1 964
Лека нощ!!!

Общи условия

Активация на акаунт