Професионални серии за коса - 12

• 52 949
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Когато се регистрирах не си спомням да съм давала телефон, а само си написах адреса.  Confused
За цвета не знам....след като вече бях поръчала боята, прочетох и видях цвета на една наша съфорумка, която също се е била боядисвала с 9.13 и ми се видя адски червено и не ми хареса, а и доста тъмно, но при мен това е голям проблем....или ми е много светло или ми е прекалено тъмно и все не съм доволна  ooooh! Аз самата не знам какво искам.....ту ми се иска да се боядисам с 10, ту искам с 7, та дори и черна да се боядисам ми се иска  Simple Smile
В началото мислих да поръчам 9 и 9.2, но после размислих и сега малко съжалявам, но ако боята ми хареса, а цветът не, то другия път ще поръчам друго.

Аз слагам всичко което е без отмиване, на влажна коса, но и след това на суха.
Косата си я реша под душа с маската и след това, когато е суха.

П.П. Сега видях, че съм си била дала номера на домашния телефон, но не съм написала кодът на София.
Оф смених го с мобилен Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 09:19 от B & C

# 166
  • в 1001-та нощ
 newsm78 водата  #Crazy ,предполагам с измиването  newsm78 , че нали иначе е забранена  newsm78

балсмите без отмиване - на влажна коса - като изляза от банята оставам малко с кърпа - да попие водата, след като сваля кърпата - обикновено за изв. време все още има капчици, които се стичат - и след още няколко минути,след като по краищата капчиците са се стекли, обирам ги и тогава нанасям  Peace

иначе - ако нанеса веднага, след като съм свалила кърпата и косата уж е подсушена- малко след това капчиците слизат и като има и балсам се смесват и не е добре за сешоар така - мокро, не ми се иска да подсушавам - все едно да попия и балсам  Thinking  .... за това - гледам да е влажно, но суховато, а не мокро

ако съм останала повечко с кърпата- водата си е попила....и няма ужда от изчакване

ако се наложи да обера капките по върховете с кърпа - само поставям кърпата под тях и леко ги обвивам - няма мачкане, търкане и т.н.  Peace

пробвала съм кристали на сухо дни след измиване - не ми хареса, де факто косата е мръсна - аз да й слагам и други тежести....не ми хареса Crossing Arms

# 167
Когато се регистрирах не си спомням да съм давала телефон, а само си написах адреса.  Confused
За цвета не знам....след като вече бях поръчала боята, прочетох и видях цвета на една наша съфорумка, която също се е била боядисвала с 9.13 и ми се видя адски червено и не ми хареса, а и доста тъмно, но при мен това е голям проблем....или ми е много светло или ми е прекалено тъмно и все не съм доволна  ooooh! Аз самата не знам какво искам.....ту ми се иска да се боядисам с 10, ту искам с 7, та дори и черна да се боядисам ми се иска  Simple Smile
В началото мислих да поръчам 9 и 9.2, но после размислих и сега малко съжалявам, но ако боята ми хареса, а цветът не, то другия път ще поръчам друго.

Аз слагам всичко което е без отмиване, на влажна коса, но и след това на суха.
Косата си я реша под душа с маската и след това, когато е суха.

П.П. Сега видях, че съм си била дала номера на домашния телефон, но не съм написала кодът на София.
Оф смених го с мобилен Simple Smile
Поръчката ти още не е изпратена можеш да им се обадиш и да я промениш .

# 168
9.2 по-доброто решение ли е? 9 + 9.2
Не искам рижава коса.

# 169
  • в 1001-та нощ
на мен ми се видяха тъмни, но аз харесвам млечно-русите цветове - меко-топли и по тази пътечка преди годин се бях уляла до бяло....което си е направо без цвят  Naughty

защо държиш да смесваш 2 цвята, пробвай с 9, ако се страхуваш от червено  Peace и после ако наистина ти червенее - смесвай 9.3 с нещо по-светло от 9

ще има лаборатория, докато си намериш комбинацията  Peace , но ще бъде явна школа по търпение  Peace поне с хубав ефект, накрая  Peace

# 170
9 е основен цвят и го искам за да бъда сигурна, че боята ще ми покрие побелелите косми, а другият е цветът, който ще коригира 9. В началото мислех да смеся 9+9.2+9.13 после реших да смесвам само 9+9.2 и накрая реших да си поръчам 9 и 9.13 но честно да си призная, не знам вече какво да смесвам.
Явно ще трябва да направя доста проби, докато ми хареса нещо.

# 171
  • в 1001-та нощ
аз трябва много да не се обаждам, че не разбирам достатъчно, но смело смесвай - ао не го направиш сега - все ще се чудиш - какво би станало и рано или късно ще опиташ- сега поне си поръчала това и с това разполагаш и ще видиш ефекта, не може да е толков алошо, че чак нетърпимо Wink)))

колко време очакваш да се запази цвета?
мажеш цялата коса - нали?
а при следващи нанасяния само в корените?

# 172
B & C имам съмнение ,че твоя компютър избива цветовете на червено, защото 9.13 е всичко друго но не и червен.До колкото помня и моя цвят ти се видя червен ,а той не е . Аз също съм виждала хора боядисани с този номер. Това е бежово студено русо  . Първата цифра 9 е нивото на изсветляване ,следващата е 1 това показва пепеляв отенък и 3 е златисто . Боя с номер 9.2 е така наречения ирис или виолетово придава на косата много хубав /мое мнение/ розов или перлен отенък. Аз лично от както ползвах Мажиблонд 902 не се отделям от перления цвят. Дори и Иноа ми беше 10.1 +9.2 и стана студено перлен отенък.
А поръчката май можеш още да я промениш . Има един телефон в началото на страницата - горе ,обади им се лично .

колко време очакваш да се запази цвета?
мажеш цялата коса - нали?
а при следващи нанасяния само в корените?
На мен ми казаха ,че първото нанасяне трябва да е на цялата коса. Фризьорката ми разтвори обаче ,едната доза за корените с 9% , а другата част за дължините 6% като на тях стоях само 10 мин.До колкото помня ми отиде за цялата коса доза и половина. Следващият път ще мажа само корени.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 11:37 от Miia

# 173
Обадиха ми се от златна рибка и ми казаха, че боята ще пристигне в събота към обяд. Когато се обадиха, вече беше късно да променям поръчката и сега ще се боядисам с 9 +9.13. Мисля да намажа цялата коса, но дължините ще ги намажа наистина накрая, че вече без коса ще остана. Ако не ми хареса цветът, следващия път пак ще трябва да сменям номера на боята и отново ще трябва да мажа всичко. Много ми е трудно да си избера някакъв цвят...все нещо не ми харесва.  ooooh! Дори обмислям възможността, да си боядисам косата в два цвята  Simple Smile

# 174
  • в 1001-та нощ
до колкото разбирам тази боя е безамонячна, но си е пак агресивна - има заместител на амоняка, който да обезцвети

обаче има разни други масла и щуротии, които действат благотворно  newsm78

и в крайна сметка има по-добър резултат? (и като покривност и като по-малко увредена коса?)

наистина - няма как да пробваш на нещо друго - какъв ще е ефектът....кога последно боядисва цялата дължина?

# 175
При последното боядисване с 9.13 на Luocolor са ми мазани и дължините. Предишните 2 боядисвания също си бях намазала и дължините. Събират ми се 3 последователни пъти, мазане на цялата коса. Tired Това ще ми е 4 мазане, а може да има и пето.  ooooh!
Би било много хубаво, ако майка ми се съгласи да я боядисам първо нея и ако ми хареса чак тогава да се мажа аз, но тя отказва, а и като разбере за цената, съвсем няма да се съгласи.
За това колко е агресивна боята, ще разбера чак когато се боядисам. До сега съм чела все хубави неща и се надявам и аз да остана доволна.

# 176
  • в 1001-та нощ
ооооо Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes мислех, че ще кажеш 6 месеца или нещо такова  Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes

аз последно съм боядисвала дължините феврури и от тогава на финала - разредени в вода боя и мат и оставям 1 минута....

# 177
Аз се боядисвах с много светло русо на Loreal (от непрофесионалните бои) и си мажех само корените, но след като дойде лятото и кожата на лицето ми стана червена, изобщо не се харесвах с толкова светла коса. Изглеждах като бледолика дама изгоряла от слънцето  ooooh! Непрекъснато хора са ме питали дали не съм била полякиня  Rolling Eyes, като отговоря не, следва рускиня, а като им кажех, че съм българка, ме гледаха странно и не ми вярваха. За това реших да си потъмня косата и я боядисах с Garnier, но боята се оказа доста нетрайна и се изми след една седмица и пак лъсна светлото отдолу. След това, понеже съвсем изпростях, се намазах пак с боя на Loreal, но този път от тази, която е за 10 минути и тя тотално ми изгори косата.  ooooh! Тогава взех решение, че независимо от това, колко е удобно човек да си купува непрофесионални бои, аз повече няма да се боядисвам с тях и се боядисах с Luocolor. Той пък не можа да ми покрие добре белите косми и сега реших да пробвам с Inoa.
След всички грешки, които направих и след хилядите страници, които прочетох на тема коса и боя, се опитвам да предпазя други хора от подобни грешки, но явно човек се учи най-добре от собствените си грешки, а виждам, че има хора във форума, които дори и от собствените си грешки не са в състояние да се научат и продължават да ги повтарят. Confused

# 178
  • в 1001-та нощ
малееееее  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes малееееее  Rolling Eyes Shocked събра ми погледа в една точка  Shocked

от непрофесионалните веднъж преди 6г. пробвах гарния и никак, ама никак не ми хареса- сми се веднага, отЛореалсъм била най-аманай-доволна- нитогори,добре покрива-всичкоми е било супер с нея

с изключение обаче на 10 минутната - само 2 пъти съм посягала към нея и двата пъти фатални последици - косата ми опада - свързвах го и с други събития, но с времето осмислих, че е било непосредствено след нея - освен, че прави гаден цвят - убива косата- от корена - всичко пада.....не ми се връща назад....и няма лесно възстановяване  Peace

дано вече попаднеш на каквото трябва  Peace
стискам палци да си доволна този път и косичката също  Peace

добре, че иначе се грижиш за нея  Hug

# 179
B & C в неделя най-късно  значи да чакаме отчет ?
Взех си тези ампули http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=546 и http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=590
Колко често се ползват.
Вече ги ползвах веднъж ама нещо не съм впечатлена.

Общи условия

Активация на акаунт