Килим от пъстри есенни листа радва ЯНУАРСКИТЕ деца

• 31 685
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
И да взема да се похваля. Взех си шофьорския! Явно наистина традицията повелява да се ходи поне по 2 пъти  Laughing За затвърждаване на знанията, не за друго Wink Книжка ще видим кога ще успея да извадя, но няма да е много скоро предвид цялата лудница и нелепости по ваденето на документи  Mr. Green

Браво!!!

И на Натали браво за бибата! Елия я махна без драми още преди месеци, но сега избиват кучешките и пак и я дадох  за чесане. Да се надяваме, че няма да има проблем после!

# 136
  • Русе
Добрютро!
Мила, хайде, леко и безаварийно! И на мъж ми му изтече срокът на книжката и изчаква заради лудницата - трябва да вземе поне 2-3 дни отпуск.
Елена, много изстрадахте вие с Марти. Нека вече само хубави неща да ви се случват.
Карина се пооправи, но зарази мен и майка ми. Сега точа едни сополи, гадна работа, казвам ви..И утре сме пак на линия на яслата..
Натали, браво за бибата. Имам чувството, че при нас ще е голяма драма, за това се ослушвам все още.
За туризма: Не обичам селски пейзажи / за разлика от мъжо/. На мен ми дай голям град с магазини, заведения, шумотевица. От туристическите дестинации предпочитам морето  Mr. Green и някоя екскурзийка в чужбина.

# 137
  • София
Момичета, много ви благодаря за предложенията, има време и ще ги обмисля Hug HugИма интересни, супер сте  bouquet
Натали, браво за бибата, голям успех е това Hug
Кокос, честит изпит и безаварийно Peace
Бърборанче, извинявай за закъснението-честит рожден ден, миличка HugСамо само щастие и от здраве да не се отървете Hug Hug Цункай бонбонка от кака й Моника Wink
Дони, и естествено всички, които могат да ми помогнат с чуденката newsm78 Става дума за яслите и градините-така позната ни тема Sunglasses Нали, когато двете деца имат по-малко от годинка разлика, се дава една точко, но това което не ми е ясно, е за кое от двете деца е тя  newsm78 Може да ми е глупав въпроса, но поне да знам, дали мога да я използвам за градината на Преслав живот и здраве Simple Smile Благодаря Simple Smile
Много хубав и весел ден на всички Hug

# 138

Е добре, дееееее ! Ми къде ти  почерпката !? Ни бира , ни уиски , ни .. нищо . Фръц - пръц и изчезна   Mr. Green
 Все пак Честито  !
Безаварийно каране и да стигаш до там до където си се запътила жива , здрава и щастлива  Grinning

Инструктираха ме, че за книжка и за жена не се черпело, защото можело да ти ги вземат  Joy Аз съм крайно изпълнителна и не желая да ми вземат нищо (нито книжката, нито жената  hahaha ) затова не черпя!  Laughing
А и предвид лудницата покрай преместването ни от Търново до София, състояло се днес, ще оставя за друг път  Wink Вече сме в Софияяяяя Wink

Мерси на всички за поздравите! Дано наистина карам и все да е безаварийно! Simple Smile

# 139
Моето дете пък се чувства добре само на село, на поляни, в горички.... Обожава животните, все се включва да "помага", все ходим да гледаме трактори ("тата") и комбайни ("бам").

Същата работа! Ще кажеш, че по парковете сме ги отгледали  Mr. Green Heart Eyes
За жалост, баба и дядо вече не гледат кози и овце, но така беше впечатлен от едни прости кокошки, че няма накъде повече  hahaha. Видя и пуйки, и магарета, пък котенцата така ги заобича, че си ги прегръща на книжката  Crazy
И честито за книжката! Със здраве да си я ползваш!  Grinning

Бибата скоро няма да я махаме, то се е видяло  Tired. Лошото е, че и памперсът скоро няма да изчезне... Днес го пробвах - седна на гърнето и пръцна 2 пъти, та реших да махна памперса, да свърши работата там. Уви, нищо не направи. И вместо да сложа нов, му обух едни гащи - може и пък да се сети. Да, ама друг път. Мина бая време, тръгнах да му мия ръцете и като пипам гащите - ми те мокри, ама кой да се усети  ooooh!. Седи си нашият с мокро дупе и хич не му и пука..  Rolling Eyes Та явно няма да ми се сбъднат въжделенията за скорошно махане. То и топлото време почти си отиде де, ама...  Rolling Eyes

Гери, честито на патерица! Тръгнах оня ден да ти пиша смс, ама чак вечерта и някак съм заспала  Blush. На следващия ден като си прибирах телефона, видях, че съм почнала да ти пиша, но така и не довърших...  Blush

За кг и ръст - Кало също е на опашката - още няма 80 санта (май е към 78) и е към 10,200 гр. И все с 6 зъба седи. Няма ли да вади нови, че да махаме тая биба пуста  Laughing

Оф, да взема и аз да се поФаля  hahaha - Кало вече си има нормално столче за кола и му е много добре - мнооого му писна оная кошница, дето го мъкнахме толкоз време  hahaha. Взехме му Тоби на Макси Кози. Доволна съм засега  Wink

Айде, лека, че утре ни е първи учебен ден на новата ясла  Simple Smile!

# 140
И ние се завърнахме в София  Sad . След две седмици на морето и четири на планината  - абсолютно тотално съм депресирана  Tired
Поизчетох ви по диагонал, колкото можах /добре, че не сте от най-активните  Joy /
Честито на Сиситу   bouquet Да й е жива и здрава казармата, а тя да се запасява с валериани, валидоли, лексотани и т.н. -ани, щото идея си нямам как издържа - щото аз с двамата мъже съм пред истерия, шизофрения и т.н. психиатрични заболавания, а нея направо не я мисля  Hug
Честито на Кокоска за книжката - ето кой ще ми идва на гости в дъъъъъъъългитееее и скучни зимни дни  Party И Кокос, моля те , недей да минаваш поне пред кака си /разбирай мен/, че не се черпи за книжка  - ще черпиш, та и в дългове ще те вкарам, щото аз от трети път си взех книжката  Joy Joy Joy
Честито и на Патилина за къщата - влюбих се в нея направо  Heart Eyes Ако случайно някой ден останете без гости, и ви е скучно - свиркайте и пращайте билети - ние не отказваме  Mr. Green
Честито и на останалите, които са имали повод, и които съм пропуснала - или от недочитане, или от поради старческата деменция, която ме е треснало много здраво  Hug
Елена  Hug Hug Hug
Аз какво да ви кажа - изкарахме си мнооооооооогоооооооо добре... Учудващо Делян се държа доста прилично като за него с изключение на факта, че на отиване към морето не заспа и така до 03.00 през нощта. Даже на една бензиностанция преди Бургас беше жива атракция - бебе в 02.00 през нощта тича около колите и си умира от кеф, а майка му и баща му, изнемощели се опитват да го приберат в колата  Joy Починах си добре - на морето от 11.30 до към 17.30 ч. си седях сама на плажа /мъжката част почиваше/ ... Обелих се три пъти и се върнах като негър  Joy Joy Joy Запознах се с бая ми ти кукувуци като мен, които дремеха по плажовете в нечовешките горещини от 40 градуса  Joy
После директно от морето на планината при баба и дядо - кеееееееееееееф ...
Друго какво да пиша - избиха и два кучешки зъба на Делян, други два са на път - направо е непоносим  ooooh!
На ясла не мисла да го давам - директно на градина, бибата / бибите - 7 на брой, че постоянно губим някоя/ си я ползваме активно особено откакто никнат кучешките, почнал е да ми прави изречения  Joy и в прекия и преносен смисъл, не спира да бърбори, докарали сме я до 13.5 кг. от негова страна, аз до 54 /фук, фук/ и така...
Снимков материал от "отпуската", като се стегна, че да кача снимки  Joy
Лека вечер на всички  Hug
П.П. Сиска честито ви столче и леко и безавалийно на новата ясла  Hug

# 141
  • Варна
Сватя, поста ти е като коледна елха hahaha Да не ти зацепи бутона за емотиконките? Joy

# 142
Сватя, поста ти е като коледна елха hahaha Да не ти зацепи бутона за емотиконките? Joy
Не бях го поглеждала от тази гледна точка  Joy Joy Joy  Интересна е, даааааааам  Peace
П.П. Сватя, Елия е уникално красива  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И от ден на ден, става по-красива  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да я нацелуваш много от нас с Делян  Hug Hug Hug

# 143
  • Варна
П.П. Сватя, Елия е уникално красива  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И от ден на ден, става по-красива  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да я нацелуваш много от нас с Делян  Hug Hug Hug

Еее, благодаря. Няма да споря с теб, в моите очи е най-красивата Laughing Цунки и от нас на Делян Blush

Момичета, добро утро, хубав ден на всички!!!

# 144
  • София
Добър и от мен! Simple Smile
Днес ни е първи ден на ясла, ще се взимаме на обяд. Даже като гледам часовника, вероятно дребното вече си е у дома. Тя сутринта очакваше, че ще намери бате в градината, а и той какви молби удари да я преместя в неговата група!  Laughing Така като ходят двамата на едно и също място, може би ще е по-добре. Поне за известно време. То нали всяко чудо за 3 дни. Баткото сутринта се изстреля с 5та космическа. Пу-пу, ха дано и утре така.  Simple Smile Двамата бяха вече обути, а аз още търчах по пижама.

# 145
И искаш да кажеш, че сутринта Андон е измил и облякъл Ади (и Калоян?) и ги е обул, докато ти спиш??  Shocked Моите почитания към него да пратиш  Laughing!

И на нас днес ни е първи ден в новата ясла. Ще остава направо за цял ден, че нали се пише дърта пушка вече  Laughing. Тъй де - сигурно си спи в момента.. Сутринта всичко мина нормално - Кало почти не се замисли като отиваше в ръцете на сестрата. Пък докато бяхме при шкафчетата да оправяме декларации и да говорим, го видях да търчи и въодушевено да вади някакъв камион  Laughing. Пък ха дано така да продължи и като се светне къде е и какво-що  Wink

Мдаа, съгласна съм, че Елия е уникално красива  Heart Eyes. Ели, и нашата снаха е много хубава, ама много голяма бе, Кало такъв дребен, има да го пердаши  Laughing

Бубс, бравос за килата. Моята цел е 55-56 кг. Сега съм 62-63... Ама бях 73, тъй че...  Flutter

# 146
Привет мацки!
Успех и леко адаптиране на малките ученици  Hug.
Свате, мерси мила, ами хубава ни е момата, ама и малко серт си пада, ей македонската жилка доста здрава ще се окаже  Mr. Green, не си поплюва девойката, има си мнение по всички въпроси и го отстоява на моменти даже с физическа сила  Mr. Green. Майтапа на страна, опасен характер вади, но за Кало ще я обработим да е мила и добричка. Тя между другото си има такива приятелчета, които са и супер слабост, даже си дава играчките без възражение. Само да уточня, че са все момченца  Wink Wink Wink.

Бубс, добре завърнала си, липсваха ми свежите ти постове, пък били те и като коледни елхи. Делян май става послушен, а  Grinning, така да разбирам  Mr. Green. Ами айде решавай се и ти за второ  Wink

Кокос, честита книжка, и си права, че се не се черпи, и аз така знам  Wink. Приятно и безаварийно шофиране.

Ние сме добре, аз раста, но кила съм качила 5-6 от началото. Ама аз не ги мисля тях, по-важното е бебо да е добре. на преглед сме в сряда в София, дано всичко да е наред.
Почват ми изпитите и влизам в доста натоварена серия - двата са по-леки, но другите два доста тежки. Ще видим как ще се организирам, но смятам, живот и здраве, да ги взема още на редовната сесия.

# 147
  • Варна
Ели, айде успех с изпитите!

Сиси, дано Кало бързо се адаптира...и в тази връзка да ви разправям...нали си имаме е-регистър за прием, та мярвам аз едно място за яслена група, никой не проявил желание, то е в село до Варна, ама аз съм в такъв квартал, че ми е по-близо отколкото до центъра. И няма желаещи за него...и аз силна-вилна ще говоря с директорката да ни приемат....Елия спи през това време следобеден сън. Събужда се тя, чувам я от другата стая "Мамиии, мамооо" и като отивам и я гушвам ми лепва такава целувка...ей, сякаш знае какво съм си мислила...и аз като ревнах! Много съм зле..незнам как ще я давам на ДГ. Не знам има ли други, обаче понеже аз нямам баби да помагат, и няма и 1 час да съм се отделяла от малката....уффф:) та такива неща.
И в тази връзка да питам-Елия е набор 2008 и другата година ще може да кандидатства направо за 1ва група...ама няма да има 3 навършени...

# 148
Не знам има ли други, обаче понеже аз нямам баби да помагат, и няма и 1 час да съм се отделяла от малката....уффф:) та такива неща.
Споко сватя, и аз съм на твоя хал. Даже като го оставям за по час - два на баща му все ми е в главата и едва се въздържам да не звъня през 10 минути  Ха, наздраве и не го мисли Drunk
Ели късмет на изпитите  Peace Не свършиха ли вече ?!? Какво ти остана ?
Иначе за второ дете колкото повече мисля, толкова повече не ми се иска  Whistling Знам, че е хубаво да са поне две деца, ама грам не ми се занимава  Tired И да, вярно е, че съм егоистична кучка  bowuu
Има ли и други като мен ?

# 149
  • София
 Wine Glass
Това за Топър Фечер Joy Бая блудни дъщери се завърнаха  Rolling Eyes
Мим, 2-3 месеца не са от значение. Има вариант класира се, но почва при навършване на 3.
Мони, и двете деца получават по точка Wink
Елиии, както се казвало по благоевградско - "Кефиш ме, шти звънна ;р" (отговорът бил - кефиш ма - шти вдигна) Възхищавам ти се на хъса деца да гледаш, работиш, че и изпити вземаш...Чак ме хваща срам и се депресирам Embarassed
Несериозниииии, несериозни. Вчера бях на 4ти пореден общ рожден ден. Тук не сме направили и един!!! А тази година и една среща няма дори пууууу да му се невиди Crossing Arms

П.С

И да, вярно е, че съм егоистична кучка  bowuu
Има ли и други като мен ?
И си го признава... Rolling Eyes А аз снаха ще чакам Whistling Crossing Arms ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт