Професионални серии за коса - 12

• 52 512
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • в 1001-та нощ
....А и още 1 продукт. който ми стана любим - SkinnySerum

спомням си, че някой се "тръшкаше" (вдобрия смисъл Wink ) за това точно, май "миличка"  newsm78
чета, че е стилизат с фиксация за изглаждане, блясък и бързо сушене  newsm78 newsm78

как го усещаш? какво ти хареса?

# 391
  • в 1001-та нощ
Да напиша за 2 продукта, не са споменавани като марка тук, но които много ми помогнаха да възстановя косата си, след поредното третиране за кичури.
http://www.sebastianprofessional.com/en_US/products/foundation/p … uct.jsp?id=100048
http://www.sebastianprofessional.com/en_US/products/foundation/p … uct.jsp?id=100046
Поръчвам ги вече за 2 път. Не знам дали си въобразявам, но косата ми май се е пренаситила от тях  newsm78 стои някак си твърда. А аз си я харесвам мека , иска ми се иска ефект, като на детска коса  Laughing
Ако имате някой съвет, ще се радвам да го прочета.

А и още 1 продукт. който ми стана любим - SkinnySerum

а сега каква ти е косата - какво й правиш и само тези горе ли ползваш?

# 392
Термичния цимент преди изсушаване и този серум  http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=581
Почти си реших проблема  Laughing подстригах се още по -късо .
Да похваля това на Лакме за раздразнен скалп http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=59&products_id=1204 само дето оз си го вземам за 2.20лв

# 393
  • в 1001-та нощ
Да напиша за 2 продукта, не са споменавани като марка тук, но които много ми помогнаха да възстановя косата си, след поредното третиране за кичури.
http://www.sebastianprofessional.com/en_US/products/foundation/p … uct.jsp?id=100048
http://www.sebastianprofessional.com/en_US/products/foundation/p … uct.jsp?id=100046
Поръчвам ги вече за 2 път. Не знам дали си въобразявам, но косата ми май се е пренаситила от тях  newsm78 стои някак си твърда. А аз си я харесвам мека , иска ми се иска ефект, като на детска коса  Laughing
Ако имате някой съвет, ще се радвам да го прочета.

А и още 1 продукт. който ми стана любим - SkinnySerum

като малоумник пускам трето съобщение, ама ….днес ми е простено  Laughing

виждам, че двата продукта са от една серия – за възстановяване и подсилване – какъв е смисълът да ползваш балсам с отмиване и маска и кое след кое ползваш

предполагам са с протеиново съдържание и затова ти идва твърдо след продължителна употреба….

предполагам има нужда от хубаво хидратиране   Peace

# 394
виждам, че двата продукта са от една серия – за възстановяване и подсилване – какъв е смисълът да ползваш балсам с отмиване и маска и кое след кое ползваш
предполагам са с протеиново съдържание и затова ти идва твърдо след продължителна употреба….
предполагам има нужда от хубаво хидратиране   Peace

Редувам 2та продукта от серията, примерно на 2-3 измивания балсам, 1 измиване маска.
Редувам и 2
шампоана с чаено дърво на Пол Мичъл и един от слънчева серия

Скини серума не го възприемам като стилизант. Ако си ползвала Олио Релакса такъв тип продукт е. Консистенцията му обаче е по гъста не е толкова "олио" Ако съм нямала време да се оформя и пригладя със сешоар и четка, този продукт ми свършва доста добра работа за хвърчащите краища тип метла. Spomaga разресването на леко влажна към суха коса. ЗА сушенето не мога да коментирам, ако ползвам сешоар или преса ( което се случва доста рядко ) се мацам с нектар термика.

И аз си мислех за хидратиращ продукт, загледах днес в feelunique на Joico K-pak хидрататора отделно имаха и хидратираща серия, но не прочетох никакви отзиви за тях.
Шампоана от серията Joico K-pak за хлорирана вода го нямаше, косата ми изглежда по различен начин когато не е твърда водата.
A mi se искаше да взема продукти на една марка.

# 395
Да споделя мнение за шампоана на Лореал http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=104&products_id=337  Laughing ами как да кажа,ползвала съм го 2 пъти,но определено очаквах много,останах леко разочарована,но като продължа ще видя дали ще има някакъв ефект.
какво си очаквала от продукта - да започнем от тук и каква в косата ти?

серията е предназначена за коси, чиято плътност отслабва със забавянето на метаболитните процеси с възрастта и в следствие хормоналните нива в зряла възраст

съдържа производни на Омега 6 и мастни естери; първите действат регенериращо на кожата и „косата” и благоприятстват растежа, а вторите успокояват и хидратират кожата…

резултатът може да дойде с времето, с постоянство, но не и само от шампоан, който втриваш за кратко и фюююют ..измиваш набързо
  Hug

Косата ми е тънка,бързоомазняваща се,но не ползвам вече продукти за този си проблем.Какво целя-плътност,здравина на косата,също  искам твърдост,не искам да е мека.Спрях се на този продукт на този етап заради финансите,но при първа възможност бих си взела нещо по-скъпичко.Искам да пробвам на Керастаз и съм и хвърлила око на Joiko-леката протеинова терапия.Като цяло както написах целта ми е плътност и втърдяване,така да го наречем  Peace

# 396
  • в 1001-та нощ
предполагам има нужда от хубаво хидратиране   Peace

Редувам 2та продукта от серията, примерно на 2-3 измивания балсам, 1 измиване маска.
Редувам и 2
шампоана с чаено дърво на Пол Мичъл и един от слънчева серия

Скини серума не го възприемам като стилизант. Ако си ползвала Олио Релакса такъв тип продукт е. Консистенцията му обаче е по гъста не е толкова "олио" Ако съм нямала време да се оформя и пригладя със сешоар и четка, този продукт ми свършва доста добра работа за хвърчащите краища тип метла. Spomaga разресването на леко влажна към суха коса. ЗА сушенето не мога да коментирам, ако ползвам сешоар или преса ( което се случва доста рядко ) се мацам с нектар термика.

И аз си мислех за хидратиращ продукт, загледах днес в feelunique на Joico K-pak хидрататора отделно имаха и хидратираща серия, но не прочетох никакви отзиви за тях.
Шампоана от серията Joico K-pak за хлорирана вода го нямаше, косата ми изглежда по различен начин когато не е твърда водата.
A mi se искаше да взема продукти на една марка.

Hug В & С е майстор на темата Joico  Hug - дано се включи с идея

аз още не съм ги проучвала/разглеждала и имам само негативни първи впечатления о реконструктора без отмиване – но това не означава, че е лош – а по-скоро аз имам нужда от време и опит Peace

# 397
  • в 1001-та нощ
Да споделя мнение за шампоана на Лореал http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=104&products_id=337  Laughing ами как да кажа,ползвала съм го 2 пъти,но определено очаквах много,останах леко разочарована,но като продължа ще видя дали ще има някакъв ефект.
какво си очаквала от продукта - да започнем от тук и каква в косата ти?

серията е предназначена за коси, чиято плътност отслабва със забавянето на метаболитните процеси с възрастта и в следствие хормоналните нива в зряла възраст

съдържа производни на Омега 6 и мастни естери; първите действат регенериращо на кожата и „косата” и благоприятстват растежа, а вторите успокояват и хидратират кожата…

резултатът може да дойде с времето, с постоянство, но не и само от шампоан, който втриваш за кратко и фюююют ..измиваш набързо
  Hug

Косата ми е тънка,бързоомазняваща се,но не ползвам вече продукти за този си проблем.Какво целя-плътност,здравина на косата,също  искам твърдост,не искам да е мека.Спрях се на този продукт на този етап заради финансите,но при първа възможност бих си взела нещо по-скъпичко.Искам да пробвам на Керастаз и съм и хвърлила око на Joiko-леката протеинова терапия.Като цяло както написах целта ми е плътност и втърдяване,така да го наречем  Peace

от моя опит мога да кажа - Керастаз - цимента  Peace

# 398
Hug В & С е майстор на темата Joico  Hug - дано се включи с идея

ще съм благодарна и от други идеи различни от joico ако имаш  Embarassed  bouquet

# 399
  • в 1001-та нощ
ами за доброто хидратиране - според мен ти тябват няколко продукта - 2 основни - хубава маска, която подхранва и хидратира - като за суха коса, но не и да отежнява - не бих препоръчала Абсолют рипеър на Лореал - защото отежнява и е за по-съсипана и изгорена коса; мога да препоръчам една маска на Ева, но се взима само от официалния вносител или салон -20-25 лв за 500 мл

и емулсия без отмиване, която е именно с цел хидратиране при изсушаване и стилизиране - пак на Ева - - 20-25 лв

и два спомагащи - нещо от типа на кристали - аз ползвам Silk Infusion на CHI

термозащитен спрей Wink)) аз ползвам Iron Guard на CHI

също- сешоар с йонизатор - на първо четене и от опит - за това се сещам Wink))

# 400
Аз днес изпробвах  шампоана и маската Rich Repair на Goldwell и изобщо не ми харесаха. След първото нанасяне на шампоана, имах чувството, че косата ми е все още мръсна, а след второто нанасяне, стана твърда и пресушена. Маската също не ме очарова.
От шампоаните, при мен Joico все още е на първо място.  Simple Smile
Днес си купих и крем за коса - Coconut oil от The Body Shop. Него мисля да го слагам само в краищата на косата. Миризмата на кокос не ми допада много, но се надявам да ми се отрази добре на косата.

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 23:26 от B & C

# 401
  • в 1001-та нощ
т.е. без отмиване?

а защо не пробваш и на скалпа- преди измиване?

# 402
  • Пловдив
Някой пробвал ли е този шампоан?

http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=125&products_id=1401

# 403
Днес си купих първата ми преса Mr. Green
И искам да ви попитам, дали мога да я ползвам с Nectar Thermique ?
Какво бихте ми препоръчали за пресата?
Сега след като имам вече преса, мога да си поръчам и Revlon  Grinning
Кремчето за косат предпочитам да не си го слагам в корените, че после няма да мога да го отмия. На тях им слагам зехтин и съм безкрайно доволна  Simple Smile Пробвала съм с различни масла, но зехтинът ми се отразява най-добре за момента.

# 404
  • в 1001-та нощ
да не би от зехтина да пада боята (ИНОА) newsm78 ? от доста фризьорки съм чувала, че зехтинът сваля боя и за това бях толкова скептична с маслата в началото - преди да опитам реално Hug  ...а може в зехтина за разлика от други масла да има нещо, което влиза в реакция и сваля боя?

а за нектар термика и пресата  newsm78 какво те притеснява?  нали за това е термик - за да стилизираш "на топло" със сешоар или преса  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт