® E-bay - тема 58

• 37 009
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
mari80, да не те разочаровам, но китайското сребро хич не е сребро. Ще го установиш след време, когато му избие жълто-червения цвят... А пък може да пробваш да ги изпилиш леко на някое по-незабележимо място да видиш дали няма да се покаже друг цвят.
Sad  да,изтърках малко и излезе нещо розово-жълто.А го пишеше че е срабро,защото имаше и такива на които пише посребрени.
А ми добре че не съм се набутала с много пари Rolling Eyes

# 556
  • Отвъд алеята зад шкафа
Искам съвет от вас - купих едни маратонки и един шал от ибей, които изпратих към стария адрес на емпреса, без да знам, че той вече е невалиден. Шалът пристигна на стария адрес и емпреса ми го доставиха. Маратонките обаче никакви ги няма. Т.к доколкото знам, ако пратката не се получи на адрес, следва да я върнат на подателя. Писах на продавача и му казах, че явно съм му дала грешен адрес и дали може да проследи в пощата какво се случва с пратката. Той ми отговори, че явно някой е получил маратонките и му казал, че "ще ми ги изпрати". Което обаче до ден днешен не се е случило. Пак писах на продавача, извинява ми се. И сега се чудя какво да направя, да пусна ли диспут - маратонките нито са в мен, нито са в продавача, някой трети ги е получил???????????

Това е първия отговор от продавача:
What happened is i sent these trainers to the wrong person by accident but i know it was my own fault so i sent the other person somr money through paypal cos he said that he would forward them on for me too your address. I have tried contacting this man via email but he hasnt replied. Have you still not recieved these goods?

А това е вторият:
Hi, its not royal mail i have been contacting its ebay. the other customer has recieved your goods and has kept them despite telling me that he would send them on to you. so it looks like you wont recieve the trainers. Really sorry about this
Thanks

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 10:35 от gadamer

# 557
Искам да ви попитам за колко време получавате пратки от Англия? Има ли забавяне? Чакам една от 18-ти и една от 24-ти.

# 558
  • София
Зайкинче, лекинко, ама нали се предполага да се носят с по-дебели чорапки Wink
  bouquet ТенкЮ.

# 559
Момичета, моля за помощ...
Трих си преди няколко дни кукитата и съответно сега нищо от запаметените имена на комп. ги няма. )
И....не мога да си вляза в акаунта в ибей.
Лошото е, че не мога и да си пратя на пощата името или паролата, защото на момента бях измислила някаква поща и не съм влизала повече в нея. И пощата не помня. ((((

Дали е възможно от пей пал акаунта да видя свързаните към него акаунти от ибей? и съответно имената? Имам 2акаунта, единият е мой, другият на мъжа ми.
Някъде показват ли се?

# 560
Здравейте, исках една раничка за училище за детето. Нямаше доставка зъ България. попитах купувача дали доставя, той ми каза, да, ще струва 3,45. Но не можех да наддавам. Изписваше ми нещо от сорта че до България не се доставя и това е. попитах пордавача, той каза че незнае защо не мога да наддавам. Аз ли нещо бъркам или той хитрува

Не хитрува човекът, просто при публикуване на обявата са зададени настройки да могат да купуват само потребители, регистрирани в Англия. Ограничението се заобикаля като смениш регистрационния адрес с някой английски ( може да "заемеш" на някоя превозваческа фирма) Добавяш го и към пощенските адреси. - My Ebay-Account-Addresses-Change. При плащането излиза опция да избереш на кой пощенски адрес да бъде доставена пратката.

И без да се заяждам това се обсъжда през няколко страници. Не съм обърнала внимание дали го има на първа страничка, но нека, който оформя следващата тема да го добави като инфо!
gadamer , пусни му диспут за неполучена стока. Вярно, че е твоя грешката с объркания адрес, обаче продавачът така или иначе е изпратил маратонките на погрешния клиент. Да ти върне парите и да се разправя с другия  купувач.

Леле Мирама, много кофти ситуация ! Дано да се оправи! Аз не знам , за съжаление, как да ти помогна!  Hug

# 561
Когато нещо е с цена, но има и Best Offer имам право да офертирам до три пъти, нали?
А какъв е срока, в който продавача трябва да отговори дали приема офертата или не?
И има ли значение кога свършва обявата?

Mirama, дали не може разцъкаш и да видиш дали има нещо като "запомнени пароли" в браузера?

# 562
  • София жк Бъкстон
Трих си преди няколко дни кукитата и съответно сега нищо от запаметените имена на комп. ги няма. )
Лошото е, че не мога и да си пратя на пощата името или паролата, защото на момента бях измислила някаква поща и не съм влизала повече в нея. И пощата не помня. ((((

Дали е възможно от пей пал акаунта да видя свързаните към него акаунти от ибей? и съответно имената? Имам 2акаунта, единият е мой, другият на мъжа ми.
Някъде показват ли се?
Ако си продавала нещо в ибей, май можеш да ги видиш в
Here's how to add a new eBay User ID to your PayPal account:
Log in to your PayPal account.
Click Profile at the top of the page.
Click Auctions in the Selling Preferences column.
Click Add.
Enter your eBay User ID and password.
Click Add.
http://hellborn.snimka.bg/other/paypal.379533.20807486.big
Тези, които продават също могат да ти кажат дали по този начин, ще си видиш ID- то

Последна редакция: вт, 28 сеп 2010, 14:35 от hellborn

# 563
Не съм продавала нищо за съжаление.

# 564
Моля за спешен отговор: на Miss Sixty обувките умалени ли са?
Заложила съм общо 3 чифта и ми е жизненоважно  Praynig

На няколко места продавача казва взела ги е size 5, а и трябват по-големи или нещо от сорта.
Нося между 38 и 39, редовно купувам 5-ти номер по UK, но си зависи много от марката и сега когато искам няколко чифта ме притеснява, да не ги объркам и трите да са ми малки ....  Confused

# 565
Nadia79 не знам какво да кажа аз специално  Thinking имам чехли на тази марка UK3 и точно отговарят на 35,5 но първите сандали на тази марка уж ги взет отново UK3 а ги продадох на колежката ми която носи 37  Rolling Eyes според мен не са умалени, просто понякога може да не пишат половинките знам ли  newsm78
Нека и другите споделят  Simple Smile
Между другото в такива случаи аз винаги проверявам същият продавач дали продава и други обувки и какъв номер са особено ако са носени, то е ясно че нови нещо не са му наред  Laughing

# 566
Ами нови са всичките или носени по веднъж, точно по тази причина - имали нужда от по-големи  Tired
Затова ми се искаше някой, който има обувки на тази марка да си каже мнението.

Другия вариант ми остава да потърся по-голям номер обувки, те като са затворени винаги мога да ги натъпча отпред с нещо  Wink

# 567
Не съм продавала нищо за съжаление.
Мирама по принцип акаунта ти за Пейпал е името-акаунта от имейла  .Дано при теб е така да видиш пощата,ама паролата ....не знам.Второ като влезеш в Пейпал и отвориш линк от нещо платено в Ибей ще видиш и ID \си най-отдолу.Така,че влез в Пейпал и си виж ID, от там ако не помниш паролата трябва да звъниш на Ибей Хелп-а да ти проверят акаунта,ще искат да се идентифицираш с въпроси за акаунта и да им обясниш,че си загубила паролата ,а пощата която имаш е хакната примерно и да ти пратят паролата на нов имейл.  Peace

М60 не са уголемени , Надя.Имам боти,обувки 5 е 38.

# 568

Някъде показват ли се?
Mirama, според мен трябва да пишеш до PayPal през акаунта си. Там си знаеш пощата и паролата.Ако имат някакви съмнения ще ти поискат копие на лична карта и някое друго доказателство. Пиши им, че не помниш потребителското си име , парола и поща за Ebay.
Тази поща ти е необходима, защото дори да знаеш потребителското име и парола , като влезеш в профила си в Ebay не се изписва цялата ти поща и ако искаш да я смениш с нова, трябва да напишеш старата.

# 569
Пак съм аз с въпрос. Embarassed
Та значи, спечелих си аз едно космонафтче за беба снощи, което няма доставка до БГ. Предварително бях питала дали ще ми го изпратят и отговорът беше "Да. Доставката ще е 9 лири."  След спечелването на търга стоя и чакам да ми пратят фактура с шипинга, за да си платя, но няма никой. Thinking Писах на продавача, но от него ни вест ни кост. Знам, че може да се плати до  2 дни, но все пак мога ли да направя нещо по въпроса и да си платя. Някъде се въвеждаше шипинга, за който сме се разбрали с продавача, ама не помня къде... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт