® E-bay - тема 58

• 37 810
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
пробвай с 00359

# 241
От 1 седмица не мога да си верифицирам телефона. Приема го с 0359 - обаче като дойде ред за автоматично позвъняване от страна на Ибей, дава ми, че номерът е невалиден или използван в прекалено много акаунти. Свързах се с лайв - чат-а, обясних проблема, обаче нямали инструментариум, с който да ми помогнат. Дадоха ми телефон на Ибей Тръст енд Сейфти -  1-866-906-3229  - но не съм звъняла още. 

# 242
MiSs CApRiCe опитвам се да пусна едно нещо за продажба, но когато стигна до момента в който трябва да си запиша номера за да ми се обадят, не ми приема номера. Пробвах с 00359; +359; само номера без код също пробвах, но не го приема.  Tired

Преди малко опитах и само 0359, вече не знам какво да правя.

# 243
# 244
Алекс със здраве да си ги носиш това ми от марките фаворит......ако са ти големки... обади се  Embarassed
 и аз да се похваля:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1604772 … ame=STRK:MEWNX:IT за каката Wink
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1304254 … ame=STRK:MEWNX:IT за таткото
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2805564 … ame=STRK:MEWNX:IT за бебето
за мен по нататъка Wink

# 245
  • Варна
А някой ползва ли снайпера BIDNAPPER.COM . Понеже след проблема с goofbay, реших да пробвам с този, но никъде не виждам да се отбелязва кога да стреля. понеже при другия има колко секунди преди края на търга да стреля? Ако някой го ползва, моля да сподели  Praynig

Някой може ли да сподели какъв снайпер за залагания ползва? След проблема с goofbay, пробвах днес с snipeswipe, понеже ми се налагаше да изляза и сега влизам да видя какво е станало и пак нищо. Много ме е яд, защото бях заложила по-висока цена от спечелената, а снайпера въобще не е стрелял  #2gunfire . Кажете, моля, някой работещ, защото е много изнервящо така. Goofbay си беше много добре и никога не ми е правил проблеми, ама... Praynig

# 246
снайпер аз използвах gixen не ми е създавал ядове никога  Peace

# 247
  • виртуално
преди и аз имах проблеми с Гуфито , вече 1 година съм с Gixen - няма пропуск  Peace

# 248
Момичета,помагайте,аз съм с голямо дете,но моите племенници са на 3 и 5 години.Луди са на тема коли,под какъв ключ да търся подходящите играчки и дрешки за тяхната възраст?

# 249
  • Варна
преди и аз имах проблеми с Гуфито , вече 1 година съм с Gixen - няма пропуск  Peace

Благодаря ви, сега ще се пробвам с него. А колко секунди преди края на търга снайпера "стреля", защото никъде не виждам да се отбелязва кога желая.

# 250
Момичета от немския ибей поръчвали ли сте? От началото на месеца чакам и още не ми е пристигнала пратка, пусната като обикновено писмо. Писах им, казаха, че се чакало дълго за такива пратки, но вече много време ми се струва.

# 251
MiSs CApRiCe опитвам се да пусна едно нещо за продажба, но когато стигна до момента в който трябва да си запиша номера за да ми се обадят, не ми приема номера. Пробвах с 00359; +359; само номера без код също пробвах, но не го приема.  Tired

какъв телефон,аз като пускам обяви никъде не ми иска телефон  newsm78
пускам си без проблем,само да има кой да купува  Mr. Green

# 252
  • Варна
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1105824 … ame=STRK:MEWAX:IT

Реших да играя за тази активна гимнастика и виждам, чеима доставка, която е 4,95, но има и Collect in person и в описанието най-долу пише P&P Collection or sent by mail. Нали все пак изпраща, не е само да се вземе лично, но тогава само е безплатно  newsm78. Мисля правилно съм разбрала, но все пак да питам и вас.

# 253
Момичета дайте съвет какво да правя Praynig. Имам платен продукт в англ.ибей от 16 август с адрес за доставка посредник в Англия. Чаках да получа пратката до началото на септември и накрая след като не получавам нищо писах на продавача, че не съм получила продукта. Той ми писа, се явно се е загубила и ще прати нов. Помолих за номер за проследяване и човека ми даде този номер AH091450038GB 1ST Class Royal Mail. Всеки ден проверявам и все ми дава, че е тръгнала пратката на 9 септември, а вече сме 19 септ.
Кажете какво да правя, нормално ли е в Англия да пътува пратка толкова време.
Продавача е със 100% фийтбек, а скоро ще ми изтече и срока за диспут.

# 254
MiSs CApRiCe опитвам се да пусна едно нещо за продажба, но когато стигна до момента в който трябва да си запиша номера за да ми се обадят, не ми приема номера. Пробвах с 00359; +359; само номера без код също пробвах, но не го приема.  Tired

какъв телефон,аз като пускам обяви никъде не ми иска телефон  newsm78
пускам си без проблем,само да има кой да купува  Mr. Green
Когато си попълниш всичко и ти покаже как ще изглежда обявата ти, после не ти ли иска телефонен номер? На мен ми иска, доколкото разбирам това е за да ми прозвънят и да ми дадът някакъв код, нещо такова.  Можеби аз нещо греша в попълването или трябва да си сменя нещо в акаунта.

И да добавя, че моят акаунт в Paypal e Personal Account. По-назад в темата ми казаха, че не е необходимо да го сменям, но дали не е в това проблема?

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 21:37 от flower_00

Общи условия

Активация на акаунт