Професионални серии за коса - 12

• 52 490
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Аз това намерих:
Shake well before use
Apply to washed, towel dried hair
Work evenly into the porous zones of your hair
Do not rinse out
Apply your usual SP Treatment
Leave as required
Rinse out thoroughly
Та мисля към него да се придържам  Peace

# 451
  • в 1001-та нощ
аз и това гледах и ми се видя малко странно Wink)))

честно казано спечели ме за проба това масло

интересно ми се видя участието му в терапията за косопад и може би и нея ще опитам на пролет  PeaceWink))

# 452
Като каза косопад - поръчах си и ампулите на Redken против косопад  Embarassed За толкова пари - дано да свършат работа  Praynig

# 453
  • в 1001-та нощ
ще кажеш Wink))
от къде поръчваш редкен, а и това на вела?

# 454
Редкен - от feelunique, а ампулните на Wella от ebay.com  Hug

# 455
alena ползвала ли си витализиращия серум на Capilo-този в червените тубички и  какви впечатления имаш за него?  newsm78

# 456
има ли ползващи Alfaparf и доволни, чувам добри отзиви за серум на тази марка,но не знам точно кой от всичките.

# 457
  • в 1001-та нощ
alena ползвала ли си витализиращия серум на Capilo-този в червените тубички и  какви впечатления имаш за него?  newsm78

4-те ампулки за интензивно възстановяване - 70 лв?

тва е най-вълшебното нещо, което е попадало на косата ми - всички суперлативи ще са недостатъчни - много жизненост, жилавост, плътност след това  Peace

ползвах ги с маската с какаово масло на Ева, шампоани Капило и емулсията без отмиване  Peace Peace Peace Peace Peace  

# 458
  • в 1001-та нощ
има ли ползващи Alfaparf и доволни, чувам добри отзиви за серум на тази марка,но не знам точно кой от всичките.

четох суперлативи за  течните им кристали - които са и термозащитни, освен другите ползи, но не кристалите от диамантената серия, които са само кристали, без допълнителни ползи

за серум не знам  newsm78 имат и някакъв лосион

линк може ли?

# 459
http://www.christian-of-roma.com/beauty_products.html  от тук трябва да се изтегли каталога за 2010, първите страници са на тази фирма.

# 460
Здравейте,

Влизам в темата с въпрос: някой дали е ползвал този спрей на Kerastase, да сподели мнение?

# 461
алена благодаря за отговора!!! Ще ги пробвам!!!

# 462
  • в 1001-та нощ
http://www.christian-of-roma.com/beauty_products.html  от тук трябва да се изтегли каталога за 2010, първите страници са на тази фирма.

добре  Hug ама ти напиши от кой серум точно се интересуваш - имеили както е означен  Hug

# 463
  • в 1001-та нощ
алена благодаря за отговора!!! Ще ги пробвам!!!

от къде ги взимаш?

# 464
И аз не знам точно от кой, затова питам за отзиви от ползващи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт