Килим от пъстри есенни листа радва ЯНУАРСКИТЕ деца

• 31 186
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Мони, то наистина малко остана. Simple Smile Хайде още месец и малко и ще се радваме на бебка. Heart Eyes
Любито, честита прическа! Много добре ти седи и съм сигурна, че е имало успех и с бельото. Mr. Green
Как е времето в БГ? Зверски студ или се живее? Mr. Green

# 661
  • Варна
Как е времето в БГ? Зверски студ или се живее? Mr. Green [/color]

Във Варна е 23 градуса  Mr. Green

# 662
  • София
Как е времето в БГ? Зверски студ или се живее? Mr. Green [/color]

Във Варна е 23 градуса  Mr. Green
днес бях по къс ръкав  Mr. Green

# 663
Ейй въх то по топло от тук.
Аз вече приготвях шалове,шапки, зимни дебели якета за БГ. newsm78
Дори днес мислех да си купя едно по дебело яке от тези за сняг. Mr. Green

# 664
  • Варна
Невероятно, но факт - Елия спинка Laughing С малкото пояснение, че днес не е спала изобщо... Да видим дали ще се събуди чак утре, а дано!!!

# 665
  • Варна
Невероятно, но факт - Елия спинка Laughing С малкото пояснение, че днес не е спала изобщо... Да видим дали ще се събуди чак утре, а дано!!!

Да се самоцитирам hahaha Елия цъфна в 5!!! Днес трябва да и оправя режима, че трудно гледам!!!

Честито на всички, които имат повод днес!!!

# 666

Да се самоцитирам hahaha Елия цъфна в 5!!! Днес трябва да и оправя режима, че трудно гледам!!!

Честито на всички, които имат повод днес!!!

Еми пак де 10 часа е спало детето. Аз мислех че ще се събуди към 24:00, 01:00 и тогава щеше да е шоу. hahaha

# 667
  • София
Мим, не се оплаквай - как беше поговорката за пилето, дето рано пеело newsm78
Днес да ни е жива и здрава Анджелика Hug
Ха, оказа се, че и Милен на Бърборанчето празнува днес - Честито Simple Smile
Според последното проучване - и Кокоса да не се крие и да почерпи  smile3534

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 09:59 от Доника

# 668
  • София
Днес да ни е жива и здрава Анджелика Hug
Ха, оказа се, че и Милен на Бърборанчето празнува днес - Честито Simple Smile
Според последното проучване - и Кокоса да не се крие и да почерпи  smile3534
Да са ни много здрави и щастливи всички именници. Дони, много ме учуди за Милен и Бърборанче Laughing
Накри, мерси за закуската HugИдвай насам да използваш хубавото време  bouquetАко ти "кажа"тия дни в парка, една мам как ми заприлича на теб, не отлепих очи да се я гледам, чак се притесни жената. Викам си, ей сега, ако не й се метна на врата, едва се сдържах Laughing, ама реших, че няма как да си ти, макар, че приликата си беше голяма според мен Peace
Мим, дано успееш да си починеш и Елия да те остави малко да поспинкаш, че много кофти като се натрупа така умора Sunglasses
Тайс, вярно не остана много Simple Smile Как е адаша?
Не мога да не споделя, че и на мен ми дойде до главата ooooh! ooooh!Днес е първи ден на Преслав на ясла Rolling EyesПовечето вече сте го изживяли и затова, знам, че няма да изразя по-различно мнение-много ми е празно-пфуууууууу, и като го чух, като затвориха вратата, като викна:"мама, мама, мама........"ей направо ми се дорева SadЗнам,че ще свикне, всичко ми е ясно на теория, ама си е достс гадно чувството Confused Ще го взимам към 15.30 в началото, докато посвикне Simple SmileНе можех да си представя, че ще ми липсва толкова, а са минали едва няколко часа Sad
Ние тъкмо го похвалихме времето, а то какво се случи.....
Хубав ден на всички и отново, благодаря, че ви има Hug

# 669

Почерпете се, че днес сме трима именници в къщи Laughing

Дони, мерси Hug

Опаковах подаръците и сега съм в очакване като си дойде Мишо да запразним! Ще отваряме подаръци, ще пийнем по едно малко и ще идем да хапнем пица. Много е хубаво да има празници!!!

# 670
Честит имен ден на всички празнуващи!

Аз пак с хубава новина влизам  Heart Eyes. Мама няма ракови клетки в костния мозък, което ще рече, че наистина е в най-ранния стадий  Simple Smile. Мина вече първи курс химиотерапия плюс едно лекарство, борещо лимфоми и ревматоиден артрит и подутият лимфен възел спадна изключително много - сега е едно топче малко, направо почти го няма!!!  Grinning. Много се радваме и сме щастливи, ефект явно има, а като направи още няколко курса съм убедена, че ще утрепем гадта  Grinning

# 671
  • София
Честито и от мен на всички именници, да са живи и здрави, много хубаво изкарване на празника  bouquet
Днес и аз съм много щастлива, защото моята най-добра приятелка също празнува Heart Eyes
Усмихнато- много, много се радвам за хубавото развитие на нещата, ще се преборите Hug
Моник- дано бързо да свикне Преслав и да не ви е много трудно, гледам и при тебе малко време останало Hug
Ние с дребното сме добре, дърдори по цял ден и чакам да избие един кътник, дето от време на време я правят много нервна и инатлива, добре, че поне си спи нормално през нощта Praynig

# 672
  • Варна.....
Добро утро  !!
Моник, добре е адаша- все така палав и непослушен. Не ми се зачеква тази тема.
Смайлинг, страхотно, много се радвам за вас  Mr. Green
Пък аз не знаех, че Милен празнува вчера. А си имам такъв у дома  ooooh!
Накри, ти си вземи все пак дебели дрехи. Ти всъщност от Пловдив ли беше? Или грешно съм запомнила?

# 673
  • От липите до сините камъни
 Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 14:41 от Арвена

# 674
  • Русе
Набързо се включвам през обедната почивка:
Усмихнатото, радвам се много за вас!
Арвена, сладури са и двете ти деца!
Хайде, отивам да "закова един пирон"  Wink

Общи условия

Активация на акаунт