Злоупотреба - обяви за работа и телефони с добавена стойност

• 8 390
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Miss Dior, благодаря, че сподели  bouquet Вчера и аз  забелязах тази обява в "Позвънете", но ми се стори подозрително, да не напишат името на "уж голямата търговска верига"...а то какво стояло зад всичко...

# 16
  • Варна
Miss Dior, благодаря, че сподели  bouquet Вчера и аз  забелязах тази обява в "Позвънете", но ми се стори подозрително, да не напишат името на "уж голямата търговска верига"...а то какво стояло зад всичко...

За спестяването на името е обяснимо - това е доста популярен вестник, и обявите са безплатни, а рекламата е скъпа услуга. Това означава, че ако публикуват името на вригата, респективно правят безплатна реклама. Поне така си го обясних аз. А имена колко щеш ..... веднага могат да измислят някакво, това явно им е най малкия проблем  smile3511

# 17
Някои сайтове предупреждават за този вид измама,явно и на тях са им сигнализирали,под всяка обява пише:
Внимание ! Некоректни потребители публикуват обяви на импулсни телефони започващи с 0481, 0871, 0881, 0890, 0891, 0900.

# 18
Здравейте Simple Smile и аз я гледам тази обява от известно време. Телефона се сменя през два три дни като телефона е подобен на предния. Колкото пъти да пробвах да звънна винаги дава заето  newsm78 нз защо. Един ден я има обявата на следващия липсва, на третия ден се появява същата с подобен номер. Явно го блокират номера преди да тръгна да звъня. Много пъти съм попадала на подбни обяви, от които казват да звъннеш на др номер. В такъв слу4ай просто се обаждам на "позвънете" и те я спират обявата и блокират номера до следващия път когато се появява пак с др номер Simple Smile)
А колко пъти съм звъняла на подобни телефони преди доста години когато си търсех работа за първи път не е истина  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт