® E-bay - тема 58

• 37 087
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета Simple Smile Харесах си една рокля от ибей, но никога до сега не съм пазарувала от там  Rolling Eyes Мога ли да помоля, някоя мама, която ще пуска поръчка да ми поръча роклята, а аз ще поема разходите по нея, благодаря предварително  Hug  Ето я и роклята :

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390240013 … p1000007.m2000041

# 391
Здравейте момичета Simple Smile Харесах си една рокля от ибей, но никога до сега не съм пазарувала от там  Rolling Eyes Мога ли да помоля, някоя мама, която ще пуска поръчка да ми поръча роклята, а аз ще поема разходите по нея, благодаря предварително  Hug  Ето я и роклята :

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390240013 … p1000007.m2000041

Прочети малко първа страница и тогава пак си задай въпроса.
Тук не се правят поръчки, всичко е много индивидуално.
Разбира се, може някой да се навие да ти я купи....

Уна, виж и в английският ибей за такива машини, предполагам че ще има. Така няма да се разправяш с митница и да плащаш ДДС.

# 392
  • София
Договорихме се за цената на доставка
Ясно е, че той е разочарован от ниската цена. Какво ще стане на практика ако всички започнат да действат по този начин  Shocked
Сега в конкретния случай нищо ли не мога да предприема?  

Здравей, прочетох за твоя случай, аз мисля, че си права за изискването за инвойс, защото ти не можеш сама да определиш колко ще е доставката, това е работа на продавача. Ако нямаш комуникация с него, просто явно се е отказал. Пиши на ибей - чрез Хелпа или нещо такова. Но според мен, ако няма никаква индикация от него...по-добре не си давай парите.  Peace

# 393
Договорихме се за цената на доставка
Ясно е, че той е разочарован от ниската цена. Какво ще стане на практика ако всички започнат да действат по този начин  Shocked
Сега в конкретния случай нищо ли не мога да предприема?  

Здравей, прочетох за твоя случай, аз мисля, че си права за изискването за инвойс, защото ти не можеш сама да определиш колко ще е доставката, това е работа на продавача. Ако нямаш комуникация с него, просто явно се е отказал. Пиши на ибей - чрез Хелпа или нещо такова. Но според мен, ако няма никаква индикация от него...по-добре не си давай парите.  Peace

Щом са се разбрали предварително за доставка, попълва си я и плаща.
Не видях кога са свършили търговете, но ако наистина е преди няколко часа, сега при тях е сутрин.Не спят в И-бей.  Laughing

# 394
  • На черешатааа
Благодаря момичета, фрагранса го знам, но  парфюмчето което искам го няма там, та затова искам друг продавач, но изпитан  Wink

# 395
Привети,
Получих си торбата от Гъбите (много готино звучи,    bouquet на който го измисли) .
Пак да ми е за урок да не купувам нови неща без етикет. Препоръчвам си също да развия третото си око и 6 - тото си чувство, че да разбирам кога ме лъжат продавачите.  Twisted Evil
Играх за едно "ново" мъжко яке, без етикети. От SUEDE, което, както и да го погледнеш, си е велур. Сега получавам платнено яке, на което пише 100% полиестер. А и хич не е ново. Мъж ми е ужааасно разочарован. Писах й на гадната мома англичанка, да видим  Sad

Момичета,имам питанка.Ситуацията е следната:
Купих си часовник,но..дойде с липсваща част.Пиах на продавача че часовника не работи и липсва пемонтоара му и си искам парите обратно.Получих следния отговор:
Hi, please accept my apologies for this. Please send the watch back to me for a full refund.

Regards,

Second Time Watches

Какво да правя от тук нататък?Кога точно ще си получа парите и трябва ли някъде в ибей да посоча че съм го върнала?
Според мен е добре да пуснеш часовника с тракинг номер, защото, доколкото чета напоследък, са зачестили случаите, в които продавачът твърди, че нищо не е получил и не плаща.
Обаче да кажат по - опитните дали първо не трябва да ти върнат парите и дали да настояваш да ти платят и пътните.  newsm78 То и аз сега съм пред такава дилема.  #Cussing out

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 14:45 от bitter chocolate

# 396
По Еконт ли я получи?
Че на мен ще ми се изчака чакането с този почивен ден  Tired

# 397
О, вчера бях до тях да си я взема, но едва сега я отворих, щото бяхме на гости. Мен ако питаш, щях и гостите да отсвиря, само и само да си видя нещата, че се чувствам като дете на Коледа, ама не можах  Mr. Green

# 398
teodopa,    bouquet
проблема е че много си искам покупките  

# 399
teodopa,    bouquet

Не можеш ли да го пратиш на адреса на превозвач и да го платиш веднага, щом толкова го искаш? Мисля, че ако бях на твое място, нямаше да рискувам с неплащане. Или пък да пишеш на Ибей? Щото ако ти хакнат страйка, никой няма да те пита.  #2gunfire

# 400
Момичета,договорих се аз за връщане на часовника.Някоя от вас пращала ли е нещо обратно в Англия?Интересува ме,дали правилно съм разчела ценоразписа на БГ Пощи-...т.е. за Европейски държави /Англия/ пратка от 100-150 грама ще платя  2.80 за пратка без предимство и 4.20 със??? А и как е по добре да се пусне-със или без предимство?Как се взема този тракинг намбър?  Embarassed

# 401
  • Варна
Със или без предимство няма голямо значение, освен тези 2,80 или 4,20 ще платиш и 3лв за препоръка/задължително си е според варненските пощаджийки/ , можеш да платиш и 2лв допълнително за обратна разписка/т.е. продавача ти ще се разпише на нея като му предадат пакетчето и ще ти я върнат обратно. Тракинг номера ще ти го пише в квитанцята от пощата:-)

# 402
Със или без предимство няма голямо значение, освен тези 2,80 или 4,20 ще платиш и 3лв за препоръка/задължително си е според варненските пощаджийки/ , можеш да платиш и 2лв допълнително за обратна разписка/т.е. продавача ти ще се разпише на нея като му предадат пакетчето и ще ти я върнат обратно. Тракинг номера ще ти го пише в квитанцята от пощата:-)
Безкрайно много ти благодаря за скорострелния отговор.Аз си харесах един друг часовник и се разбрахме за размяна.Та...може и да е малко подло,но като съм се опарила вече....ще изчакам да дойде другия и тогава ще го пратя  Naughty

# 403
teodopa,    bouquet
щом сте се уговорли с продавача предварително,не чакай фактура,попълвай си уговорената сума и плащай
преди няколко дни си уговорих доставка до БГ от американския ибей,спечелих си артикула ,попълних си шипинга и така  Peace

# 404
О, вчера бях до тях да си я взема, но едва сега я отворих, щото бяхме на гости. Мен ако питаш, щях и гостите да отсвиря, само и само да си видя нещата, че се чувствам като дете на Коледа, ама не можах  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт