Да са живи и здрави само!!!
.
С деца на нейната възраст трудно се заиграва, изключение прави момченцето на един полицай, който пък е крайно недолюбван от моя мъж, та като му казах, че са си първи дружки че и даже Емо я целува, той не остана особено очарован
, нещо такова се получава. Всичко е ок, докато някой не реши да й повози бебето или да види друга играчка. Казвам й, че децата играят заедно и споделят играчките, но за сега сме на етап като ми пееш Пенке ле, кой ли те слуша.
съгласна съм, явно на майките с второ вече не ни минават тия номерца
Щом им се реве, да реват, и ние имаме нужда да дръпнем малко въздух. Нито са останали необгрижени, нито ненагушкани.
Дано не вдига пак толкова довечера и да се е преборила. Благодаря на всички за подкрепата!
Колкото до гърнето - няма как да не я сложат - там е като в казармата всички. Не може ти ще седиш, ти няма. Как се гледат иначе 20 и кусур деца от 2 жени. И друго, което може да те шокира, но всички стават от гърнето едновременно
Хриси беше научен да сяда, изпишква се и става. От яслата придоби навик да виси по 20 минути, защото лелите така казали - трябва да изчакат всички 
Идеи за закуски трудно бих дала, щото ние караме все с едно и също - готов микс от ядки, кус-кус, кис. мляко с бисквити.
, не се обиждам толкова лесно. Просто помислих, че съм неразбрана и реших хуубаво да се обясня. 
Препоръчани теми