Професионални серии за коса - 12

• 52 936
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • Плевен
Благодарение на Люлякова /за което искрено и благодаря/   bouquet Hug, днес пробвах протеина на Redken. Резултатът е много мека и лъскава коса, но малко суха / тя по принцип си е суха/. Направих след това и дълбоко подхранване с маска за около час. Но като цяло изглежда малко по добре.  Peace

# 181
  • в 1001-та нощ
какво точно на редкен и в комбинация с какво?

# 182
Някой ползвал ли е тази серия шампоан и балсам
Мисля да си ги поръчам, но са много голяма разфасовка, но пък са на много изгодна цена. Търся някой от Варна, с който да си ги разделим.
Ако някой иска, да ми пише ЛС.

# 183
  • София
Някой ползвал ли е изглаждащата серия на Лореал http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=101&sort=3a&page=1 ?
Може ли мнения или пък предлижения за други продукти със същото предназначение.

# 184
  • Пловдив
Някой ползвал ли е изглаждащата серия на Лореал http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=101&sort=3a&page=1 ?

Аз съм ползвала маската за коса. Доста отнема от обема, поне при мен, макар че аз нанасям предимно в краищата. Много зависи от косата ти. Ако ти е доста бухнала мисля, че ще ти хареса, но ако ти е по слегнала и без обем незнам дали че останеш доволна. Пробвай. Може пък ти да останеш много доволна.

B & C в неделя най-късно  значи да чакаме отчет ?
Взех си тези ампули http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=546 и http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=590
Колко често се ползват.
Вече ги ползвах веднъж ама нещо не съм впечатлена.

Аз днес си взех същата ампулка и шампоана за боядисана коса. Дано остана доволна, че не са малко пари.

# 185
  • София

Аз съм ползвала маската за коса. Доста отнема от обема, поне при мен, макар че аз нанасям предимно в краищата. Много зависи от косата ти. Ако ти е доста бухнала мисля, че ще ти хареса, но ако ти е по слегнала и без обем незнам дали че останеш доволна. Пробвай. Може пък ти да останеш много доволна.

Благодаря! Определено искам да отнема малко (че и малко повече) от обема. Laughing

# 186
Благодаря! Определено искам да отнема малко (че и малко повече) от обема. Laughing
Ако искаш да отнемеш малко повече от обема, то тогава Kerastase e по-добрият избор.

# 187
  • София
Ако искаш да отнемеш малко повече от обема, то тогава Kerastase e по-добрият избор.
Коя серия?

# 188
Nutritive - Oleo Relax  Heart Eyes

продуктите са по-скъпи, но при мен резултатът е значително по-добър в сравнение с резултатът от Liss ultime
косата ми е много суха, чуплива и с ужасен обем.....аз целя да нямам никакъв обем, но въпреки всичко пак си имам, но е значително по-малък и косата ми се изправя по-лесно след употребата на Kerastase  Mr. Green

# 189
  • София
Мерси за помоща   bouquet
Аз имам точно същите проблеми с косата Simple Smile

# 190
  • в 1001-та нощ
а аз днес да споделя....реших да се боядисам ...и идва фризьорката...като видя многото нови маски - почти падна, казах й, че съм ги взела изгодно и продължи: "Ама да не са купени от Метро - онези фалшивите? Ще получиш алергия"...ала-бала - не миришели като истинските - а й показах именно старата Абсолют Рипеър - купена по-рано от Strawberry,която беше абсолютно същата, като тази, която дойде от feelunique....

карай - затворих си очите и я пресякох, че темата не върви....и се примири "щомнямало реакции - добре, ама да не ми увредят косата", проблемът основно е, че не пазарувам от нея, но...всяко нещо с граници.....

после като казах за балсама витамино колор и че ще го пробвам - ме упъти балсам с отмиване да ползвам само след маска, защото маската не заключвала веществата в косата, а балсамите с отмиване това правели

за първи път чувам, не коментирах и тя продължи, че това им го обяснявали на семинар на Пол Мичел - имали въвеждащо обучение в салона, защото щели да работят с продуктите
възкликна как все имало какво ново да научи...

аз се зачудих – тия балсами с отмиване са ми пълна индия- защо ги има и каква работа вършат newsm78 , по какво се различават от маските newsm78 ?

в началото си мислех, че са за ph-то на косата, чета че имат действие подобно на маските, защо тогава има маски и балсами newsm78

и умувам – дали споделеното за балсамите се отнася само за тези на Пол Мичел или е някакъв общ принцип?

идеи? newsm78

иначе цветът ми го докара супер – все си мисля да я питам какъв оксидант ползва newsm78 ?

в самото начало, като стартирахме умуваше май дали 6 или 9? и ако не стане някакъв блондор на Лореал имало, до него не стигнахме изобщо, май пробва само 6% и с него до сега newsm78

# 191
  • София
Това за балсама и моята фризьорка ми го обясняваше като и казах че не ползвам балсам а само маска в повечето случай, нещо от сорта на на това че шампоана разтварял косъма, за да приеме веществата от маската и балсама после го затварял.
Не работи с продукти на Пол Мичел така че май е някакъв общ принцип.

# 192
  • в 1001-та нощ
ммм Керастаз май нямат балсами обаче  newsm78 май си е до продуктова линия - който производител както решида ги прави?

иначе всеки път се чудя - защо да си мия косата с шампоан след боядисване и ме е страх да не измия боя или да се престърже косата

чудила съм се дали нещо подобрява, като ph на косата

днес обаче реших да ползвам само балсама витамино колор - нали и в балсаможе да се мие коса, особено, като не е мръсна  Hug

и съм много доволна, после не сложих маска - за да видя само о балсам как е - между другото мнго ми хареса балсама - има аромат на череши и косака е лека и пухкава - мекичка Wink)))

Peace

# 193
Най-добре е да се сравни съставът на маската и балсама и да се види с какво се различава маската от балсама.
А и ако една серия има само маска, без балсам, тогава какво правим?
Не съм много компетентна и никога не съм си задавала подобни въпроси, но винаги съм си мислила, че маската е по интензивна от балсама.

Аз също съм си мила косата само с балсам (на Joico) и останах доволна Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 23:48 от B & C

# 194
  • в 1001-та нощ
хм,  newsm78 само, че да ги сравни някой, който разбира Rolling Eyes аз май съвсем не съм подходяща, нито съм с идея какво заключва веществата в косъма

имаше една тема за съдържанието на козметиката - може да опитам  newsm78

Последна редакция: чт, 23 сеп 2010, 23:56 от a.l.e.n.a

Общи условия

Активация на акаунт