КГБ = Клуб на готините баби - 101

• 43 300
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Шпунц, права си за Ани. Но, не тя не купонясва тя е на работа  Laughing - правят фейс на парти на 4ти километър. Естествено, че като тупират участниците ще останат до затваряне на клуба.
Утре е на очни, не ме питайте как ще я будя и ще се притеснявам.А на диването не му пука, все ще се яви преди края на часовете.
Иначе, притеснявам се за нея - малко спи напоследък. Сигурно на мене се е метнала и аз не съм по спането.

# 346
Сестра ми дойде след работа, окъпахме майка ми, току-що станахме от масата и аз- веднага тук! tooth
Вече ще си лягаме, но ще си говорим докато ни се доспи, пък и утре тя не е на работа, ще си полежим до по-късно. hahaha

Л   Е   К   А       Н   О   Щ !

# 347
  • София
    Хей, момичета, здравейте!
    Жабче,много тъжно ми стана.Наистина има деца,които гладуват.Но в същото време има кучета и котки,които живеят в огромен лукс.Няма по несправедливо същество от човека.
    Въпроса с пръскането на печката съм решила окончателно.Преди застилах котлоните с алуминиево фолио,но от няколко месеца имам чудно приспособление.Купила съм го от магазин за 1 лев.Прилича на хилка за тенис,но от мрежа, т.с. мрежест похлупак.Парата минава през мрежата,но не пръска.Дори доматено пюре изварявам без нито една пръска.Потърсете и си купете.Има ги в няколко размера,а цената им е 2-3лв. А олиото е боклук....
    Боклука го изхвърлям разделен на две.Имам една от старите кофи и една от жълтите,за хартия и пластмаса.При нас минават в събота.Но на 1 януари,на първия ден на Великден и Коледа и други празници минават задължително.Все се чудя защо тормозят работниците,не може ли да минат предния ден?!

# 348
Яге, и аз имам такъв мрежест похлупак, сестра ми ми го подари, изобщо не е скъп, но не го ползвам, че се набива с мръсотия и олио....
Сетих се днес за него, но даже не го знам къде е, дано Стефан да го е прибрал някъде, че да взема да го ползвам, направо не ми се чисти както днес!!!
Уж чистих с ръкавици, /сега заради майка ми съм си купила много/ и нали съм алергична към препарати ги ползвам, но въпреки това, може би дето съм дишала препарата, усещам че се подувам! Дали не е късно да пия един алергозан? newsm78
Голяма жена съм, пък съм една кекла!!! tooth tooth tooth

Докато аз пиша сестра ми заспаааааа, измаря се горката, поне 25 деца са и всеки ден на главата! hahaha

А бе и на мен взе рано да ми се приспива, тези дни не стоя до 2-3 часа, дали е от смяната на сезона или е от ЕГН-то? Joy

Отивам да пия алергозан, късно-не късно, каквато съм страхлива зорлем ще се подуя! smile3533

Пак   
Л Е К А     Н О Щ !

# 349
  • София
Добро утро.

# 350
Добро утро сладурчета! Hug Hug Hug

Като нямам време, да си правя кафе, чакам някой да ми направи и хайде аз на готово.  hahaha hahaha hahaha
Шпунц благодаря ти!   bouquet
Изчезвам че времето ме притиска.... ooooh!

Лек ден момичета и да си починете хубаво!

# 351
Добрутро, девойки мили! И аз с кафето  food010 като Джейда - чакам на готово, хем защото и не знам как се сервира от сайтове hahaha Благодаря на Шпунц!  bouquet
Танитка, наоколо връстниците, аз също, взехме да се чудим, че вече не сме такива караконджоли и ни се иска раншко да си лягаме, затова пък пак раничко ставаме и минаваме с по-малко сън като че ли. Чудиш сеу чудиш се,  пък разбереш, че било от ЕГН-то.  Hug
Айша, внучо е пълен Сладурчо! Дрънкоти като китаец - първата сричка от всяка дума - отсечена, от раз зацепва -за игри, за отговори на въпроси /1.7 г./. Нали съм баба-първескиня - та се размазвам от щастие Two Hearts. Нали знаете, че вече над половината от децата до 10 год. били "индигови"? Странна работа - тая  newsm78 Даже ми минава през ум да го водя да му видят ореола, или както там се вика, на специалния апарат. Но като се съберели 7-8 индигови деца - и гърмели ел.крушките от енергията им.
Каролинче, какъв ти "ден до пладне" за клипчето на Жабчето #Cussing out Не забеляза ли, че е от 1992 г.? Да не би някой от ония замислените големци нещо да са направили??? Sick
Въпросът с пърженето съм го разрешила отдавна по Соломонвски: не пържа /само филийки за закуска и тиквички  food002/ - нали е вредно Joy
Хайде, че днес сме на Витоша с гостите.

# 352
  • София
   Добро утро,момичета!
   Шпунц,благодаря за кафето и закуската.Днес си пия кафето като бял човек,без да превя  и нещо друго.После ще захващам едно по едно,че имам много работа.
   Джейда,приятна отпуска и да разказваш после къде си била,какво си видяла...!
   Танче,свикнах със закачливите ти вечерни картинки,но все ме изненадваш с тях.Както и Шпунц със стихчетата.Страх ме е да не изглеждам нахална,но сутрин все се надявам с кафето на стихче от нея.Защото ги намира все подходящи и точно на време .
   Здравче,сега видях,че си писала.Весело изкарване на Витоша и викни едно "Айларипииий ..." за КГБ.
    Приятен ден и добро настроение!

# 353
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Добро утро.   bouquet

Шпунц , вредна буля бре, от рано направила трапезата.  Hug

Здравче , въобще не бях забелязала годината.  Blush
Права си никой не го е еня за простосмъртните.  Peace
Весело изкарване из нашия витошки вилает.  Peace

Яжка , спорна работа на теб.  Hug

Танче , спинкаш ли душко златна?  Heart Eyes

Джейда , приятна почивка.  Hug

На всички хубав слънчев съботен ден.  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 354
  • София
Добро утро и от мен. Пия си кафето по пижама и отлитам да се трудя. Нямам време даже да изчета всичко. В къщи всичко е.... ужас, но службата ме чака.

# 355
  • София
Добро утро и от мене.
Изпих отдавна кафето, след това чая, а накрая пих и кефир.
Ани се беше запалила по тибетска гъба и една приятелка ми даде. Та сега прецеждам, мия, заливам с мляко. Ама диването като вечно липсва или забравя да си изпие млякото - та после аз пия престоял кефир.

# 356
Здравейте момичета!
Шпунц, благодаря за закуската и кафето!
Жабче, малко се поуспах миличка, то е от това, че приказвахме със сестра ми до късно, ама пък  ни беше приятно! Heart Eyes
Яге, за настроение душа, дори и вечерно да е! Heart Eyes

Искам да помоля софиянки следното- момичетата от моя Клуб на пенсионера чули, прочели за манастира Св.Мина и в четвъртък предложиха да направим екскурзия до там. Понеже по БДЖ имаме намаление пенсионерите, едната вечер пътуване в едната посока, следващата вечер връщане. Не искат с преспиване, за да им излезе по-евтино разбира се.
Обещах им да ви питам за: като слезем сутринта на гарата, хайде до центъра ще се придвижим, но от там  с какъв транспорт се стига до този манастир, примерно до обяд да го разгледаме, какво друго интересно близо до него или по път може да се види.
Знам, че някои от вас скоро ходиха, разчитам на помощ от тях.
Аз сигурно няма да бъда с тях, но ще им дам насока, а може и да се откажат, то един иска едно, друг друго........ newsm78
Благодаря предварително за помощта!  Heart Eyes

Отивам в гаража, да правим кисели краставички, вчера Стефан видял на пазара корнишони и купил 10 кг.
Не сме правили тази година, та да има някой и друг буркан за зимата. Laughing
Нали ми е работен мъжа, приготвил всичко необходимо, от мен се иска да измия бурканите.
Докато ошетам на мама ми стана обяд, има да ми се муси сега! Ама.......здраве да е! Joy

Чао до после!

Heart Eyes  Joy newsm10 Two Hearts Flowers Four Leaf Clover tooth    bouquet

# 357
Девойки, Танитка, я кажете, защо ги правите тези кисели краставички? От зарзаватчията през зимата винаги има солено-кисели от качЕ, както и буркани стерилизирани всевъзможни - от бебетата та до великани. В моя хладинлник винаги има един пакет солено-кисели и 1 буркан стерилизирани. Ако да е по-скъпо - то ще е с 10-тина %. Ама това на мен ми е времето да си почина или да изжуля тези кинти на компютъра.
Тъй че от напр. 120 кг. капии, които обработвах преди 10-тина години ежегодно, сега сведох зимнината до някакъв жалък гювеч и бамя. Нищо повече! Дори фамозната ми лютеница, която хвърчеше за Германия с кашони - ей я на сега Олинезата, същата е.
Да ви разсмея: САМА съм носила до Германия за 6 човека: сладко вишни, лютеница, луканка, кашкавал, ракия /понятно!!!/, обаче и: капии печени белени дълбоко замразени на порции, както и .... Joy bowuu #2gunfire Joy: кисело зеле собствено производство!!!! Ха сетете се за очите на митничарката още по Шенгенско време Shocked Rolling Eyes Shocked

# 358
  • София
Танита, довечера ще ти пиша подробно за манастира и как да стигнете до него.
Той е в кв. Бенковски, племенница на Пламен живеят там и ще ми обяснят.
Има и маршрутка, имаи градски рейс. Но да не ви обърквам, ще ги питаме довечера.
Здравке, аз не мога да ти отговоря за всички видове зимнина.
Правя си само стъргани домати в бурканчета от детска храна. Просто заради по-малкото количество. Иначе като купим кутия или буркан с домати и Пламен ползва за 1 готвене. Другото остава в хладилника и мухлясва. Сега по изключение направих 7 пакета х 10 печени чушки за фризера. Просто чушките бяха хубави и много евтини в магазина и се заразих от съседките.

# 359
  • София
Стига се с маршрутка 46 от Лъвов мост до мотобатальона и от там по асфалт около 1км.
Автобуси 21; 22; 23 от Орландовци на същата спирка.
Автобус 24 от Орландовци пътува до пречиствателната станция в събота и неделя и си спестяваш ходенето пеш.
За кола има паркинг малко след пречиствателната станция.
Мястото си заслужава, малко след него в с. Кубратово има басейн, може да се съчетае.
Хубава разходка!

Това горе го копирах.
   Танче,от гараата се натоварват на трамвай 3 и слизат на последната или предпоследната спирка.По средата между двете от другата страна на улицата е автобусната спирка.Сега има маршрутка до манастира,но не знам от къде тръгва-дали от Лъвов мост или от другаде,заради разкопките за метрото.Но тя минава покрай спирката в Орландовци и ако не им се ходи пеша,да я чакат! Но ,ако дойдеш и ти-нямайте грижа,ще сте с екскурзовод! Hug Hug Hug
   Здравче,маринованите краставички от бидони са много солени.А стерилизираните съдържат много стабилизатори,които са вредни.Домашно стерилизираните са измити под твой контрол и съдържат само това,което ти си сложила,на сол са по твой вкус и не се налага да мъкнеш торба с буркан,в който 1/3 е вода. Ти какви хора си хранила в Германия,надявам се да не е ЩАЗИ Joy Аз тази процедура съм правила с направление Благоевград,по студентски причини.Синковеца само ги връщаше празни/бурканите/..

Последна редакция: сб, 25 сеп 2010, 11:39 от Яжка

Общи условия

Активация на акаунт