® E-bay - тема 58

• 36 972
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Прясно спечелени http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1304295 … ame=STRK:MEWNX:IT
много им се радвам дано и малката се зарадва. Сега още едни ботушки и едни маратонки и сме готови за зимата  Laughing Laughing

# 31
И аз да стрелна един глупав въпрос, но сега ще се регистрирам в PayPal и мисля да ползвам Бритс (варненската фирма) за доставка от UK. Та сега при регистрацията си директно техните данни ли да попълвам или да си напиша варненският адрес и после, след като съм се регистрирала да променям с този на Бритс? Изобщо има ли някакъв смисъл да си въвеждам моят адрес, след като нямам намерение да пазарувам до БГ директно?
Няма смисъл да го пишеш твоят адрес. Директно си напиши техният.

# 32
Наоми -казали са ти вече,но можеш и в диспута да поискаш продавача ако отговаря да ти потвърди адреса  Peace
agent me -и ние сме на 10 обаче има марки на които №9 или 9,5 отговарят на 27 нашо така,че търси според марките напр.Lelli Kely са по-големи от останалите пробвай при тях тяхната  9 или 9,5 отговарят на 27 или 10 при останалите марки.  Peace

Къде има инфо за Варненската фирма?

# 33
И аз да стрелна един глупав въпрос, но сега ще се регистрирам в PayPal и мисля да ползвам Бритс (варненската фирма) за доставка от UK. Та сега при регистрацията си директно техните данни ли да попълвам или да си напиша варненският адрес и после, след като съм се регистрирала да променям с този на Бритс? Изобщо има ли някакъв смисъл да си въвеждам моят адрес, след като нямам намерение да пазарувам до БГ директно?
В PayPal въвеждаш твойте данните, не на фирмата посредник. В eBay правиш хватката с адреса на посредника.
Регистрация в PayPal – стъпка по стъпка

# 34
Благодаря ти!  bouquet Сега започвам, дано да не сгафя нещо. Адресът е  UK 136HillViewDrive
SE28 OLL,London,Uk;  Сега си чета упътването от първата страница на темата и не разбирам, кое трябва да се въведе на Address line 1 и кое на Address Line 2?  Blush И въпрос към тези, които са ползвали фирмата, даден ми е пощенски код SE28 OLL но когато го въведох в ebay ми даде, че няма такъв код, а когато написах SE28 0LL се получи. Тоест разликата е в О и 0. Сега как да напиша кода?

# 35
  • Малка къщичка - близо до морето!
На мен пък една "мацка " /шест дни след като съм платила/ ми е изпратила мейл, че тази позиция я е продала на друг купувач вече и също, че съм имала 0% обратна връзка и това също било причина/за два месеца имам 97  оценки и 100% са положителни/. Щяла да ми върне парите чрез P§P. Да , ама аз си искам туниката, а не парите. Много се ядосах! Просто е решила, че не и се продава за 1.99  . Вече за втори път ми се случва такова нещо. Първия път си замълчах, но взеха да прекаляват. През линка от съобщението й влязох в оплаквания за нерегламентирани дейности и препратих текста на мейла , както и нейното и моето име, но не зная дали това е всичко, което трябва да направя.....Направо съм бясна!

Кажете какво още мога да й направя на тази "хитруша" ?

И-бейци как ще ме уведомят какво е развитието по случая? Възможно ли е да й се размине?

# 36
  • София
И моята дъщеря е между 10-11 Uk, но не съм забелязала липса на обувки. Ето последните ми покупки:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330426931418
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1604765 … ;var=460009215259
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-KIDS-GIRLS-CHESTNUT-FUR-BOOTS-SZ-UK-10 … sh=item76be8549e3

Аз защо нямам мейл от Габко, 28 неща чакам... newsm78

# 37
Благодаря ти!  bouquet Сега започвам, дано да не сгафя нещо. Адресът е  UK 136HillViewDrive
SE28 OLL,London,Uk;  Сега си чета упътването от първата страница на темата и не разбирам, кое трябва да се въведе на Address line 1 и кое на Address Line 2?  Blush И въпрос към тези, които са ползвали фирмата, даден ми е пощенски код SE28 OLL но когато го въведох в ebay ми даде, че няма такъв код, а когато написах SE28 0LL се получи. Тоест разликата е в О и 0. Сега как да напиша кода?
Пишеш си го SE28 0LL и аз работя с тях и така е написано при мене.

# 38
И моята дъщеря е между 10-11 Uk, но не съм забелязала липса на обувки. Ето последните ми покупки:
Хммммммм, и аз така  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 39
  • София
Хммммммм, и аз така  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Писах на Веско от Габко на Скайп, каза ми че имам 3 пакета, така че или му се обади или му пиши!

# 40
  • Бургас
Тъкмо, когато момичетата за първи път писаха, че имат мейл от Габко, и аз проверих и нямах. Но, сега отново проверих пощата си и... имам!  Laughing

# 41
Хайде и аз в темата. Нямам с какво да се хваля, но все пак...

# 42
  bouquetИ аз получих мейл Grinning

# 43
Регистрирах си картата в PayPal. Simple Smile Само не мога да разбера, защо ми дава ''PayPal balance: €0.00 EUR'', нали PayPal не показва наличността в картата. Има пари в картата ми, в това съм сигурна. А сга трябва ли да изчакам или мога да пазарувам?

# 44
  • София
Здравейте, момичета! Hug

Начинаеща съм,в момента се регистрирам в ebay ,написах като адрес, адреса на фирмата ,която ще ми го достави от Англия,но отдолу трябва да напиша телефон и се чудя пак техния ли трябва да напиша или моя newsm78

Общи условия

Активация на акаунт