П.С
И да, вярно е, че съм егоистична кучка
Има ли и други като мен ?

Знам, че е хубаво да са поне две деца, ама грам не ми се занимава
)
Знам, че е хубаво да са поне две деца, ама грам не ми се занимава

Не свършиха ли вече ?!? Какво ти остана ? 
. А няма кой знае какво за възхищение, има доста какво да се желае, но живи и здрави да сме, другото се нарежда. Имам по-големи изисквания към себе си, но на този етап такива са ми възможностите. Не съм максималист човек, но държа да се развивам и да съм в крак с актуалностите особено в моята професия.
.
. МЧП-то и на мен ми беше някак по-абстрактно, но пък и доста интересно, особено в частта с международните бракове
и то чисто теоретично, хич и не говоря за практическия аспект - там е ясно, че нищо не е ясно
. Голяма радост, смях, тичане, игра и закачки бяха
. Два пъти му се е налагало той да го води - и двата пъти е ревал - единият път са били 100 часа гушкане и целувки, пък днес го е пуснал за ръка да върви с лелята - почти напълно непозната за него
Довечера ще проведа подробен инструктаж и практическо обучение!

Люби, 
. Отдавам го на зъбоникнене , ако не - значи причината е серозна . Искам само да добавя , че аз не се държа истерично с него , гледам да викам възможно най -малко и да не го стресирам . Ако направи беля дърпам уши , не го удрям .

Люби, 

. Направо на моменти, се чуствам като глухоняма - викам, викам и никой не ме чува ... Лошото е и, че Цветан престана да ме чува
.
Препоръчани теми