Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да пазарувам от LookFantastic и колко време отнема доставката на поръчките?
Къде мога да намеря термозащитен продукт и кой е подходящ за фина и светла коса?
Има ли добър магазин в София, който предлага качествени и подходящи за мен продукти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да пазарувам от LookFantastic и колко време отнема доставката на поръчките?
-
Къде мога да намеря термозащитен продукт и кой е подходящ за фина и светла коса?
За защита от топлина се препоръчва използването на спрейове или кремове без изплакване. Продуктите на CHI като Silk Infusion и Iron Guard са отличен избор. За борба с цъфтежа, маслата и силиконите са най-подходящи, тъй като придават блясък и предпазват косата. Редовната хидратация и подхранване е от съществено значение, особено за фина коса с цъфтеж.
-
Има ли добър магазин в София, който предлага качествени и подходящи за мен продукти?
-
Как мога да избера подходяща маска за суха и изтощена коса от Zlatna Ribka?
-
Какви продукти могат да помогнат за предотвратяване на цъфтежа на косата?

Това е първият ми подобен шампоан. От него косата ми се превърна в една суха топка косми, които щеше да е невъзможно да разреша, ако не си бях сложила някаква маска на косата.
При мен не се промени изобщо цветът на косата ми, единствено се промени леко цветът на побелелите ми косми, от които се е поотмила боята. С шампоана не съм седяла повече от минута и не знам колко време трябва да се седи с него. Може би за това не ми се промени цветът
След шампоана си сложих маската от серията All Soft. От нея косата ми стана мека и вече можех да я разреша.
Накрая си сложих All Soft Velvet Whip, Super Skinny Serum и GHD thermal protector. Термозащитният продукт на GHD не ми хареса, но Super Skinny Serum е супер.
- направо ще се пристрастя .....а гледах един от другата серия - ванилия
)))
Винаги съм влизала и съм разглеждала козметиката им и никога не се бях качвала на вторият етаж, където са продуктите за коса. 
щом успяваш да се въздържаш от закупуването на нови продукти. Аз не мога и никога не устоявам на изкушението
Скоро толкова много ще станат новите ми придобивки, че няма да имам място къде да си легна и ще трябва да спя върху козметиката ми и шампоаните ми за коса
Не знам дали правилно съм се насочила. 
: