® E-bay - тема 58

• 37 810
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Мито не се дължи.
Само ДДС на сумата над 15 евро.
в такъв случай във всеки пощенски клон ли емога да я получа или само в такъв, където има митница?

Ако си от София - в разменна станция при митницата.
Ако не си от София  - не знам как е, за всеки град е различно.
Но най-вероятно ще минеш между капките.
Китайците имат мито за износ и редовно пишат по-ниска стойност, за да си го спестят.

# 226
благодаря   bouquet

# 227
Нали,като се продаде нещо в ибей парите отиват в ПП акаунта,а после как става номера да се теглят от картата  Rolling Eyes

продължавам да въртя очи Rolling Eyes ,някой знае ли

# 228
  • София
Здравейте,

а защо когато се опитах да наддам за едно яке не ми беше разрешено?Явно продавача е разрешил да наддават само от UK ,a аз съм посочила адреса на Габ ко при регистрацията си в Ebay,но въпреки това не ми позволи  Rolling Eyes Явно взимат предвид адреса в Пейпал,какво се прави в такъв случай?

# 229
Здравейте Simple Smile
Позагубих се малко, че много работа 6 страници имам да изчета.
Спечелих преди малко 2 комплекта нови джапанки и са много яки за по 1н паунд, много се кефя. Продава ги един и същи човек. Каза ми, че няма проблем за комбиниран шипинг, ще ми ги прати до адреса на Габко в Англия. Като дам да платя 2та чифта обаче системата ми отчита 2 пъти по 1н паунд чехлите и 2 пъти по 2.25 паунда доставката, а трябва да е само един път. Както да го направя, за да си ги платя веднъж само. Мерси  Hug

# 230
  • Бургас
Роко, има едно поле Request Total, над продуктите като тръгнеш да плащаш - дай там, за да поискаш по този начин от продавача да ти прати фактура с комбинирания шипинг Peace

Тася, адресът в Пейпал не мисля, че играе някаква роля тук, но може и да бъркам. Когато съм попадала на търгове с рестрикции, съм сменяла и регистрационния адрес с английски, както и шипинг адреса. Да не би да има и други забрани и затова да те отхвърля - какво точно ти изписва?

Каприз, вместо да въртиш очи, да беше скокнала в темата за Пейпал и да питаш там Laughing Имай предвид, че има такса (мисля че беше 2 евро). Самата аз още не съм го правила номера и засега трупкам там парички Mr. Green

# 231
  • Шумен
Мда, таксата е €2.00 EUR. MyAccount/Withdraw.  Peace

# 232
Момичета, да ви питам какво мислите.Бях спечелила един детски шезлонг, който имаша доставка до Бг.Когато тръгвах да плащам обаче ми излизаше само сумата за доставка до Англия.След като писах на продавача за нова фактура, той ми изпрати със сумата за доставка до Бг.и аз я платих.Това беше на 30.08.След това уж го е пратил, но вече двайсет дена, не съм получила нищо.Сега в пощата ли трябва да проверявам или да му пиша, че не съм го получила?

# 233
  • Burgas
Момичета, да ви питам какво мислите.Бях спечелила един детски шезлонг, който имаша доставка до Бг.Когато тръгвах да плащам обаче ми излизаше само сумата за доставка до Англия.След като писах на продавача за нова фактура, той ми изпрати със сумата за доставка до Бг.и аз я платих.Това беше на 30.08.След това уж го е пратил, но вече двайсет дена, не съм получила нищо.Сега в пощата ли трябва да проверявам или да му пиша, че не съм го получила?
според мен провери в пощата първо, понякога се губят известията  Peace.  можеш да провериш какъв адрес си дала за доставката, да не би да си оставила амглийския:)) винаги можеш да му пишеш, за да попиташ кога го е изпратил.  Peace

и аз да пипитам нещо:) имам отворен диспут за неполучена стока. платила съм на 3.08, диспута е пуснат на 9.09 все още нямам отговор от продавача. дали трябва да ескалирам диспута или да чакам още?

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 10:18 от dely

# 234
  • Варна
А някой ползва ли снайпера BIDNAPPER.COM . Понеже след проблема с goofbay, реших да пробвам с този, но никъде не виждам да се отбелязва кога да стреля. понеже при другия има колко секунди преди края на търга да стреля? Ако някой го ползва, моля да сподели  Praynig

# 235
  • Пловдив
Момичета имате ли информация кога ще пристигне в България следващия курс на Габко ?

Че чакаме с голямо нетърпение Kakа Доа   Laughing

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2506908 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 236
Каприз, вместо да въртиш очи, да беше скокнала в темата за Пейпал и да питаш там Laughing Имай предвид, че има такса (мисля че беше 2 евро). Самата аз още не съм го правила номера и засега трупкам там парички Mr. Green
е добре де,объркала съм темите малко    Crazy  Embarassed  ,радвам се че активно продаваш,при мен не върви бе,що така  newsm78

Мда, таксата е €2.00 EUR. MyAccount/Withdraw.  Peace

е,не е много таксата все пак,то само да има какво да прехвърлям,че май само плащам аз вместо моите неща да купуват  Mr. Green
     Мерси момичета   bouquet

# 237
МЕрси  Hug Поисках си 2та чифта джапанки със рикуест тотал, но май първо трябва продавача да го одобри. Посочил съм адреса на Габко, единствено телефона е български - моят джиесем, надявам се това не е проблем! Simple Smile)))
Очаквам да потвърди, да си платя и си ги чакам. Отделно си чакам и едни гащи.
За сега само един джапанки спечелих и няма да ги платя, защото ми излизат 48 лева. И да ми ударят страйк, майната му. Задължително ли е да ми ударят страйк ако не платя или е по решение на продавача? Мерси

# 238
Не мога да разбера, защо не ми приема телефонният номер.  Confused Пробвах с +359, пробвах и без кода, както ме посъветваха, не се получава. Дали не трабва да си променя адреса в самия ebay, защото там е посочен само английския адрес на Бритс?
Много ще бъда благодарна ако някой ми помогне.

# 239
Не мога да разбера, защо не ми приема телефонният номер.  Confused Пробвах с +359, пробвах и без кода, както ме посъветваха, не се получава. Дали не трабва да си променя адреса в самия ebay, защото там е посочен само английския адрес на Бритс?
Много ще бъда благодарна ако някой ми помогне.
я ми припомни какво се опитваш да направиш  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт